The winter is coming ....

Свобода на словото
Заключено
Аватар
dexter
Философска система

Re: The winter is coming ....

Мнение от dexter »

Елис, страхотни дечурлига си имаш, да са ти живи и здрави :923 !
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

http://pik.bg/%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D1%82% ... 21656.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Нещо,което разплака и мен...
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Ели, прекрасни сте! :329 А Анджи колко много прилича на теб!!!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Елисче, Анджи е страхотна красавица! :954 :954 А Ивето има твоите очи..... поне формата! Много са готини и двете, а ти просто блестиш до тях!!!! :940 :940

Да ви кажа нещо интересно - днес на кангото завършихме тренировката с Дунавско хоро :D :D ..... уникално изживяване. Абе друго си е нашенски ритъм, нашенски стъпки, наша си музика.... Много ми беше хубаво. Аз знам само това хоро и беше удоволствие да го играя и дано нашата треньорка продължи с тенденцията да ни разнообразява тренировките с по някой и друг български ритъм. :1062

Хм, ако знаех, че ще се получи толкова интересна дискусия за растящите ни деца, щях да си пусна и тото :1062 :1062 . Чета, чета ииии все повече си мисля, че или аз не съм се изразила правилно, или........... не съм го написала както трябва :1062 :1062 :1062 .
Сиренце написа: И вече има раста, и слуша Боб Марли, и ме резна от Фейса си, и има двойка, и не помни, че ще правят контролно, и......това е НОРМАЛНО :328 :328 :328 .
Е че кЪк?! :221 Няма по-нормално от това... раста, татуировка, джоинт и по някоя и друга бутилка с разтворени във вода амфетамини, подаваща се от зимно палто тип "клошарски шик" :???: :???: ... нещо не ми е смешно и няма да сложа мятащ се от смях емотикон.
Ver написа:
cchery написа:...но кажете ми.... нормално ли е да закъсняваш за училище и да не си притеснен от това?! Нормално ли е да направиш тест (независимо по какво), да имаш грешки по него иииии просто да го завреш някъде без да го прегледаш наново, да направиш поправка и да си прочетеш пропуснатите неща от учебника.
Мисля, че е детето ти е съвсем нормално, Чери. :524
Верка, ако това е съвсем нормално, остава аз да не съм наред :955 ...
danid написа:
dexter написа:Това било свързано с развитието на префронталния лоб на мозъка :lol: . Може и с момчетата да е така.... в книгата пише само за момичета, така че не мога да дам достоверно инфо :).
Аааа, префронталния лоб значи бил виновен, а не тоталния мързел на милата ми почти 13-годишна дъщеря, че защо ли при мен пък си беше наред??? Може би не ми се е развил още. Не знам, но и аз като Чери не мога да се примиря и да приема за нормално това, но си мисля, че наистина са презадоволени и това е една от причините, няма за какво да се борят...
Явно аз пък съм родена въобще БЕЗ такъв лоб.... :1140 В следващ постинг ще пиша как аз понесох тази възраст!

А сега ще опитам пак - обещавам кратичко (мое кратичко :1140 ): да не закъсняваш за час, да си пишеш домашните, да си учиш уроците аз наричам ОТГОВОРНОСТ!!!! Не е ли отговорност да си свършиш работата, намирайки се на работното си място или с лека ръка ще кажеш "Абе днес не ми се работи!"... Нелка, ти можеш ли да си позволиш днес да не отидеш на лекции, или ти, Цони, да не влезеш в час само защото днес ви е текнало, чееееееее не ви се преподава?!? Имала съм такива учители, но истински интелигентите и отговорните знаете ли какво правеха?! Влизаха в час и още в самото му начало ни казваха, че днес няма да се учи и провеждахме едни от най-прекрасните си часове-беседи! Независимо, че не се преподаваше предмета, те ни учеха на нещо повече от написаното в учебниците - ОТГОВОРНОСТ!

Бунтът на тийна... е, да! Приемам го! И знам, че ще настъпи! И ако не съм култивирала умерена доза отговорност у децата си дотогава ще ми се наложи да отворя съзнанието си за дрогата, за безразборния секс, за пиянските истории! Така че, Нелка, отговарям ти положително на въпроса дали на 11 години да закъсняваш за час е фатално като житейски опит! Това си е чиста проба отговорност!

