Ха добро утро и добър ден накуп!

Ние след малко ще излизаме, за да използваме хубавото време, но все пак да мина и аз оттук. Всъщност чакаме Коската да се върне от олимпиада по математика

.....
Да кажа нещо по повод:
cvety_rz написа:Чери, като ти чета графика (и не само твоя) си давам сметка, че не само аз съм толкова много натоварена.От тази вечер съм в отпуска вече и смятам да се насладя на домашния уют със семейството.За през новата година съм планирала да намирам повече време за почивка и да отсея кои от нещата просто ще спра да ги правя.Така не може да се продължава вечно.
Цветка, с едни гърди съм пред теб

... това го осъзнах май миналата година по това време и цялата 2014-а правих-струвах, но реализирах желанието ми да правя онова, което ми харесва и ми носи удоволствие, свързано е пряко с децата и семейството ми, и не ме претоварва. Има задачи и "задачи". Има работа и "работа". И докато съм подскачала през годините да върша какво ли не, животът ме подхлъзна и след 2 години ще бие 40-годишната камбана, а въпросът "Добре ли съм живяла досега", все още няма еднозначен отговор?!? Така че - КРАЙ! БАСТА! Желая ти от сърце и ти да намериш пътя - защото него го има, стига да го желаеш искрено. Който ми каже, че "нямало начин!", просто не иска да промени статуса си.
Благодаря за хубавите думи за гимнастичките.... наистина са сладки и малки, все още.... Утре ще имат финално тържество в залата на техния клуб и ще запиша и индивидуалното съчетание на Бела.
Декс, много е чаровна Яна. Ама много

. Аз по принцип харесвам руси и светлооки хора, но когато се съчетае и с неподправен чар, както е при Яна...

И браво на вашата госпожа за нестандартното решение за Коледа - според мен именно в необичайните решения е бъдещето на децата ни.
Верка, честит ти сън!

Какво всъщност направи за кашлицата, за да я поспреш?! Аз съм установила, че всеки път помага различен илач и метод...

и докато го открия..... Ама така е - като сме с бакалавърска степен по медицина, а не магистри....
Ох, оставям ви с пожелание за прекрасна събота! Да, днес е Игнажден, но за мен датата 20 декември е свързана с РД на татко... все пак се надявам, че има възможност да ме вижда и чува и знае, че не съм спирала да мисля за него!