Общонационални форумни срещи

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Re: Общонационални форумни срещи

Мнение от ellis_stoyanova »

Цони,благодаря ти за милите думи,много мило от твоя страна,нямаш представа колко силно исках да дойда,но не било писано,нищо,страхотно е,че сте се разбрали за есента,надявам се този път да успеем :329 :923 ,а и никога не съм била в Черни Вит,за мен ще бъде истинско удоволствие
Чакаме подробен разказ,какво посетихте,какво правихте заедно,всичко,всичко,всичко...............
Деска,мила,ако въобще прочетеш това-пращам ти най-голямата си :922 и се надявам скоро да се завърнеш.
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ей, здравейте! Успях най-сетне да кача моите снимки от срещата и да надпиша някои от тях - като разглеждате, търсете надписите под снимките. Не знам колко подробна мога да бъда по това време на денонощието като се има предвид, че много ми се спи, че сме пътували и чеееее буквално измръзнах на националния стадион в опит да хванем благотворителния мач на българските национали и ветераните на Астън Вила, но все пак ще почна отнякъде.

И така! Първото най-важно нещо е чееееее НЕ БОЛЕШЕ! :1062 Да, срещата беше прекрасна, зареждаща, вдъхновяваща, стопляща, окриляваща, приятелска и много, много мила и сърдечна. Сетете се за стари приятели от детството, с които сте делили филията с масло и чубрица и не сте се виждали 20 години!!! Ето така се чувствах аз през тези 2 дена. Който има каквито и да било съмнения за подобен род събития, е добре да ги забрави - тук никой никого не преценяваше, не прецакваше, не се надхващаше или пък таеше каквато и да е задна мисъл. Аз поне не забелязах... Въпреки, че познавах лично всички с изключение на Орхи, все пак имах някакво притеснение - че не се виждаме често, не извън форума не сме общували...... НО.. всичко това се оказа безпочвено. Явно поне тези 7 момичета, които дойдоха на Усоето не се представят за различни личности тук в мецата.....

В крайна сметка на срещата отидохме:

Чери и Момчил с Коко и Бела
Цони и Цецо с Кеми и Сиси
Орхидея (Люси) и Валери с Тери и Катето
Силвето (Кюлче злато) и Венци с Марти
Зори и Жоро с Дари и Гого
Тити и Митко с Гери, Рени и Раличка
Деси (Вихрогонче) с Хри и Алекс

Деси си тръгнаха след първата вечер. Останалите продължихме. Вчера скокнахме до Царевец, като направихме почетна обиколка и на Арбанаси. Посетихме новия музей в Търново, където има статуи в цял ръст, направени от силикон, и представящи моменти от живота на средновековна България, нейния цар, патриарх и т.н. Беше интересно и крайно време един такъв музей да съществува в България.

На Царевец, естествено, се опекохме, а Балдуиновата кула си е истински опасно съоръжение дори и в днешно време.

След дозата култура, която поехме, прехвърлихме още веднъж баира между Търново и Горна и отидохме в Кауфланд (Горна Оряховица) да си напазаруваме за предстоящото барбекю... "Случайно" се врътнахме с колите покрай центъра на Вселената :221 , т.е. Горна, и се прибрахме на Усоето. Там нашите мъже показаха защо в крайна сметка им обръщаме внимание от толкова много време :955 - спретнаха съвсем сами барбекюто. Разбирайте овкусяване на месо, нарязване на зеленчуците и печене. Специална награда за стоицизъм и висш пилотаж в чевръстото изпълнение получава Митко - отдавна не бях виждала някой, който така вещо да се справя с печенето - без грам да мрънка, да открива проблеми на всяка крачка ииии без да се оплаква от пушещото като исландски вулкан барбекю. Негов напълно достоен заместник се оказа Валери, който прояви стоицизъм при печенето на зеленчука, подпомаган от Тити.

Ние, жените, основно хапнахме снощи.. пийнахме..... едно добре смачкано и изцедено :221 варненско вино - в крайна сметка Зори го беше мачкала и цедила със собствените си ръце :1062 като преди това подложихме от ракийката на Венци и Жоро... Голям смях падна от женска страна - явно имаше нещо смешно във виното - Цони, Зори, аз и Силвето бяхме изпаднали в дива еуфория.... разглеждахме снимките от деня и ..... странно как ги правят тези фотоапарати в днешно време?! Аз не съм никак дебела, но на всички снимки съм излязла по-големичка :1069 :1069

Децата - едни прекрасни българчета, на които след време ще завещаем нашата България - за 2 дена не се получи нито един конфликт! Ама нито един! :326 :326 Напротив - децата се сдушиха - Кеми с Бели, Рали с Бели, Дари със Сиси, Коки с Марти, Марти с Жоро, Жоро с Коко, Алекс с Коко.. ...... щом дори големите каки Гери, Рени и Сиси казаха, че не им е било скучно, значи..... всичко е ясно - БЕШЕ ПРЕКРАСНО! Радвам се, че съществувам днес и сега, щом съм могла да поема от тази положителна енергия и (надявам се) да добавя от своята собствена!

