Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Re: Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Мнение от Сиренце »

Цвети, разплаках се! Много се зарадвах за Рая като каза, че е спечелила, но като я видях на стълбицата...... БРАВО, БРАВО, БРАВО!!! :326 :326 :326 И на Симчо браво и за оздравяването, и за представянето в градината!
И мислех да ти напиша - не им обръщай внимание на колегите, ама си е гадно :1052 . Такива хора са толкова тъпи и ограничени, че каквото и да се каже за тях, че е слабо. Не си заслужават дори да мислиш за тях!!! Само ти знаеш какво ти коства всеки свален килограм и колко сила и воля стоят зад него. Имаш искреното ми възхищение за постигнатото, както и на всички тук. Само не позволявай подобни намеци и коментари да те демотивират! Ще цитирам една, станала банална може би, мисъл, която ме спасява в такива случаи "Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките (в случая глупостта) на другите"

Чери, за създаване на клипове ползвам Movie Maker. Най-познат ми е, т.к. го преподавам в 7 клас. А за конвертиране и редактиране - DVD video soft пакета.

Ели, не съм те забравила със сиренето, но още не е станало. И един въпрос за пастета - суров ли се слага в бурканите, или съставките са предварително сварени? Аз си правя пастет от пилешки дробчета, но малко, че си го ям само аз. Моите хора просто не обичат пастет.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellis_stoyanova написа:...... браво на Райчето.Като я видях на стълбичката, сякаш видях моите деца......
Ей това си помислих и аз. Честно :954 . Или пък си го пожелах.... Знам ли!

Цветка, преди да родя за мен винаги е било важно как изглеждам. Не съм била слаба, но "хващах око" :1062 . Обаче не се харесвах по никакъв начин. След като родих, изглеждах ужасно, но с годините почнах да се харесвам все повече и повече. Сега отслабвам заради самата себе си..... а не заради околните. Знам колко те боли от това, което си прочела.... изпитала съм го неведнъж. Ала... ти имаш много повече от напълно изпразнените от съдържание колеги - както си се убедила и сама, те друго не могат, освен да пишат при това страхливо, свряни в миша дупка.... Считай, че техните "слаби" задници са онова, с което са пълни главите им...... Ако трябва да обръщаш внимание на някого, то го прави заради красотата на душата и изяществото на ума му! Нали няма да се ядосваш заради едни гъзове, навряни на място, където трябва да има мозък?! :221 :221 :221

Монка, вдъхнови ме за мартеничките..... Как се справяш, бе момиче, и с това?!! Аз дето съм свободна така да се каже - нямам бебе, нямам куче, съм "шорт" откъм време.... или по-скоро си търся оправдание да не свърша нещо..... Браво ти!!! За изпращането на снимки в личните съобщения, трябва да погледна - идея нямам какво се е случило.....

Елисче, изчети всичко в темата за детокса - кой знае, може някой път да сме заедно! :922

Лека, мека и утринта ви да е далека :955 :955 !
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Сиренце написа:Оххх, мина! Децата се справиха прилично, въпреки бучащия глас на един пубертет :lol: . Е, забравиха едната песен, но никой не разбра :1028 .
Снощи до някое си време сглобявах клип със снимки и музика. Децата бяха впечатлени от песента на Епизод, а аз съм щастлива, че намерих Обесването на Васил Левски в изпълнение на страхотен мъжки хор.
Проблема е, че снимките в клиповете не бяха с добро качество и се наложи да ги конвертирам и след това да ги сложа върху други снимки, после да съобразя времетраенето с рецитала и т.н. Но съм доволна от крайния резултат.
Това са клиповете, от които взех музиката

[youtube]0xbar-8y4Bc[/youtube]

[youtube]-XoFXsuEbrs[/youtube]
Цони, БРАВО, браво и пак браво, прекрасна учителко!!! :922 :524 :326
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Благодаря ви много, момичета :922 :922 :922
Днес вече съм добре.Снощи ми беше много тежко и вие много ми помогнахте :922 И случката ме мотивира още повече да успея.Дет' се вика вече "големия ми задник" е с 18 кг. по млако :mrgreen:
От снощи си имаме бебенца.Малки розови прасенца.Симо по нощите ходи да изражда.Муцунките им са като малки копченца :lol: Другото хубаво нещо е, че нито един кошер не умря тази зима.Пчеличките са добре и днес в това хубаво време ще се поразмърдат.Много отпускащо и зареждащо ми действа да наблюдавам животните.Толкова простичко си живеят а толкова пълноценно, а ние хората имаме дарбата сами да си усложневаме живота с "дебели задници" например :1062
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Добър ден на всички. Първо да пожелая на всички приятни слънчеви почивни дни.
Стискайте ни палци днес от 14.00ч. до 17ч. Алексче ще участва за първи път на турнир по шах. Много съм горда с нея, от вторите класове на нашето училище ще участва само тя. Шест партии ще има, силно се надявам да има голям успех. Стискайте палци.... :922
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Цвети, точно така, мила! :923 Много ми стана готино за пчелите ви и за прасетата!!!

