олеся написа:След седмица и аз ще бъда в кулинарното предизвикателство на Париж, но тъй като мъжа ми е на противоалергична диета няма да се впускаме в разни пиршества.
Ще го отложим за следващ път, когато ще посетим Прованса допълнително надъхани от разказите на Питър Мейл, които ти ми помогна да открия.

Еееееее,
Оли, ако стигнете преди нас в Прованс, да знаеш, че ще те търся после за консултация кои места непременно трябва да посетим!

Уф, размечтах се!!! Пожелавам ви страхотно, зареждащо и мечтателно пътуване и състояние на духа и тялото

в Париж......
И така - трябва да напиша нещо важно - трябваше още миналия четвъртък, ама.....

. И така - почнах програма с домашни тренировки. Тренировките са на един пич, известен като Ти Шаун - ето едно видео с него:
[youtube]y5mPEpBT_TQ[/youtube]
Тази програма, към която е видеото му, е по-нова в сравнение с това, което аз почнах. А то се казва
Insanity Workout - вижте видеото долу, за да стане ясно за какво иде реч:
[youtube]XP4-r_wws6I[/youtube]
Това са си доста трудни (за мен специално) упражнения, които натоварват бедра, дупе и корем - досега съм изпълнила само 3 видеа. Самите видеа с тренировки са не по-дълги от 35 минути и спокойно ги вмествам сутрините. Това, което съм правила досега много ми допада, защото натоварва именно проблемните ми части, а и най-вече онези мускули, които искам да станат силни, за да мога да тичам - бедра и седалище. Програмата си има и календар - т.е. в кой ден от седмицата каква тренировка да се изпълнява. Неделя е почивен ден. Вече 2 пъти ги изпълнявах след тичането сутрин ииии където има кардио-серии, просто ги намалявам до 1 (обикновено са 3), след което продължавам с другите упражнения. Не ми се иска да "подобрявам" програмата, обаче след 35-40 минути тичане в парка, нямам възможност да тичам и вкъщи.....
Както казах - почнах четвъртък. След петъчната тренировка имах жестока мускулна треска.... навсякъде. Честно казано трудно дори вървях - упражненията в петък бяха основно за бедра. Но пък се чувствам някакси много енергична... не ми се спи целия ден и .... като цяло имам тонус. Самата програма
Insanity Workout е за 5 седмици. Искам да видя ще има ли резултат или няма. Засега съм си дала 1 седмица да видя всички тренировки, да ги пробвам по веднъж и евентуално така да ги комбинирам, че когато тичам в парка, после да нямам кардио-серии или поне да са много малък процент. И все пак - ето мерките, с които стартирах четвъртък сутринта:
кг - 67
талия - 88
ханш - 99
бедра - по 60 сантиметра
Смятам в петък да видя дали ..... няма пък да се окаже, че ..... разбираш ли..... е възможно програмата да действа и на мен.