Здравейте мили дами. Превъзбудена съм и най вероятно ще пиша доста хаотично
Днес съм най гордата мама на света. Прекрасното ми дете, милата ми Алекс, детенцето ми спечели бронзов медал в турнир по шах. Турнирът се проведе от 14.00ч. до почти 18.00ч. имаха шест партии. На първата партия падна беше съкрушена, участваха 36 деца. Искам само да се поправя, че не съм разбрала или може би не е имало достатъчно бройки но бях разбрала от треньора, че от училището групата която са ще участва само едно дете, не беше така участваха около четири деца от нашето училище. Както и да е. Тридесет и шест деца, първа партия загубена, беше съкрушена милата, въпреки че я убеждавах че това няма да е решаващо все пак имаме още пет. Всичко за което ви говоря мили момичета беше адски вълнуващо, няколко часа прекарах в страхотен адреналин. Та тя излизаше на трета минута

явно и това се гледа, защото никак не успях да разбера начина по който оценяват децата, влиза и след три минути излиза и

спечелих . В крайна сметка четири победи и две загуби, за моето момиче от които първата загуба, на вратата бяха всички родители (не че си търся оправдание

децата започват а родителите на вратата вкл. и мъж ми, много се ядосах, но пък най накрая се успокоих защото първото дете от което падна Алекс беше шампиона който спечели купата). Дъщеря ми игра с доста силни деца повечето момчета. Наистина много се гордея с детето си. Понесе мъжки загубите. Втората загуба беше в четвъртата партия, която игра около 50 минути. Бяха останали само тя и партньора и. Вратата на стаята непрекъснато беше отворена от останалите 34 деца

напрежението ми дойде в повече много се ядосах, направих забележка но никой не ме чу. Вратареха децата непрекъснато. Както и да е последните две партии спечели и така четири победи две загуби. Няма такъв адреналин. Бронзов медал. Прекланям се пред това дете, знам че си е моето и няма как да кажа нещо лошо, но наистина адреналина беше много висок. При игра на шах, в която трябва да си съсредоточен такова напрежение шум лудница

развинти ми се главата.
Ах да ви кажа прекрасно е усещането. Ще помоля някой за съдействие как да кача снимки.
Приятна вечер мили дами

Това е за моето дете.