Здравейте и от мен,
Вчера след обяд освен гърлобола, който значително намаля като ме хвана една глава, едно такова ми беше отпаднало и реших, че няма да се дам. Отидох вечерта на танци, изпотих се едно хубаво, после се прибрах и започнах ударно с вит Ц, клеева, тампончета с ракия в носа и ушите, компрес с ракия и мед за през нощтам направих се в банята едно хубаво, 2 упсарина за главоболието и си легнах. Днес сутринта имам жълти сополи, но не е хрема, явно ми се е възпалил единия синус, но поне не е сериозно и с капките, които си правя ще се преборя. Та така, днес положението е на към оправяне, надявам се така да остане. Гърлото е добре, почти не ме боли, но усещам лек дискомфорт.
Явно наистина има някакъв вирус дет върлува, Тони снощи и той милия нещо му се запуши носа, не се чувстваше добре...майка ми също, в офиса има болни, абе изобщо чудноо. Жалко, че при това положение няма да можем да отидем уикенда на палатка, ама това е то.
Фюти - ама ти си желязна жена бре. Добре, че ти е хрумнало да го закараш Кики до болницата и вече всичко е минало. Стискам палци да се възстанови бързо и всичко лошо наистина да остане зад гърба ви. добър гроздобер сте направили, бая работа сте отметнали. Добре, че си се сетила за АПИС-а, много хубаво си направила. Никога не можеш да знаеш, който ще прояви алергия към ужилването.
Елисче, това, което ви е посъветвала сестрата да не ходите до поликлиниката е много добре, защото ако Анджи е на оправяне, а пред кабинета има още болни. Важното е че твоите наблюдения върху Анджи показват подобрение, което е най-важното. Дано в следващите дни да се оправи и да няма скоро боледувания. Жалко е че родителите карат децата на детската болни и това представлява риск за другите деца. Много неприятно и лично аз изобщо изобщоо не го разбирам.
Еми успех и на вас с детската, дано Криско се адаптира бързо към новите условия. Не ми харесва това, което си написала за напрежението, несигурността и депресията. Пусни си някоя лека и приятна музика за отпускане, когато имаш възможност и пий чай от мента. Надявам се да се пребориш с това състояние и да не се задълбочава. Току що ми попадна пред очите Седатиф ПС, което пише, че е за безпокойство. Виж подробности в листовката, може пък да ти бъде полезно.
Тита, разбирам всичко, което си написала за концерта. И на мен ми стана много тъпо като направи забележка на снимащия човек...Иначе афтър партито ви е било много много силно. Евала, поздравявам ви

Аз едва дочаках да се прибера вкъщи и да си легна да спя

Личи си песнионерското в мен нали
Нормално е да не се чувстваш добре в София, то наистина трудно се диша, има прекалено много хора и е мръсничко. На морето въздуха е съвсем съвсем различен. Радвам се все пак, че сте си прекарали толкова хубаво за краткия си престой тук.