Обещано от Чери

Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Обещано от Чери

Мнение от Kleo »

Целта ви е похвална, висока и постижима за вас двамата!
Помня преди години нашите (татко, мама и леля), и тримата доста добри плувци, как тренираха и тренираха и тренираха в басейна на близкото училище в Люлин, и в крайна сметка успешно участваха в състезанието по преплуване до Галата, Варна (4 км е разстоянието), с доста добро време финишираха, а се наложи да плуват сред огромни медузи в морето, защото беше август месец и медузите си бяха пораснали вече, не бяха като тези малките през юни и юли.
Чери, като възраст тогава са били някъде наша възраст, максимум татко да е бил на около 40 и кусур години, мама е с 4 години по-малка от него, а леля е с 3 години по-млада от мама. Така че ви желая успех, а първо упоритост и постоянство, докато се упражнявате и тренирате! :524 :922 :326
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Я да видим сега кой не е писал тук от 1 месец!!! Айде от половин :1062 :1062 . Така - нови резултати нямам.... колкото и да ми се иска. Но пък като не правя нищо няма и какво да очаквам. И все пак: от днес стартирах с упражненията по системата на Ти Шаун Insanity.... Малко се изпълнява в 6 дни от седмицата и не съм съвсем наясно как ще съчетавам и с упражненията в зала, но да речем, че днес все пак оцелях след сутрешната тренировка вкъщи и след обедното канго. :1062 Ще ми се да не променям този път нищо от системата на този инструктор и да си я нагаждам по моя си режим - все пак става въпрос само за 5 седмици и да видя дали ще има ефект.

Ами това ще да е от мен. :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
олеся

Мнение от олеся »

Чери не се и съмнявам, че бързо ще вкараш нещата под контрол. Ти си пример за воля и постоянство.
Тъй като и аз започвам (за кой ли път) отново, имам нужда да следвам подобни примери :954
След седмица и аз ще бъда в кулинарното предизвикателство на Париж, но тъй като мъжа ми е на противоалергична диета няма да се впускаме в разни пиршества.
Ще го отложим за следващ път, когато ще посетим Прованса допълнително надъхани от разказите на Питър Мейл, които ти ми помогна да открия. :940
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cchery написа: С Момчил имаме една мечта - да се явим на маратон
Ами давайте!На мен ми звучи съвсем естествено.
Знам ,че в Лондон ежегодно се провежда мащабен маратон и участват много любители.
Защо и тук да няма ?!
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Cheva написа:
cchery написа: С Момчил имаме една мечта - да се явим на маратон
...........................................
Знам ,че в Лондон ежегодно се провежда мащабен маратон и участват много любители.
Защо и тук да няма ?!
Ами всъщност има и днес с Момчил открихме нашето есенно предизвикателство :954 :954 - ..... Най-възможната дистанция е ясна - 8 км, но дали пък няма да задобреем толкова, че да се пуснем и на 20 км?!? :1044 :1044 Ще видим през октомври. :222
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

олеся

Мнение от олеся »

Да, маратона на София е с традиция. Като ученичка участвах на 5 км, а мъжа ми, който тогава ми беше само най-обикновен съученик - 21 км. :1062
Имахме един учител по физическо дето така ни надъхваше, ама и ние му се връзвахме :1062 Веселба!
Чери, имате време да се подготвите и за 21км. Освен това по трасето има подкрепителни пунктове - водичка, масажи, фенове и фенки.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Звучи направо като як купон :1216
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

олеся написа:След седмица и аз ще бъда в кулинарното предизвикателство на Париж, но тъй като мъжа ми е на противоалергична диета няма да се впускаме в разни пиршества.
Ще го отложим за следващ път, когато ще посетим Прованса допълнително надъхани от разказите на Питър Мейл, които ти ми помогна да открия. :940
Еееееее, Оли, ако стигнете преди нас в Прованс, да знаеш, че ще те търся после за консултация кои места непременно трябва да посетим! :954 :954 Уф, размечтах се!!! Пожелавам ви страхотно, зареждащо и мечтателно пътуване и състояние на духа и тялото :1062 в Париж...... :) :)

И така - трябва да напиша нещо важно - трябваше още миналия четвъртък, ама..... :oops: . И така - почнах програма с домашни тренировки. Тренировките са на един пич, известен като Ти Шаун - ето едно видео с него:

[youtube]y5mPEpBT_TQ[/youtube]

Тази програма, към която е видеото му, е по-нова в сравнение с това, което аз почнах. А то се казва Insanity Workout - вижте видеото долу, за да стане ясно за какво иде реч:

[youtube]XP4-r_wws6I[/youtube]

Това са си доста трудни (за мен специално) упражнения, които натоварват бедра, дупе и корем - досега съм изпълнила само 3 видеа. Самите видеа с тренировки са не по-дълги от 35 минути и спокойно ги вмествам сутрините. Това, което съм правила досега много ми допада, защото натоварва именно проблемните ми части, а и най-вече онези мускули, които искам да станат силни, за да мога да тичам - бедра и седалище. Програмата си има и календар - т.е. в кой ден от седмицата каква тренировка да се изпълнява. Неделя е почивен ден. Вече 2 пъти ги изпълнявах след тичането сутрин ииии където има кардио-серии, просто ги намалявам до 1 (обикновено са 3), след което продължавам с другите упражнения. Не ми се иска да "подобрявам" програмата, обаче след 35-40 минути тичане в парка, нямам възможност да тичам и вкъщи.....

Както казах - почнах четвъртък. След петъчната тренировка имах жестока мускулна треска.... навсякъде. Честно казано трудно дори вървях - упражненията в петък бяха основно за бедра. Но пък се чувствам някакси много енергична... не ми се спи целия ден и .... като цяло имам тонус. Самата програма Insanity Workout е за 5 седмици. Искам да видя ще има ли резултат или няма. Засега съм си дала 1 седмица да видя всички тренировки, да ги пробвам по веднъж и евентуално така да ги комбинирам, че когато тичам в парка, после да нямам кардио-серии или поне да са много малък процент. И все пак - ето мерките, с които стартирах четвъртък сутринта:

кг - 67
талия - 88
ханш - 99
бедра - по 60 сантиметра

Смятам в петък да видя дали ..... няма пък да се окаже, че ..... разбираш ли..... е възможно програмата да действа и на мен. :1069

Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Чери, успех !
Аз съм много доволна от този тип домашни тренировки. Набързо прегледах видеата,
някой от упражненията ги има и в моята тренировка.
Благодаря, че уточни името на програмата, за да го намеря в замундата.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cchery написа:
15 май
кг - 67
талия - 88
ханш - 99
бедра - по 60 сантиметра
23 май
кг - 66,5
талия - 87
ханш - 98
бедра - по 60 сантиметра

.......... ХМ, щеше ми се нещо повече като че ли :1044 :1044

Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Чери, а колко си висока?
Никога не е късно за ново начало!
Публикувай отговор