ellis_stoyanova написа:Ей на това му викам аз "завръщането на Черита"

Уф, тъкмо се тюхках, че никой няма да забележи тези 2-3 реда дето драснах

.
tita написа:Чериии ...

, Слънце наше ... веднага озари форума твоята поява. Друго си е със слънчице.

Оооох, говори ми за слънце и за неговата липса - аман вече от това имагинерно време навън

- ще търпим, търпим, пък.... колко ли може и да изтърпим!?
VIKI1023 написа:
Здравейте,тук съм,нещо зимата ми дойде в повече,Вики почти два месеца си е вкъщи,седмица на градина,две вкъщи,безсънни нощи около боледуването и т.н.Чакам с нетърпение слънцето и топлината на пролетта,че нещо съм се депресирала.При нас няма нищо ново,няма какво да разкажа и да се похваля,боледувахме всички,чакам пролетта и това си е!

Хей,
Краси, ми добре дошла в клуба на депресарски настроените и разстроени мечки

. Я какво хубаво сме се заформили?! Ние, слава богу, тази зима не сме боледували, ама това не ми пречи да ми е едно такова спихнато :lol: :lol: . Ти вчера имаше повод за почерпка, как изкарахте?! Рожденикът почерпи ли?!
Ели, понеже аз най-много настоявам за тази жена Угринова, се страхувам и да не те подведа. Позвалявам си да я споменавам толкова много пъти, т.к. впечатленията ми от нея са от първа ръка, т.е. лични. При нея ме прати лекарката-хомеопат, чиито услуги ползвахме преди - практиката й е в Младост. Просто при едно от посещенията тя ми каза откровено, че не може да се справи с проблема на Бели и ми препоръча Угринова и така се почна. И за да не съм само аз, помолих и другите момичета да ти пишат впечатления, защото винаги има и по нещо лошо. Сега прочетох че Фюти и Вер също са доволни от МЦ"Фитолек" и си отдъхнах. Естествено ти си проведи лечението докрай и въобще не е задължително да стигаш до Фитолек - просто да го имаш като евентуален вариант. А за този център Хирон, Хиалурон ли какъв ееееее - просто съм без думи - абсолютна обирджийска система - тези хора не си поплюват!
Нещо бодро за поздравче от мен и с пожелания за хубав следобед:
[youtube]AHitulGaS9k[/youtube]