Първи сняг затрупа, ела на топло в мечата хралупа

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Първи сняг затрупа, ела на топло в мечата хралупа

Мнение от Kleo »

Ани, Бела е просто ... ПРЕКРАСНА ! :326

Цвети, сега ми стана ясно - явно таблетките са много концентрирани? То не се знае дали е добре кокошката да се нахрани ... май че може би ще е хубаво да си остане гладна или полу-гладна :plezya se в този точно случай :1062 А на теб - БРАВО за свалените килца и сантиметри - и продължавай в същия дух, докато клинът покаже жадуваната от теб визия!

Еми, включвай се по-често тук, определено липсваш... :923

За жената-котка или ако предпочитате тигрица, дремеща във всяка една от нас :1028 :

[youtube]2-kXEGgifiQ[/youtube]
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Ver

Мнение от Ver »

cvety_rz написа:"Децата и клиновете казват истината :1062 "
:955 :955 :955
Народееее, от десет дни за първа нощ спя! :1081
Чери, ти си моята пътеводна светлина тези месеци :923
Ще учредя фен клуб на Нишадърчето :1076 :1076 :1076
Много се радвам, че излизате от дупките си момичета :)
Хубаво е когато виждаш повече хора (боже, боже доживях да го кажа :1139 , явно интроверта в мен се умори :1062 ), които се чувстват добре, справят се и са заедно !
Сигурно и по-натам ще пиша, ама сега ми идва да ви пожелая една Светла и Здрава Коледа, изпълнена с Любов.
[img]http://www.poppyloves.co.uk/wp-content/ ... iginal.jpg[/img]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Верче, че кой е казал, че интровертите не са дълбоко в себе си доброжелателни към другите хора?! :1215 :221 :922

Приятна събота на всички ни!!!

[youtube]aCffUltuqzQ[/youtube]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Последно промяна от Kleo на 20 Дек 2014, 10:29, променено общо 1 път.
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Забравих да споделя - в четвъртък бехме на празник на математиката в класа на Яна. Няма да има тържество за Коледа - направиха го в чест на математиката :). Беше много хубаво тържество, макар и кратичко. Оказва се, че нашата госпожа имала артистичен талант :D . Беше подготвила кратки стихчета, децата изпяха няколко песнички, после порешаваха весели задачки. Някои от задачите бяха доста заплетени - смятане до 20 с помощта на римувани стихчета и други подобни. Изобщо - беше забавно и за родители, и за деца - е, поне на мен ми беше забавно - през повечето време се смях и само веднъж успях да се просълзя :oops: . Ето малко снимки - Яна е русичкото момиченце :):

Изображение

Изображение

Изображение

Хм, последната снимка нещо не излиза....
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Декс, писали сме едновременно, да не би заради това да не ти излиза последната снимка? Яна е прекрасница, изглежда весела, закачлива и палава. Пробвай отново да пуснеш фотоса! :524

[youtube]zCsuKp9ewLY[/youtube]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ха добро утро и добър ден накуп! :1062 Ние след малко ще излизаме, за да използваме хубавото време, но все пак да мина и аз оттук. Всъщност чакаме Коската да се върне от олимпиада по математика :1062 ..... :954

Да кажа нещо по повод:
cvety_rz написа:Чери, като ти чета графика (и не само твоя) си давам сметка, че не само аз съм толкова много натоварена.От тази вечер съм в отпуска вече и смятам да се насладя на домашния уют със семейството.За през новата година съм планирала да намирам повече време за почивка и да отсея кои от нещата просто ще спра да ги правя.Така не може да се продължава вечно.
Цветка, с едни гърди съм пред теб :1062 ... това го осъзнах май миналата година по това време и цялата 2014-а правих-струвах, но реализирах желанието ми да правя онова, което ми харесва и ми носи удоволствие, свързано е пряко с децата и семейството ми, и не ме претоварва. Има задачи и "задачи". Има работа и "работа". И докато съм подскачала през годините да върша какво ли не, животът ме подхлъзна и след 2 години ще бие 40-годишната камбана, а въпросът "Добре ли съм живяла досега", все още няма еднозначен отговор?!? Така че - КРАЙ! БАСТА! Желая ти от сърце и ти да намериш пътя - защото него го има, стига да го желаеш искрено. Който ми каже, че "нямало начин!", просто не иска да промени статуса си.

Благодаря за хубавите думи за гимнастичките.... наистина са сладки и малки, все още.... Утре ще имат финално тържество в залата на техния клуб и ще запиша и индивидуалното съчетание на Бела.

