Здравейте и от мен!
Чери,Анджи имаше Т само снощи,както казах беше 37,7,легна поспа малко и се събуди,каза,че я боли главичкката,измерих отново Т,но нямаше такава,оставих я при мен да пофледаме телевизия,за да видя дали ще вдигне отново,но докато легнахме нямаше.И така до сега,от какво беше тази Т,така и не разбрах.За нослетата и на двете давам Коризалия,капвам капките с прополис и сребърна вода.А за гърлото-Тонзилотрен.С това върви Инфлуцид и Есберитокса,надявам се да е достатъчно,МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ,че ме напътстваш в лечението,защото както много пъти съм казвала,ти/вие сте ми огромна подкрепа,защото когато не е нещо сериозно не ги водя дори до личната,защото тя за червено гърло ще ми изпише АБ и такива ще ми ги наговори,че косата ми настръхва и се предавам(в повечето случай),а поне сега,докато няма нещо по-сериозно мога спокойно да си ги лекувам както аз си знам

.За утре при всички случай мислим да се разходим,както каза и ти,единствено се надявам да нямат температури,защото тогава няма смисъл да ги мъча.Днес ми се случи нещо много странно.МЦ е доста редовен,трябваше да ми дойде около 21,дойде ми днес,в това няма нищо притеснително,нормално да "избърза"понякога.По-странното е,че сутринта,след като станах от леглото получих веднага много силно течение,направо се изплаших,сега като цяло нещата са нормални,като изключим силните болки,но такова нещо не ми се е случвало от както се е появило това "нещо"в живота ми.Скоро бях на АГ и ми каза,че няма нищо,което да ме тревожи,но днес много се изплаших,на някой дали му се е случвало такова нещо

.
Относно телефоните в училище-аз също бих била съгласна да се носят,всеки би искал да се чува с детето си,разбира се,както е казала и Чери,като предварително сме се разбрали с детето той(телефонът)да бъде изключен по време на час.И пак опираме до това,заради,което всъщност пуснах статията,някои родите,въпреки това държат телефоните да са с включен звук,много важно,че на госпожата и пречело.Това ми беше мисълта,че децата се научават да престъпват,така да се каже училищните правила и волята на преподавателите заради своите родители.Както някой по-напред беше казал-нещата никога не са само бели или черни,както при родителите,така и при учителите.Аз самата имам познати,които са ПРЕКРАСНИ педагози,но когато се сблъскат с един такъв родител се чувстват безпомощни и наранени.Да,наранени,защото когато такъв човек дава на 100% от себе си,очаква поне подкрепата на родителя да е наполовина.И да,говорех точно за тези родители,които не зачитат мнението на преподавателя под никаква форма,само защото си мсилят,че знаят повече от тях.
Много ми стана интересно,когато на родителската среща на Анджи една майка попита госпожата по английски дали се издава сетификат,че детето и е учило езика например за 3-те години,госпожата отговори-да,но ясно си спомня,че нито детето,нито майката са били на раздаването на тези "толкова важни"сертификати,а майката и отговори,че са имали работа тогава и сега държи да си ги получи.Не ме разбирайте погрешно,не това,че жената си искаше своето ме подразни,а начина по който се държеше с учителката,сякаш тя беше виновна,че в този ден не са могли да присъстват и е била длъжна(госпожата)на всяка цена да я открие и да и ги предаде

,а нали си представяте колко биха научили тези деца в такива часове,основни думички под формата на игра,които знания и въпросен сертификат биха включили в CV-то си след време при търсенен на работа.Аз също записах Анджи на тези часове и се радвам,че се запознава с езика по толкова забавен начин(според нея),интересно и е и се забавляват много в часовете,ще се радвам да си получи и "отличието"в края на годината,но не бих се държала така с госпожата.А че има какво още да се изисква от образователната ни сиситема,това е ясно.Самата аз още нямам преки наблюдения,но децата ми се струват претрупани с понякога ненужни уроци,които се застъпват в програмите.И ние сме били ученици,макар и по друга програма,но това прави ли ни по-гупави,по-необразовани....Та нали същите тези хора,които сега сменят съдържание на учебници и прочие са завършили по нея,или може би те се чувстват такива...Незнам къде е истината и незнам,до колко тя е еднаква за всички,но нали децата са нашето бъдеще и вместо да се опитваме да го затрием,ми се ще да го направим по-добро и може би човечно...