Интересно ми е да попитам всички тук, които са родители, вие позволявате ли си децата ви да не са нахранени, да не са облечени, да не са разходени, да нямат учебници и помагала само щото на префонталния ви лоб му е причерняло и отказва да ви служи?! :1062 :1062

Декс, понеже повторих няколко пъти този лоб, държа да ти напиша, че не приемам с ирония онова, което си споделила! :923 Просто си звучи смешно самото му наименование. И, междудругото.... не съм си помисляла дали Коки е влюбен. Понеже си говорим много често за това кое момиче харесва той и защо не смее да говори с него и т.н. си мисля, че ще ми каже, когато това се случи. Нооооо ето, че ми даваш идея... в крайна сметка Коки може и да не сподели! :roll:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

cchery написа:Декс, понеже повторих няколко пъти този лоб, държа да ти напиша, че не приемам с ирония онова, което си споделила! :923 Просто си звучи смешно самото му наименование. И, междудругото.... не съм си помисляла дали Коки е влюбен. Понеже си говорим много често за това кое момиче харесва той и защо не смее да говори с него и т.н. си мисля, че ще ми каже, когато това се случи. Нооооо ето, че ми даваш идея... в крайна сметка Коки може и да не сподели! :roll:
Смешно, смешно, ама си е част от анатомията :). И пак той обяснява защо момичетата (като цяло) проговарят по-рано, защо са по-словоохотливи и не знам още какво беше - за разлика от момчетата. На мен ми е доста интересна работата на мозъка, чела съм няколко книжки (но да не ви обременявам). В последно време засичам едно предаване по Нешънъл Джиографик, казва се Brain Games - доста е образователно, поне за мен. Напр. в последната серия обясниха защо като видим етикет на чанта 100 лв си казваме - уууу, много скъпо. Но ако видим "намалено от 200 на 100" - захапваме въдицата (сега - не знам за вас, но аз захапвам и дърпам здраво :1062 ) и вече не ни се вижда толкова скъпо. Та мозъкът си има физиология и механизми, които никак не са за пренебрегване, нищо, че понякога не ги разбираме.
Колкото до отговорността - не знам... Аз по принцип съм отговорна, та не мога нищо да коментирам. И да, много се дразня на безотговорността. Напр. миналата седмица се уговорихме с една майка да ме вземе с колата си и заедно да ходим на тържеството на децата. Е, познайте - дойде в 10.00 часа, до градината са поне 15 мин. път. Оправданието й - загубила представа за времето.... Няма да казвам какво ми идеше да й направя :126 . Много мразя да закъснявам, винаги съм подранила, а точно в този случай децата и почти всички родители чакаха, за да започне представлението. Срам ме беше, яд ме беше - ей затова не мога да разчитам на други хора!
Ver

Мнение от Ver »

cchery написа:Верка, ако това е съвсем нормално, остава аз да не съм наред :955 ... :
Добре е човек да може да поглежда на нещата от различни ъгли :1062
Елис, много сте хубави :)

Ето тук да си поиграете:
Чакра тест
И да знаете, че говорите с човек на който всичките му чакри балансирани, ей :427
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Ver написа:И да знаете, че говорите с човек на който всичките му чакри балансирани, ей :427
Браво, Браво, Вер :)! Като се има предвид, че някои от въпросите не ги разбрах - първа чакра ми е балансирана, всички останали са ми слабо активни :1215 :1215 !
:221 :923
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

На мен 3 и 6 са ми слабо активни, а 4 - прекалено активна :1044 , другите са ОК :)
Ver

Мнение от Ver »

Сиренце написа:На мен 3 и 6 са ми слабо активни, а 4 - прекалено активна :1044 , другите са ОК :)
О, Цони не съм се и съмнявала, че сърдечната ти чакра няма да е прекалено активна. Разбираш ли, човече :923
Ver

Мнение от Ver »

dexter написа: Като се има предвид, че някои от въпросите не ги разбрах - първа чакра ми е балансирана, всички останали са ми слабо активни :1215 :1215 !
Сигурно от много четене :221 :923
Сега очаквам един невен с цвят на презрял морков да обяви своите балансирани резултати ;)
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

При мен излязоха 1 и 7 чакра :1044
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Заключено