Декс, много е чаровна Яна. Ама много :954 :954 . Аз по принцип харесвам руси и светлооки хора, но когато се съчетае и с неподправен чар, както е при Яна... :524 :524 И браво на вашата госпожа за нестандартното решение за Коледа - според мен именно в необичайните решения е бъдещето на децата ни.

Верка, честит ти сън! :1062 :1062 Какво всъщност направи за кашлицата, за да я поспреш?! Аз съм установила, че всеки път помага различен илач и метод... :1139 :1139 и докато го открия..... Ама така е - като сме с бакалавърска степен по медицина, а не магистри....

Ох, оставям ви с пожелание за прекрасна събота! Да, днес е Игнажден, но за мен датата 20 декември е свързана с РД на татко... все пак се надявам, че има възможност да ме вижда и чува и знае, че не съм спирала да мисля за него!

:329 :329 :329
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Черка, за твоя татко тогава... сигурна съм, че те гледа отгоре и така ти се радва и се гордее с теб... и ви пази теб и семейството ти... разплака ме, мила... прегръщам те силно! :923 [img]http://www.shefayamim.com/uploadimages/ ... %D7%94.gif[/img] :923 Да му е светло, където е сега, защото съм убедена, че с физическата ни смърт не всичко приключва.
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Здравейте и от мен!
dexter написа: Ще купувам подарък за нашите госпожи от училище - ваучер за книга на стойност 20 лева. Струва ми се съвсем приемливо, макар че тази сутрин дочух коментари от родители, че книгата не била особено подходящ подарък за Коледа :1215 :1215 . Реших да си премълча :lol: ....
Всеки има право на мнение, но според мен точно учителите са хората, които най-добре могат да оценят ТОЗИ подарък! Книгите са богатство!
Мен пък ме сърбят пръстите да ви кажа/напиша :) , че тук в Испания изобщо няма такива неща като подаръци за госпожите по различни поводи! Дори и цветя не се подаряват. Преди 2 години ние купихме букет за госпожата на Гого за първия учебен ден и бяхме единствените в училището...! А госпожата много се зарадва, ама наистина много! Гого после ни разказа, че се е похвалила на всички какви хубави цветя си има! :222
Декс, а сладките хубави ли станаха? Няма ли да ни се похвалиш с едно фото...? :roll: А пък Яна е просто очарователна! Имаш прекрасно момиченце, да те радва много! :923

Момичета, много се радвам за хубавата ви среща! Да сте здрави и щастливи, пак да се събирате! Какво по-хубаво...? :923

Елисче, мъжа ти прибра ли се вече? Надявам се, че всичко е наред!

Фюти, колко прекрасно си ни разказала за Виена!!! На човек чак да му се прииска да отиде и да види лично цялото това великолепие! Благодаря ти! :923

Ася, хубави новини споделяш! Много се радвам за теб! Продължавай и не се предавай, ще спечелиш тази война, вярвам в теб! :923

Чери, малките гимнастички са феноменални! Браво на тях! Имат много голям напредък, сравнявам си с видеата от началото на тази година! Малки грации, много са сладки!

Цвети, приятна отпуска ти желая! Наслади и се! И ако имаш повече свободно време, може да ни навестяваш по-честичко... Иска ми се да разкажеш в твоята темичка как вървят нещата при теб. А това, че децата и клиновете винаги казват истината ( :lol: уф, много се смях като го прочетох за първи път...) си е вярно, но пък си има и своето очарование! Понякога е хубаво да се изправим очи в очи с истината и да я приемем, а още по-хубаво е когато има кой да ни я каже/покаже! :923
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Хехе, Вихърче, направо се вихриш из форума :954
Бъни, има какво да разкажа в моята темичка, но ще го направя след нова година(в началото на януари де а не в края :lol: ).Тогава ще ударя чертата и ще видя/измеря успеха си в данни и снимки .
Вер, честит ти сън :940 Ще разкажеш ли повече за нишадъра и как си го ползвала?
Декс, имаш си малка красива чаровница.
cchery написа:..... Ама така е - като сме с бакалавърска степен по медицина, а не магистри....
:221 Има какво още да учим :mrgreen:
Чери, благодаря за пожеланието.Аз намерих своя път и се надявам просто да бъда последователна и постоянна в действията си.
Сега отивам да продължа с почистването на банята, печката, килера, апартамента... :976 :978 :977
Намирам си куп причини да съм на компютъра, таблета и пр. но не и в банята :1062 Самонаритвам се към тази дестинация.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Заключено