Лято - топло и красиво с усмивки ни дарило!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
dexter
Философска система

Re: Лято - топло и красиво с усмивки ни дарило!

Мнение от dexter »

Като си помисля само, че преди 7 дни бях на плаж на Корфу - слънце, топла морска вода, камънак.... Никак няма да е лесно да свикна с дъжда и студа навън. Толкова много ми хареса на острова, исках да поостанем поне още 2 дни, ноооо - стегнахме багажа и се прибрахме. А сега лятото свърши и съм на работа, навън вали и духа - колко типично!
Присъединявам се към клуба на хората, харесващи морето в Гърция :221 ! То не че беше кой знае какво море - плажовете на Корфу са с минималистични размери и само камъни (поне където ние бяхме), но хората от няма нищо са направили курорт. И то такъв, че да не ти се тръгва. Вярно, далечко е от Варна, но като забравя умората и досадата от пътуването, ще ми останат приятните спомени и доброто настроение от тях :).
Момичета, пожелавам ви усмихната и слънчева седмица - ако не метереологично, то поне емоционално :954 !
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ха сега да кажа добре дошли, на Декс и на Вал!!! :954 :954 Декс, мнението ти за Гърция има цялата ми подкрепа... Това е истината - щем не щем да си я признаем! Сигурна съм, че днес ще ти е трудно начало на седмицата... След слънце, сол и топлина, тези една 15-ина градуса навън са като зима, но ... какво да се прави!

Валче, браво на твоя ученик! Ха дано все такива похвали да слушам за децата. Май от набор 2006-та момчетата ще се окажат по-организирани и способни, а?! :razz: :razz:
valrus написа:Чери,ние сме готови със самоподготовката на занималнята още в 15ч,чудя се вашите какво ги мотаят ,та до 15,30ч не са написали нищо.... :roll: Понякога се чувствам като теб–аз съм тази ,която все крещи и възпитава децата,баща им–играе с тях и му липсват забележките ...явно не му пука за неща,които мен ме дразнят.
Ами нашата госпожа твърди, че до 2 часа ги оставя да играят на двора на училището. Да видим днес като е дъждовно какво са првили?!

Елисче, преди време съм давала есберитокс - вече не помня какъв ефект имаше. Щом има кашлица, то може би по-добре ще ви дойде Умкалор-а. И нещо от хомеопатичните схеми за остатъчна кашлица и сополи - виж в библиотеката.

Ели, ти ме разби с това ходене на кръчма в Сръбско.... кой като вас! Пак ще се повторя като кажа, че и на мен ми се ходи така :1062 . За болката в гърлото - освен прополиса, вземай и по 2 Осцилокоцинума - да крепят имунитета. За срещата - пускаме отделна тема и се наговаряме! Пък ако ще само двечките да сме. :)
Ver написа:
cchery написа:Децата са на училище - закусили и доволни, а аз отивам да тичам докато не е заваляло по-силно!
Това все едно аз съм го написала :)
Когато тръгнах да тичам валеше слабо, бързо след това се засили и след 1/2 час бях вир вода :)
Усещането дъждовните капки да охлаждат потното лице е прекрасно :524
Емииии което си е истина, истина е :) :) :) ... беше прекрасно тичане тази сутрин.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
valrus

Мнение от valrus »

Мдаааа,Чери,ето това е разликата....нашите деца от стола се качват направо в стаята и започват да пишат....Естествено е да си поиграят навън,но при нас това се случва чак след като си напишат домашните...Той затова ми се прибира уморен и заспал...Горките дечица :cry:
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

