Личен дневник Kleo

Споделено, откровено, съкровено
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Личен дневник vihrogonche

Мнение от Kleo »

Радвам се, ДроиД, обаче ... този последният постинг в тази моя тема ... вече НЕ е актуален, миличка.
Напуснах окончателно бившия си съпруг, преди около 3 седмици време вече. Просто не издЪржах. Беше въпрос на психо-емоционално оцеляване. На борба за самосъхранение. Ако щеш, на живот или на смърт. Е, избрах ЖИВОТА, мамка му!
Господ да ме съди. Един ден. Както намери за добре. В неговите ръце се оставям. Това е. Аз се уморих вече, просто е...
Почнах НОВ живот, с нова надежда, нова вяра в любовта, ново местоживеене, нов мъж, ново семейство и ново дете дори!
Рискувам. Целият ми живот е заложен отново на карта. Не зная дали е печелившата и дали изобщо има такава карта...
Това е, Дроидченце, излях си отново душицата пред всички вас, провокирана в положителния смисъл от теб. Благодаря ти!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
droidd
Философска система

Re: Личен дневник Kleo

Мнение от droidd »

Деси, видях после и другия ти пост.......какво да ти кажа, освен че ти се радвам и се възхищавам на хъса ти за живот по-добър и по-пълноценен и на това, че не се примиряваш а действаш смело :524 :922
Така и трябва да бъде......защото времето изтича като река и когато осъзнаеш, че си се носил по течението е твърде късно да търсиш подводни камъни :329
А колкото до Господ, мисля, че Той не съди, а само ни дава възможности.....съдят хората.
vihrogonche написа:Целият ми живот е заложен отново на карта. Не зная дали е печелившата и дали изобщо има такава карта...
И аз не зная, но продължавай да се радваш на това което ти се случва и изживявай пълноценно всеки миг....пък после какво ще е-няма значение.При теб за една година всичко се случва толкова интензивно, че повечето хора не могат да си мечтаят за толкова емоции и в няколко живота :954
....и като се замисля......трябва да взема пример от тебе :329 :922
Мари-Жоли

Мнение от Мари-Жоли »

Хей, мило Вихрогонче, ПРОСТО НЕ Е ИСТИНА!!!........НО ВСЪЩНОСТ Е И ТОЧНО ТАКА ИЗГЛЕЖДА ИСТИНАТА - ТРЯБВА ДА СЕ БОРИШ ЗА НЕЯ СЪС ЗЪБИ И НОКТИ И НИКОГА ДА НЕ СЕ ПРЕДАВАШ И ДА НЕ Я ПРЕДАВАШ КАТО ПРЕСТАНЕШ ДА ВЯРВАШ В НЕЯ!!!!!!!!!!!!! ИСТИНАТА ВСЪЩНОСТ ЗА ТЕБ, ТОВА Е ТВОЯТА МЕЧТА, А АЗ ЕДНО СИ ЗНАЕХ ОТ СЪВСЕМ МАЛКА: ОТКАЖЕШ ЛИ СЕ ОТ МЕЧТИТЕ СИ - УМИРАШ!!!!!!!........Ехххх, Браво на теб - ти не умря и този път, а и не вярвам, че някога това ще ти се случи, както аз няма да позволя да се случи на мен!!! Нямаш и най-малка представа как се радвам за теб, как сърцето ми подскача от мисълта за теб и твоите вихри, които гониш! Тази нощ посъзнателно мислих за теб и това, което ти преживяваш сега, отново...и което е толкова, толкова хубаво, че не мога да говоря за него дори! :328 :326

Вярвам, че това, което ти се случи напоследък е кулминацията и тя ще се задържи до края на живота ти! Може да попиташ: как така вярваш? и аз ще ти отговоря: Просто съпоставям и виждам себе си!...а най-вече виждам божията промисъл и направо съм страшно щастлива, че и ти успя да се зарадваш на Благодатта му!...но ТИ, защото НЕ СПРЯ ДА СЕ БОРИШ, когато виждаше, че нещо не е както трябва, че нещата не са посторени добре според теб и не са ИСТИНСКИТЕ, каквито ги ВИЖДАШ В СВОИТЕ МЕЧТИ! Много бих се зарадвала, ако се видим някой ден! БЪДИ ЩАСТЛИВА, МИЛА, ЗАВИНАГИ ТАКА!
Последно промяна от Мари-Жоли на 21 Ное 2013, 00:59, променено общо 2 пъти.
Мари-Жоли

Мнение от Мари-Жоли »

droidd написа:Деси, видях после и другия ти пост.......какво да ти кажа, освен че ти се радвам и се възхищавам на хъса ти за живот по-добър и по-пълноценен и на това, че не се примиряваш а действаш смело :524 :922
Така и трябва да бъде......защото времето изтича като река и когато осъзнаеш, че си се носил по течението е твърде късно да търсиш подводни камъни :329
А колкото до Господ, мисля, че Той не съди, а само ни дава възможности.....съдят хората.
vihrogonche написа:Целият ми живот е заложен отново на карта. Не зная дали е печелившата и дали изобщо има такава карта...

