Ноемврийски детокс за малки и големи

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
mira_b

Ноемврийски детокс за малки и големи

Мнение от mira_b »

Пълнолуние на 17.11 /неделя; дните за детокс са:
15.11.2013
16.11.2013
17.11.2013

Аз съм на линия и за трите дни. Пристрастена съм :mrgreen:

Успех на всички, които ще се включат :524
danid
Философска система

Re: Ноемврийски детокс за малки и големи

Мнение от danid »

Успех и на теб, аз още обмислям, но може би поне утре и неделя ще се присъединя.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Аз ще пропусна този път- много ми е нервно, изтощена съм от всичко,което ни се случи последния месец и продължава да се случва...няма да мога да се справя и с детокса. Егати серията, в която влязахме, няма излизане :126
danid
Философска система

Мнение от danid »

Ехо, виждам изхода, да знаеш :329 :329 :329

И аз от подобен род чувства и мисли пропуснах снощната среща :328. Макар че моите болници са мнооого по-добре от това, с което ти си се справила. Горе главата, другия месец или пък по-другия :329
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Успешен детокс на всички! :524
Колкото до мен, започнах Рождественския пост :940 заедно с колежка и със шефа.
Ядат ми се мандаринки, видях, че на пазара са пуснали вече, сладки, от сорта без семките, може пък и да направя еднодневна детоксикацийка на самото пълнолуДие :1216
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утро! И аз не съм на линия, за съжаление мотивацията ми я няма тотално! Но искам да пожелая кураж и сила на всички, които ще се разтоварят през ноември! :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Аз днес започвам тридневен детокс. Като гледах фазите мислех, че трябва да започна днес, а вие сте започнали вчера. :1139 Успех на всички. Надявам се да отчетем много минуси!
diva

Мнение от diva »

Привет, момичета! :1209
Чаках с нетърпение това пълнолуние. Започнах детокса със сокове още вчера. Подготвила съм се и за утре. Утре ще си имам и компания. Дъщеря ми пожела и тя да направи детокс. За нея това ще е първи опит. Заради училище и уроци се оказа, че може само в неделя, което е чудесно начало според мен.
Много са ми лесни детоксите. Миналата зима направих пет-шест. По-сериозни проблеми от усещането за студ не съм имала. Опасявах се, че няма да се справям с деня за захранване. Но се изненадах колко лесен ден може да бъде. Опитах и ПОД. Също ми е лесно.
Обаче... проблем са ми всички останали дни. :328
Тази есен това е втория ми детокс. Правя ПОД всяка седмица от началото на октомври. А кантара... :328 за сега не искам да го коментирам. По-добре е да мисля положително за нещата, които правя и съм си сигурна, че са полезни и правилните за мен.
Днес пак си давам сметка колко ми е лесно. Не ми е никакъв проблем да готвя за другите в такива дни. Дори ми идва някаква муза и правя по-няколко неща... В тези дни, на детокс, имам страшно много енергия. Свършвам доста работа, която все съм отлагала. Така е и днес. Да, има някои моменти, понякога са по 2-3 часа, когато ми е някак си особено тежко уморено. Тогава предпочитам да се завия добре и да подремна. В нощите на детокс сякаш спя повече и... предстои да наблюдавам занапред дали не е и по-добър сънят ми.
Обаче... какво да правя в другите дни???
Днес докато си цедих плодовете ми мина мисълта - какво ли ще стане ако карам месец на соковете... Следващата мисъл май беше по-разумна - месец може би е неразумно, но седмица... Не би трябвало да има много по-сложно захранване. А и звучи по-лесно изпълнимо... Дали пък резултатите няма да са по-трайни?
Не знам...
Знам, че днес съм тук в средата на тридневния си детокс. Радвам се, че имам компания и стискам палци за успех на всички :524
Отивам да гладя :221 Един панер дрехи ме чака от... :oops: срам ме да кажа от кога :221
gelikas

Мнение от gelikas »

Здравейте момичета!
Аз се включвам, но утре. Ще си направя фреш от ябълки и цвекло.
Нещо в последно време не ми се удава детокса, но ще надничам тук за подкрепа. :940
Лека вечер!
mira_b

Мнение от mira_b »

Добро утро! Радвам се, че имам компания и на този детокс... gelikas, diva, Sladka Debelanka успех и търпение ви пожелавам :954

А на другите, които са почувствали, че не е сега момента за детокс - така е трябвало да стане :923

При мен върви без изненади, леко ми е и лесно, защото съм заета и съм по-голямата част от деня навън...и няма проблем докато не ям...проблем ми е, после, когато минат седмица, две :1053 :oops:
Успешен ден на всички!
gelikas

Мнение от gelikas »

Привет, девойчета!
Групичката ни е малка, но съм сигурна успешна. :221
Стартирах детокса с ансола и чаша топла вода. В момента пия кафенце и след малко ще направя фрешче от ябълки с малко цвекло.
Искам да ви питам, някой от вас правил ли е детокс само със сок от цвекло и според вас мога ли да си направя такъв, защото имам много цвекло собствено произдводство.

Лек и успешен детокс пожелавам момичета! :922
Заключено