Много чета, много мисля и много пиша в личния си дневник през последните 2-3 месеца.
Интензивна вътрешна работа кипи. Стигам до изводи и заключения. До дълбоки личностни трансформации и промени. Да, много действам и във външния свят, но и много размишлявам. 2014 година за мен наистина започна твърде интензивно и наситено откъм емоции, преживявания, случки. Сама инициирам доста от тях, това също е вярно. Животът е интересен, предизвикателен и провокиращ сетивата ни, ума ни, сърцето ни, душата ни, всичко, което сме свикнали да възприемаме като себе си. Това е от мен засега. Мисля, чета и пиша

и ми е мнооого добре. Уютно ми е в собствената ми кожа. Обичам и ценя себе си. Здравословно. Уча се на нови умения. Животът ми ме учи. Боля. Плача често. Живея на фул макс, дето има един лаф. Добре ми е. Здрава съм. Близките ми също са здрави. Ходя често на църква. Слушам музика и танцувам. Разхождам се из природата. Виждам се с приятели. Запознавам се с нови хора. От септември миналата година нямам никакви симптоми и оплаквания на депресия. Мисловната ми нагласа е все по-позитивна, утвържденията ми стават все по-положителни и все повече откривам наяве как действа Законът за Привличането във Вселената. Медитирам. Ходя на обучения и семинари. Запознавам се с духовни техники и нови психо-емоционални правила. Отворена съм за света, за нови знания, за нов тип преживявания, книги, филми, театрални постановки, изложби, културни мероприятия. Съзнанието ми става все по-разкрепостено и широкообхватно. Стремя се да не се обиждам, а обидя ли се - бързо да простя и да продължа напред, без следи от негативизъм. Вярвам и се моля, повече се уповавам в Съществуванието. Имам доверие в хората, света, доброто, въпреки трудностите и проблемите, с които понякога се срещам.