Елисче, Анджи е страхотна красавица!

А Ивето има твоите очи..... поне формата! Много са готини и двете, а ти просто блестиш до тях!!!!
Да ви кажа нещо интересно - днес на кангото завършихме тренировката с Дунавско хоро

..... уникално изживяване. Абе друго си е нашенски ритъм, нашенски стъпки, наша си музика.... Много ми беше хубаво. Аз знам само това хоро и беше удоволствие да го играя и дано нашата треньорка продължи с тенденцията да ни разнообразява тренировките с по някой и друг български ритъм.
Хм, ако знаех, че ще се получи толкова интересна дискусия за растящите ни деца, щях да си пусна и тото

. Чета, чета ииии все повече си мисля, че или аз не съм се изразила правилно, или........... не съм го написала както трябва

.
Сиренце написа: И вече има раста, и слуша Боб Марли, и ме резна от Фейса си, и има двойка, и не помни, че ще правят контролно, и......това е НОРМАЛНО

.
Е че кЪк?!

Няма по-нормално от това... раста, татуировка, джоинт и по някоя и друга бутилка с разтворени във вода амфетамини, подаваща се от зимно палто тип "клошарски шик"

... нещо не ми е смешно и няма да сложа мятащ се от смях емотикон.
Ver написа:cchery написа:...но кажете ми.... нормално ли е да закъсняваш за училище и да не си притеснен от това?! Нормално ли е да направиш тест (независимо по какво), да имаш грешки по него иииии просто да го завреш някъде без да го прегледаш наново, да направиш поправка и да си прочетеш пропуснатите неща от учебника.
Мисля, че е детето ти е съвсем нормално, Чери.
Верка, ако това е съвсем нормално, остава аз да не съм наред

...
danid написа:dexter написа:Това било свързано с развитието на префронталния лоб на мозъка :lol: . Може и с момчетата да е така.... в книгата пише само за момичета, така че не мога да дам достоверно инфо

.
Аааа, префронталния лоб значи бил виновен, а не тоталния мързел на милата ми почти 13-годишна дъщеря, че защо ли при мен пък си беше наред??? Може би не ми се е развил още. Не знам, но и аз като Чери не мога да се примиря и да приема за нормално това, но си мисля, че наистина са презадоволени и това е една от причините, няма за какво да се борят...
Явно аз пък съм родена въобще БЕЗ такъв лоб.... :1140 В следващ постинг ще пиша как аз понесох тази възраст!
А сега ще опитам пак - обещавам кратичко (мое кратичко :1140 ): да не закъсняваш за час, да си пишеш домашните, да си учиш уроците аз наричам ОТГОВОРНОСТ!!!! Не е ли отговорност да си свършиш работата, намирайки се на работното си място или с лека ръка ще кажеш "Абе днес не ми се работи!"...
Нелка, ти можеш ли да си позволиш днес да не отидеш на лекции, или ти,
Цони, да не влезеш в час само защото днес ви е текнало, чееееееее не ви се преподава?!? Имала съм такива учители, но истински интелигентите и отговорните знаете ли какво правеха?! Влизаха в час и още в самото му начало ни казваха, че днес няма да се учи и провеждахме едни от най-прекрасните си часове-беседи! Независимо, че не се преподаваше предмета, те ни учеха на нещо повече от написаното в учебниците - ОТГОВОРНОСТ!
Бунтът на тийна... е, да! Приемам го! И знам, че ще настъпи! И ако не съм култивирала умерена доза отговорност у децата си дотогава ще ми се наложи да отворя съзнанието си за дрогата, за безразборния секс, за пиянските истории! Така че,
Нелка, отговарям ти положително на въпроса дали на 11 години да закъсняваш за час е фатално като житейски опит! Това си е чиста проба отговорност!
Интересно ми е да попитам всички тук, които са родители, вие позволявате ли си децата ви да не са нахранени, да не са облечени, да не са разходени, да нямат учебници и помагала само щото на префонталния ви лоб му е причерняло и отказва да ви служи?!
Декс, понеже повторих няколко пъти този лоб, държа да ти напиша, че не приемам с ирония онова, което си споделила!

Просто си звучи смешно самото му наименование. И, междудругото.... не съм си помисляла дали Коки е влюбен. Понеже си говорим много често за това кое момиче харесва той и защо не смее да говори с него и т.н. си мисля, че ще ми каже, когато това се случи. Нооооо ето, че ми даваш идея... в крайна сметка Коки може и да не сподели!