После ще пиша. сега съм на работа ,но мисля да си тръгна . Обрахме гроздето - 600 кг . Голяма работа Ви казвам . По едно време се отчаях и му казвам на свекър ми хайде стига махай се с това грозде . то бива , бива...... Не стига ,че много ,ами и кацата не стигна та част от него ронихме само зърната ... казвам ви страшна работа . Оси на рояци . Не минах без ужилване .добре ,че имах АПИС. И свеки пострада,но и на нея дадох . В крайна сметка си тръгнахме с 10 касетки грозде за София . Кики се оплака ,че го боли корем . Два дни така . Реших да идем до Исул още от пътя преди да си идем до вкъщи. Е, след изследвания го оставиха там аз операция веднага . Закарах колата до нас и едвам разтоварих багажа . Не успях да се върна до болницата да му занеса дрехи . Милият ми мъж. На баща ми приятелката работи в Исул та й звънях да ми каже какво става . Тя звъня на колежки и в 22.45 имах информация ,че операцията е минала и Кики се е събудил от упойката . С него не се чух . Телефона беше изключен . В 5 се събудих и му писах sms.Оказа се и той буден .Каза ,че е добре . В 10 . 30 отидох да занеса пижама ,чехли и т. н. Изглеждаше добре за опериран , малко блед.Чухме се днес . Интересното за мен е ,че никой нищо не му казва .Не е ли редно някой да обясни как трябва да се храни , какво трябва да чувстваш ,какво да очакваш като болка. Дали му хляб филия и някаква каша . Той си хапнал само филията . на мен не ми каза ,но свеки сподели като се чухме . А аз четох ,че хляб изобщо не бива първите дни ,че даже и седмици . Как може такова безхаберие .
:126
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Аууу,Фютка,ама какви са тези работи при вас,направо се втрещих,аз ли нещо съм пропуснала из постовете,или ти не си споделяла,ама за какво е тази спешна операция?Ужас,радвам се поне,че всичко е минало вече и дано се оправи по-скоро....Аз имам само 2 секцио,но и на мен не ми даваха нито хляб,нито твърда храна,първите седмици дори не се ядат боб,леща,зеле,въобще храни,които подуват червата,трябва му лека храна и то в малки количетсва,дор с водата не трябва да прекалява.Това поне знам,айде дано всичко лошо е зад гърба ви.
Ама и вие бая грозде сте си събрали,дано стане хубавко вино :329
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Та да си доразкажа ))) Елисче наистина бая гроздобер стана . Родителите на КИКИ казаха ,че за първи път е толкова много гроздето. А виното ако свекър ми го измайстори ще е чудно! Ще се опиянявам през зимата : :222 А за КИКИ диагнозата е ; апендицит. Доктора днес му е казал ,че е бил възпален с гной и още 24 часа ако се е забавил май щяло да е лошо. Добре ,че отидохме веднага на лекар . Господ е с нас. Та така . Сега се чудя утре да пускам ли Юлий на детска . Има още малко сополи, някак си тази институция не ме кефи. Имам ужасно много забележки, в храненето и даже в заниманието с деца .Ще преценявам на мига . Оки . Мисля да ви оставям та да приспя мъника . До скоро! Радва се че съществува този форум , радвам се ,че познавам доста от вас лично :329
Благодаря на Бобичан и Чери за личното внимание . :922
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Фютка,много се радвам,че наистина всичко е минало.....аз си помислих много страшни неща,но нали знаеш,че човек като прочете такива неща,първо на-лошото изниква в съзнанието.Радвам се,дано се оправи по-скоро :923
И аз ще оставя още 2-3 дни Анджи вкъщи,с тази кашлица не ми се рискува да я пускам,не че другата седмица нещата ще се променят драстично,пак ще си има болни деца,които да заразяват другите....Днес дори не успях да се добера до личната,още по телефона ми каза,че ако няма нещо,което силно да ме безпокои въобще да не ходим до кабинета,коридора бил пълен,до сряда всички часове са заети,имало масов вирус,било страшно,самата сестра ми каза,чко детето е на оздравяване,защото и споделих,че кашлицата намалява,да не се врем при болните,незнам до колко това е професионално,но честно казано оценявам откровеността и.Анджи разбира се е доволна,въпреки,че на градината и харесва,мисля,че и липсва времето прекарвано с нас през деня,често като се прибере ме пита:"Мамо,вие днес какво правихте с Ивето?" :cry:
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Добро утро. При нас нищо ново, ходим на училище, ученичката пише домашни в занималнята, ходи с желание за сега. Вълнуващо е. Криско започва от утре детска градина, ще видим как ще се справя да го водя и да стигам на време на работа защото е доста далеч. Странно защо сутрин като се събудя усещам едно напрежение в стомаха, някаква несигурност. Май започвам отново да изпадам в есенна депресия.
Е хубав ден на всички.
tita

Мнение от tita »

Приветско!

Момичета, концерта на Алън Парсънс беше вдъхновяващо великолепен, само дето изобщо не съм свикнала на такъв концерт да седя като на опера, а в Зала 1 си беше точно така. Тъпо ми беше, че се налагаше музикантите да вдигат на крака публиката, въпреки шумните аплаузи. Още по-тъпо се почувствах след забележката от самия Алън Парсън към седящ току пред него, на първия ред зрител, който снима изпълнението му. При все, че изрично, на няколко пъти преди началото на концерта предупредиха, че това не е разрешено. Относно озвучаването, има много още какво да се желае, но пък кофти звука не ми попречи да си попея на воля. А на Old and Wise, сълзите сами се събраха очите.

След концерта, да споделя, хапнахме уникално вкусни крилца в .. "Простака" .. или май беше " Дивака" :1062 . После пийнахме екзотични бири в "Канаал"-а на Мадрид. Препоръчвам " Черешовия Делириум", с розовото слонче на бутилката. :1211 И тъй като бяхме подгряли с пеенето, решихме че ще завършим вечерта в караоке бар - бивш "Тукан" в Студентски град. Така до 5 сутринта. Резултат - едва днес се върна гласа ми.

