ехо 2 и още нещо

Свобода на словото
Заключено
Mrav4o

Re: ехо 2 и още нещо

Мнение от Mrav4o »

Чери, разгледах снимките ти и коментарите ти. Както винаги ме впечатли с тях. Снимките са страхотни, а дечицата ти са мн хубави. Да са ти живи и здрави. Твоето "мрън" е голяма сладурана :524
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Между дургото Чери, не успях да си изтегля статията за постите. Явно програмите ми не са удачни, ам аи аз не разбирам. По нататък ще искам брат ми да ми помогне. Като мога ще се поразровя из нета.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Mrav4o написа:Между дургото Чери, не успях да си изтегля статията за постите. Явно програмите ми не са удачни, ам аи аз не разбирам. По нататък ще искам брат ми да ми помогне. Като мога ще се поразровя из нета.
Мравчо, тя не се тегли. Ако си успяла да заредиш вестника, просто трябва да идеш на съответната страница. Но е възможно и да не можеш да го заредиш докрая. Но не се коси - вчера док ми предложи нещо по-добро за постите от статия във в. "Живот и здраве" :) .Виж тук!

Марчитка, успях да мерна, че пак Мони ти е създавала ядове. И моята Бела се мъчи да ми кашля посред нощите. Дано и аз да спя тази нощ спокойно :???: :???: :???: . Ей, да вземат да растат тия деца вече и да се спира с подобни неща.... Наистина и от сърце ти пожелавам спокойна нощ!! :923 :923 :923

Радвам се да видя Мимозка и Марико отново тук....... не че снощи не ги "видях" на скайп :plezya se :plezya se , но пак трябваше да чета за Пипи и изоставих конферентния чат. Сега обче отивам да спя и ще ми простите, ако не се занимавам с форума за събота и неделя...... за ранговете имам предвид. Еми, ще ти го сменя, мила...... но просто много ми дойде компването тези дни.... Гледам, че и Мравчо стигна до този момент с ранга и тя ще е последната мацка от прИмоцията с ранговете :1062 :1062 :1062 . После ще правим кОнкурси за да ги сменяме..... :) :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
mimoza

Мнение от mimoza »

Момичета,здравейте в края на деня!
Минавам набързо!Ще трябва да овладея телеграфния стил на Фюти :razz: ...За да ви навестявам наистина по-честичко...
valrus написа:Еееее,Мимозка,забравих те,но не много Ти в кой квартал си?Само ние ли сме от Пловдив?
Вал,ами май само ние с теб сме от Пловдив.Поне засега никой друг не го е заявил.А иначе живея в Кичука :)

Чери,Марчи ,виждам че си имате притеснения с децата!Дано прекарате спокойна нощ !
И на всички,лека и спокойна нощ и както казваше дъщеря ми-да сънувате ангелчета :1057 :922
mimoza

Мнение от mimoza »

Ей,Вер,виж,вече съм с друг ранг :228 Вече съм госпожа,при това и луда...ха...ха!
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

МОМИЧЕТА,НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ ЗА УТРЕ 15.15 ЧАСА - ВСИЧКИ ЗАЕДНО....... :923
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
emi-1

Мнение от emi-1 »

Мимозка,аз имам най-хубави спомени от Пловдив точно в този квартал,в който живееш.Смених доста квартири,като общо взето сама си местех багажа.Последната ми квартира беше в Кичюк Париж.На 7 етаж.Ползвах само една малка кухня+обща баня и тоалетна с други момичета.Една нощ през лятото видях светещи очи на терасата.Затворих вратата на терасата,въпреки,че беше доста топло.За съжаление същата вечер бях сам сама в апартамента и доста ме беше страх...На следващия ден случайно разгадах мистерията със светещите очи.Съседите имали котка и тя ме е навестила.И въпреки това,тази квартира най-много си я харесвах...
Ти как я караш?Мина доста време.Адаптира ли се към работата или тя към теб?
emi-1

Мнение от emi-1 »

Линди,браво,че напомняш...
Чери,не ми сменяй ранга.Това си е шега.Аз не държа на тези подробности.
Чери,и големите се разболяват и майката пак трябва да се грижи за тях.И разликата в загрижеността не е много голяма...
Пожелавам бързо оздравяване на всички.
mimoza

Мнение от mimoza »

Еми,хубава история!И аз имам много хубави спомени от студентския живот точно от този квартал и когато дойде време да купуваме жилище, изобщо не се и замислих в кой район да бъде.Решението дойде бързо и естествено...
emi-1 написа:Чери,и големите се разболяват и майката пак трябва да се грижи за тях.И разликата в загрижеността не е много голяма...
А за това е точно така.Може би Чери има в предвид просто,че по-големите деца се разболяват по-рядко.
А за работата ,да вече свикнах.В началото ми беше много трудно,но сега ми е вече по-спокойно.Харесва ми,имаме много пациенти,непрекъснато се срещам и общувам с най-различни хора,което е много интересно!Но има малко минусче-хората са благодарни,когато им помогнеш и при нас непрекъснато има сладки изкушения,а това разбираш как се отразява на фигурата :oops:Но това да е проблема ...
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Радавм се да видя Асиатано и Мимозка . Много готина калинка - направо се влюбих толкова е сладка.Eй не ми остава хич време напоследък ,, не ми е приятно ,че влизам за кратко и не пиша ,нода знаете много ми липсвате и си ви обичам!
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

futarela написа:Радавм се да видя Асиатано и Мимозка . Много готина калинка - направо се влюбих толкова е сладка.Eй не ми остава хич време напоследък ,, не ми е приятно ,че влизам за кратко и не пиша ,нода знаете много ми липсвате и си ви обичам!
На 100% подкрепям поста :221
Ха, той телеграфния стил бил много лесен :221 :221 :221
Уф, бебека пак реве!
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Заключено