Новата среща я гласим за октомври на Черни Вит... Почваме бавно да обсъждаме подробностите, за да сме готови наесен! И този път Дани и Боби, които чухме само по телефона, а толкова много искахме да видим наживо, ви чакаме... сигурни сме, че ще бъдем всички заедно! Ама наистина ВСИЧКИ!

"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Страхотни снимки, вижда се, че настроението е било на ниво :)! Само така, момичета :326 :923 :923 !
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Чери,благодаря за подробния разказ и прекрасните снимки,сякаш за тези 5 минути и аз бях там,било е наистина чудесно,всички сте страхотни,мястото също е било хубаво,сякаш сте си удома,радвам се,че сте прекарали добре :329 :923
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
danid
Философска система

Мнение от danid »

:922 :922 :922
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

Ето ме и мен! :940
Няма какво да добавя към изчерпателния разказ на Чери, беше страхотно, зареждащо, отпускащо, размазващо, нахилено и т.н. и т.н. Да, и аз си дадох сметка вчера, че всъщност децата много добре се разбираха, нямаше наистина никакви сръдни помежду им, което е много, много добре. Страхотни деца имаме, да знаете!!! Мецанките и мечовците също добре си прекарахме, абе с две думи ... страхотен майски детокс ни се получи :955 :955 :955 Незнам за физически, но психически се получи супер детокс :1062
Аз имам само една мъъъъъничка забележка, която се надявам при следващи срещи да бъде поправена ... не танцувахме изобщо :1044 Нито пък играхме пилатес ... :1069 Надявам се ще се съгласите с мен :1058
Незнам също как ще глобяваме Фютката :lol:
:923 :923 :923
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Ver

Мнение от Ver »

Ql4e ZLAto написа:... не танцувахме изобщо :1044 Нито пък играхме пилатес ... :1069 Надявам се ще се съгласите с мен :1058
Гледам и в басейна не сте се къпали :1062
Инак браво за срещата :326
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

Ами май Титка и децата й щяха да се къпят, ние бяхме на Царевец тогава и какво се е случило :1044 Да се включат и да си кажат без бой :1062
Беше студена водата доста, но вчера момчета се топкаха до колене, въпреки родителската съпротива, дано няма лоши последствия, че ... :roll:
Ver, другия път и ти ще бъдеш, нали?!? :1211
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Ver

Мнение от Ver »

Ql4e ZLAto написа: Ver, другия път и ти ще бъдеш, нали?!? :1211
Нямам никаква представа Кюлче, но би било чудесно :)
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Ето ме и мен на отчет. Черита както винаги много точно е предала настроението на цялата среща и емооциите ни. Всъщност няма как да се опише нещо, което беше толкова чакано от всички ни- то е завладяващо, омагьосващо, разтоварващо, топло, уютно,приятелско, любовно,благодарствено (беден ми е речникът да изброя всяка една емоция която все още бушува в мен). Няма как да се опише как хора, които никога не са се виждали могат да се държат така сякаш се познават от 100 години, няма как да ви обясня какво е другото значение на думата "баданарка" или защо жени и мъже могат да се смеят до замая на ей тази снимка: [img]http://media.snimka.bg/s1/2170/030584758.jpg?r=0[/img]
Това може само да се усети- със сърцето и душата.
Другия път нека всички заедно усетим тази магия.
Сложих и моите снимки в албума, чакаме Силвето и Титка да го допълнят. Има още доста документирани изцепки, като например една препълнена чиния и една огромна тенджера, но какво точно означава това ще разберете ако следите продължението на историята. Чакаме другите автори на разказа да се включат.
tita

Мнение от tita »

:955 ... хахаха .. щръкналото :955

Нямам думи да опиша, колко ми е готино след тази наша среща. Затова ще кажа само едно БЛАГОДАРЯ!
Благодаря на Ани и Момчил, за мечата бърлога! Ако не беше тя, нямаше да познавам всички вас. :826
Благодаря на Цони и Цецо за чудото, дето го няма другаде, но ние опитахме! Уникалния вкус на българското зелено сирене, ще ме преследва навсякъде и все ще го търся, но ... вече знам къде да го намеря! :826
Благодаря на Люси, защото тя предложи Усоето и така ме забавлява мъничката й сладуранка. :826
Благодаря на Силвето, че ни спаси спокойния сън през втората нощ! :826
Благодаря на Деси, защото в не лекия за нея период дойде и ни се довери като на най-близки приятели! :826
Благодаря на Зори, за това, че беше с нас и ни озаряваше с усмивката си ... а за виното, с което ни почерпи няма да обеснявам, то просто е нещо страхотно! :826

:922 :922 :922

Вече нямам търпение да ви видя пак муцуните, да знаете!

А че нацамбурках децата в басейна, така си беше. Дали им е било студено не знам, но лицата им грееха. Снимки ще кача малко по-късно. Като цяло сме всички ОК, ако изключим слънчевото ми изгаряне, с което се сдобих докато обикаляхме Царевец. Ама кой да се сети за защитен крем. :221
Публикувай отговор