DeerE, стискам палци на адашката на моя Алекс :524

Току-що се върнах от пазар, имам чувството, че изкупих целия Кауфланд :1062 бях сама. Е няма такъв кеф, да се разхождаш из голям магазин самичка, да обикаляш и да зяпаш на воля. Неслучайно моят шеф ми каза, че жена с парИ му приличала на луд с картечница :plezya se :lol:

Още съм сама. Вкъщи. Хри излезе още сутринта, извън София е, има да разузнава нещо. А Алекс е на театър със съученици, по проекта Успех. Напук на интелекта си, слушам точно това /припявам си, танцувам си, изобщо си правя каквото си искам/ Колко му трябва на човек понякога! ха-ха-ха :

[youtube]5ZmOw7j4D6E[/youtube]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Еми, как се справихте на турнира? Винаги съм се възхищавала на шахматистите.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Здравейте мили дами. Превъзбудена съм и най вероятно ще пиша доста хаотично :1062
Днес съм най гордата мама на света. Прекрасното ми дете, милата ми Алекс, детенцето ми спечели бронзов медал в турнир по шах. Турнирът се проведе от 14.00ч. до почти 18.00ч. имаха шест партии. На първата партия падна беше съкрушена, участваха 36 деца. Искам само да се поправя, че не съм разбрала или може би не е имало достатъчно бройки но бях разбрала от треньора, че от училището групата която са ще участва само едно дете, не беше така участваха около четири деца от нашето училище. Както и да е. Тридесет и шест деца, първа партия загубена, беше съкрушена милата, въпреки че я убеждавах че това няма да е решаващо все пак имаме още пет. Всичко за което ви говоря мили момичета беше адски вълнуващо, няколко часа прекарах в страхотен адреналин. Та тя излизаше на трета минута :1055 явно и това се гледа, защото никак не успях да разбера начина по който оценяват децата, влиза и след три минути излиза и :1216 спечелих . В крайна сметка четири победи и две загуби, за моето момиче от които първата загуба, на вратата бяха всички родители (не че си търся оправдание :mrgreen: децата започват а родителите на вратата вкл. и мъж ми, много се ядосах, но пък най накрая се успокоих защото първото дете от което падна Алекс беше шампиона който спечели купата). Дъщеря ми игра с доста силни деца повечето момчета. Наистина много се гордея с детето си. Понесе мъжки загубите. Втората загуба беше в четвъртата партия, която игра около 50 минути. Бяха останали само тя и партньора и. Вратата на стаята непрекъснато беше отворена от останалите 34 деца :126 напрежението ми дойде в повече много се ядосах, направих забележка но никой не ме чу. Вратареха децата непрекъснато. Както и да е последните две партии спечели и така четири победи две загуби. Няма такъв адреналин. Бронзов медал. Прекланям се пред това дете, знам че си е моето и няма как да кажа нещо лошо, но наистина адреналина беше много висок. При игра на шах, в която трябва да си съсредоточен такова напрежение шум лудница :fan развинти ми се главата.
Ах да ви кажа прекрасно е усещането. Ще помоля някой за съдействие как да кача снимки.
Приятна вечер мили дами :826 :826 :826 Това е за моето дете.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Честит бронзов медал на малката шахматистка!!! Браво на Алекс!!! :326 :326 :326

[img]http://images.ibox.bg/2006/07/20/832.jpg[/img]

DeerE, много се развълнувах и зарадвах за детето ти и за теб самата. Приятна вечер! Още по-хубаво ми стана настроението, като разбрах за този голям неин успех!
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Браво на Алекс :826 прекланям се пред такива деца! Абе, много са ни яки всичките. Изпълнена съм с гордост! Браво!

Цвети, честити ви бебоци, сигурно е вълнуващо. А относно колегите ти, много ми хареса Чери какво е написала, че отслабва заради себе си. Пусто и аз искам да се науча да се харесвам, за да ме харесат и другите.

Аз след снощното гости си легнах в 4.45 :oops: и бебка ме събуди в 6,гушнах я до мен и я накърмих и станахме в 9.Таткото поспа до 12, как все женките сме прецакани. В 10 закарах каката на английски и като се върнах прекарахме с др. кака, бебо и куджо на двора. В 12.30 се разходихме до няколко магазина в търсене на дворна маса, но неуспешно, а в 3 бяхме да карат трутинетки. Та цял ден навън, много зареждащо. Сега маймунките се настаниха в нашата спалня при бебка, а ние с таткото по диваните, той отдавна сънува, а аз ще сядам да творя. Чудя се как след 3 часа и малко сън, още стоя права. Изобщо не ми се спи :1044

:922
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изображение

Добро утро, мецанки мили! Как спахте? :954

Изображение
Заключено