YouCantCutMyWings, добър ник, скъпа!!!
Никога не позволявай НИКОМУ да подреже крилата ти, те са ти дадени, за да ЛЕТИШ!!! А не да се влачиш по тази земя!!! ЧУ ЛИ МЕ, мило момиче?!
Малко след последния си постинг се РАЗДЕЛИХ окончателно с бившия ми съпруг... опропастен и ПОСЛЕДНИЯ ни шанс да бъдем щастливи ЗАЕДНО... Е, не успяхме. Не желая да спекулирам с това кой прав, кой крив, това няма никакво значение! Фактът е безобразно жесток: вече НЕ можем да мелим заедно брашното на съвместния си живот. Това е. Боли, все още плача. Това са 17 години минало. Любов. Общо дете. Спомени. ... Всичко!
На 2-ри октомври му поставих краен срок, изрекох думите, че с него не издържам и че изобщо не съм щастлива. И това БЕЗ да имам до себе си друг мъж!!! Държа да го подчертая.
На 7-ми октомври, в деня, в който ДАРИХ 450 мл от СВОЯТА КРЪВ, съдбата, животът, Бог или каквото там искате МЕ СРЕЩНАХА С НОВ МЪЖ. Това е вече ИСТИНСКА ЛЮБОВ и ХАРМОНИЯ и РАЗБИРАТЕЛСТВО!!! Той е таксиметровият шофьор, който ме прибра у дома след кръводаряването!!!

Припаднах в колата му по пътя за вкъщи. Той се погрижи за мен. И така лумнаха неподозирани чувства.
Още на 10-ти октомври вече ЗНАЕХ, че ЖЕЛАЯ този мъж. На 13-ти изкарахме първата си НОЩ заедно. Оттогава сме направо неразделни. Трябваше ми безумно малко време, за да реша да НЕ чакам крайния срок. Просто напуснах категорично бившия си съпруг, събрах си дрешките, лаптопчето и мобилния телефон и се изнесох. Отново. Завинаги.
Вече ЖИВЕЯ при новия си мъж. Обичаме се. Влюбени сме един в друг. Той е на 45 години, живее на село, това е. Аз от гражданка набързо се трансформирах в селско момиче. Щастлива съм там, сред планините, Искъра, гората, газовия котлон, къщичката за ремонт... ПОТЪВАМ в дълбоките сини очи на мъж, който УМЕЕ ДА ОБИЧА ПЛАМЕННО И СИЛНО. И не е само това !!!!!!!!!!!!!!
Той е разведен, със 7-годишна дъщеря. Отглежда я сам от години. Присъдена е единствено на него, майка й се сеща за нея веднъж на 6 месеца. Детето ме обикна за отрицателно време, аз нея също я обикнах силно. Винаги съм искала момиченце. Чери, Лора прилича страшно много на твоята Бела. Наистина, руса, с буден поглед, невероятно чаровна. Просто едно малко сладко бижу!
Аз харесах Лора и тя мен. Алексчето пък хареса Гошето, и той него. До дни заживяваме ЗАЕДНО ЧЕТИРИМАТА, с нова вяра в любовта, семейството, домашния уют... Това е от мен.
Хем си писах в темата, хем ми се прииска СИИИИЛНО ДА ПРЕГЪРНА това изстрадало чувствително момиче нежно, чиито крилца никой никога няма да откърши!!! Нали, мила, нали?!?