Та, ето така страхотно изживях една съботна вечер(нощ) в София. И все пак - не се чувствам добре в този град. Непрекъснато имах чувство, че не ми стига въздуха.
ellyto

Мнение от ellyto »

Здравейте и от мен,

Вчера след обяд освен гърлобола, който значително намаля като ме хвана една глава, едно такова ми беше отпаднало и реших, че няма да се дам. Отидох вечерта на танци, изпотих се едно хубаво, после се прибрах и започнах ударно с вит Ц, клеева, тампончета с ракия в носа и ушите, компрес с ракия и мед за през нощтам направих се в банята едно хубаво, 2 упсарина за главоболието и си легнах. Днес сутринта имам жълти сополи, но не е хрема, явно ми се е възпалил единия синус, но поне не е сериозно и с капките, които си правя ще се преборя. Та така, днес положението е на към оправяне, надявам се така да остане. Гърлото е добре, почти не ме боли, но усещам лек дискомфорт.
Явно наистина има някакъв вирус дет върлува, Тони снощи и той милия нещо му се запуши носа, не се чувстваше добре...майка ми също, в офиса има болни, абе изобщо чудноо. Жалко, че при това положение няма да можем да отидем уикенда на палатка, ама това е то.

Фюти - ама ти си желязна жена бре. Добре, че ти е хрумнало да го закараш Кики до болницата и вече всичко е минало. Стискам палци да се възстанови бързо и всичко лошо наистина да остане зад гърба ви. добър гроздобер сте направили, бая работа сте отметнали. Добре, че си се сетила за АПИС-а, много хубаво си направила. Никога не можеш да знаеш, който ще прояви алергия към ужилването.

Елисче, това, което ви е посъветвала сестрата да не ходите до поликлиниката е много добре, защото ако Анджи е на оправяне, а пред кабинета има още болни. Важното е че твоите наблюдения върху Анджи показват подобрение, което е най-важното. Дано в следващите дни да се оправи и да няма скоро боледувания. Жалко е че родителите карат децата на детската болни и това представлява риск за другите деца. Много неприятно и лично аз изобщо изобщоо не го разбирам.

Еми успех и на вас с детската, дано Криско се адаптира бързо към новите условия. Не ми харесва това, което си написала за напрежението, несигурността и депресията. Пусни си някоя лека и приятна музика за отпускане, когато имаш възможност и пий чай от мента. Надявам се да се пребориш с това състояние и да не се задълбочава. Току що ми попадна пред очите Седатиф ПС, което пише, че е за безпокойство. Виж подробности в листовката, може пък да ти бъде полезно.

Тита, разбирам всичко, което си написала за концерта. И на мен ми стана много тъпо като направи забележка на снимащия човек...Иначе афтър партито ви е било много много силно. Евала, поздравявам ви :923 :923 Аз едва дочаках да се прибера вкъщи и да си легна да спя :221 Личи си песнионерското в мен нали :221 :221
Нормално е да не се чувстваш добре в София, то наистина трудно се диша, има прекалено много хора и е мръсничко. На морето въздуха е съвсем съвсем различен. Радвам се все пак, че сте си прекарали толкова хубаво за краткия си престой тук.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, момичета,

И аз се присламчвам в отбора на боледуващите.... ебаси :oops: :oops: и вирусчето. Снощи ме събори за има-няма 2 часа. Прибрах се от тренировка към 18,15 часа - жива-умряла - с главоболие и с всяка изминала минута чувствах как отпадам и се схващам. Почна да ми се вие и свят, а главата вече беше една голяяяяяяма камбана с невероятно ехо вътре в нея. След като почна да ми се гади и да ме боли коремът, пих течен аналгин и в 20 часа бях в леглото :1210 :1210 . Кога е било това!?!?! Спала съм 2 часа и се събудих доста по-добре. Дори ми се и ядеше. След като се нахраних вече ми мина и остатъчното главоболие и можех отново само да лежа и да поспя. Днес се събудих в добра кондиция, но сега стоя в офиса и усещам как пак се скапвам... На всичкото отгоре отнесох едно сериозно каране по телефона от клиент :plezya se :plezya se ... мисля, че по едно време, докато той си пееше тирадата, съм заспала :oops: , защото не се чувствах добре.... и като чух, че не съм много "гъвкава" се разбудих :955 :955 ..... Смешно е отстрани, но не бива да се случва в служебните ми дела.... С какво ли да се оправдая и аз не знам....

Смятам след малко да поемам към дома, т.к. буквално не съм адекватна тук. Утре вече ще съм шен отвсякъде - обещавам. :524

И пожелавам на всички болни тук да се дигат на крака и да ходим да превземаме света! :954 :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено