Mrav4o написа:Между дургото Чери, не успях да си изтегля статията за постите. Явно програмите ми не са удачни, ам аи аз не разбирам. По нататък ще искам брат ми да ми помогне. Като мога ще се поразровя из нета.
Мравчо, тя не се тегли. Ако си успяла да заредиш вестника, просто трябва да идеш на съответната страница. Но е възможно и да не можеш да го заредиш докрая. Но не се коси - вчера док ми предложи нещо по-добро за постите от статия във в. "Живот и здраве"

.
Виж тук!
Марчитка, успях да мерна, че пак Мони ти е създавала ядове. И моята Бела се мъчи да ми кашля посред нощите. Дано и аз да спя тази нощ спокойно

. Ей, да вземат да растат тия деца вече и да се спира с подобни неща.... Наистина и от сърце ти пожелавам спокойна нощ!!
Радвам се да видя Мимозка и Марико отново тук....... не че снощи не ги "видях" на скайп

, но пак трябваше да чета за Пипи и изоставих конферентния чат. Сега обче отивам да спя и ще ми простите, ако не се занимавам с форума за събота и неделя...... за ранговете имам предвид. Еми, ще ти го сменя, мила...... но просто много ми дойде компването тези дни.... Гледам, че и Мравчо стигна до този момент с ранга и тя ще е последната мацка от прИмоцията с ранговете

. После ще правим кОнкурси за да ги сменяме.....