И аз не зная, но продължавай да се радваш на това което ти се случва и изживявай пълноценно всеки миг....пък после какво ще е-няма значение.При теб за една година всичко се случва толкова интензивно, че повечето хора не могат да си мечтаят за толкова емоции и в няколко живота :954
....и като се замисля......трябва да взема пример от тебе :329 :922

Хей, Дроид, това трябваше аз да го кажа!!!!!!!!!!! :221
Ех, Мили Божеееее, та ти се проявяваш в толкова много личности!!!...за радост на мен!.....И ЕДНА ОТ ТЕЗИ ЛИЧНОСТИ, СИ ТИ ДРОИД! :326 :326 :326 :326 :326 :326 :326 :326 :326 :326
Чудесна си с тези прекрасни слова, които си отправила към Вихрогончето! Направо не вярвах на очите си като те четях, а и те се позамъглиха от сълзите ми!!! Благодаря ти! Ще се радвам и с теб да ме срещне Господ някой ден! :922
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Приятелки, благодаря ви за разбирането и подкрепата!
Разбирането ви е тотално и кристално ясно.
А подкрепата ви е животоспасяваща за мен.
Много, ама много, много, много ви обичам всички тук!
И най-вече ЧЕРИТАС, защото форумът е нейна идея, мечта и реализация на нейното щастливо и успешно семейство, Господ здраве, сплотеност и радост да им дава вовеки веков, амин!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Хм, на вас двете с Мари-Жоли май виртуален параклис ще трябва да ви направим :221 :221 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Не е лоша идея :955
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Мари-Жоли написа: Ще се радвам и с теб да ме срещне Господ някой ден! :922
И аз ще се радвам ако е речено..... :922
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ако си го наречем, ще стане! :1211
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Чакам да свърши 2013-та вече.
Очаквам с нетърпение 2014-та.
Това ще бъде МОЯТА година вече.

[youtube]-f8xfDyfLEU[/youtube]

Щастлива съм. Искам всички да са щастливи! :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Много чета, много мисля и много пиша в личния си дневник през последните 2-3 месеца.
Интензивна вътрешна работа кипи. Стигам до изводи и заключения. До дълбоки личностни трансформации и промени. Да, много действам и във външния свят, но и много размишлявам. 2014 година за мен наистина започна твърде интензивно и наситено откъм емоции, преживявания, случки. Сама инициирам доста от тях, това също е вярно. Животът е интересен, предизвикателен и провокиращ сетивата ни, ума ни, сърцето ни, душата ни, всичко, което сме свикнали да възприемаме като себе си. Това е от мен засега. Мисля, чета и пиша :954 и ми е мнооого добре. Уютно ми е в собствената ми кожа. Обичам и ценя себе си. Здравословно. Уча се на нови умения. Животът ми ме учи. Боля. Плача често. Живея на фул макс, дето има един лаф. Добре ми е. Здрава съм. Близките ми също са здрави. Ходя често на църква. Слушам музика и танцувам. Разхождам се из природата. Виждам се с приятели. Запознавам се с нови хора. От септември миналата година нямам никакви симптоми и оплаквания на депресия. Мисловната ми нагласа е все по-позитивна, утвържденията ми стават все по-положителни и все повече откривам наяве как действа Законът за Привличането във Вселената. Медитирам. Ходя на обучения и семинари. Запознавам се с духовни техники и нови психо-емоционални правила. Отворена съм за света, за нови знания, за нов тип преживявания, книги, филми, театрални постановки, изложби, културни мероприятия. Съзнанието ми става все по-разкрепостено и широкообхватно. Стремя се да не се обиждам, а обидя ли се - бързо да простя и да продължа напред, без следи от негативизъм. Вярвам и се моля, повече се уповавам в Съществуванието. Имам доверие в хората, света, доброто, въпреки трудностите и проблемите, с които понякога се срещам.
Публикувай отговор