Привет, момичета!
Чаках с нетърпение това пълнолуние. Започнах детокса със сокове още вчера. Подготвила съм се и за утре. Утре ще си имам и компания. Дъщеря ми пожела и тя да направи детокс. За нея това ще е първи опит. Заради училище и уроци се оказа, че може само в неделя, което е чудесно начало според мен.
Много са ми лесни детоксите. Миналата зима направих пет-шест. По-сериозни проблеми от усещането за студ не съм имала. Опасявах се, че няма да се справям с деня за захранване. Но се изненадах колко лесен ден може да бъде. Опитах и ПОД. Също ми е лесно.
Обаче... проблем са ми всички останали дни.
Тази есен това е втория ми детокс. Правя ПОД всяка седмица от началото на октомври. А кантара...

за сега не искам да го коментирам. По-добре е да мисля положително за нещата, които правя и съм си сигурна, че са полезни и правилните за мен.
Днес пак си давам сметка колко ми е лесно. Не ми е никакъв проблем да готвя за другите в такива дни. Дори ми идва някаква муза и правя по-няколко неща... В тези дни, на детокс, имам страшно много енергия. Свършвам доста работа, която все съм отлагала. Така е и днес. Да, има някои моменти, понякога са по 2-3 часа, когато ми е някак си особено тежко уморено. Тогава предпочитам да се завия добре и да подремна. В нощите на детокс сякаш спя повече и... предстои да наблюдавам занапред дали не е и по-добър сънят ми.
Обаче... какво да правя в другите дни???
Днес докато си цедих плодовете ми мина мисълта - какво ли ще стане ако карам месец на соковете... Следващата мисъл май беше по-разумна - месец може би е неразумно, но седмица... Не би трябвало да има много по-сложно захранване. А и звучи по-лесно изпълнимо... Дали пък резултатите няма да са по-трайни?
Не знам...
Знам, че днес съм тук в средата на тридневния си детокс. Радвам се, че имам компания и стискам палци за успех на всички
Отивам да гладя

Един панер дрехи ме чака от...

срам ме да кажа от кога