Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Моята тренировка

Мнение от cchery »

ellyto написа: Аз правих 1 месец предизвикателството и постоянно имах МТ...
А аз - почти през целите 3 месеца, които то траеше :1062 :1062 :1062 ...... Но рано или късно ще трябва да се хванеш. Даже ми се струва, че ти е време! :222
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Днес 15 минути каране на велоаргометър в службата! След това измиване и преобличане с чиста дрешка. Плюс дезодорантче, парфюмче и всичко ми е на 6, със силна МТ съм отсега, как ли ще съм утре...
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа: със силна МТ съм отсега, как ли ще съм утре...
Ами сигурно ще си усещаш краката като колони от римски пантеон.... :221 :221 :221 ..... големи, непоклатими и неподвижни..... Дано дан е съм права! :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ама пусто си права :221 като Робокоп съм в момента! Всичко ме боли от вчера Днес :954 пропущам, след малко тръгвам на работа :plezya se леек труд на всички бачкащи, все пак е събота :) аз след обяд имам и клиентка на частно, тъй че ще си откарам цял ден в работа, няма как :222
ellyto

Мнение от ellyto »

от вчерашната ми тренировка за дупе, която е само никакви си 10 минути днес съм с МТ и не само това, ами снощи ходихме на хоротека с колежките и се раздадохме на макс и днес едвам се мърдам...и за да не ходя пеша, че не ми се занимаваше да се влача по улиците се метнах на тротинетката и яваш яваш стигнах до офиса. Днес сутринта разбира се не успях да се надигна и да правя каквото и да било, още повече пък да ходя на ски, както искаше Тони :221 :221 и пропускам тренировката, не заради МТ, а зарди общата отпадналост. Явно имам нужда от малко почивка. Ще събирам сили за таз вечершните танци манци, на които също смятам да се забавлявам :1209 Ще видим утре как ще е положението.

Деси, когато имаш МТ не е задължително да пропускаш тренировка, а даже е препоръчително да се движиш въпреки нея! Така самата МТ минава по-бързо.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ели, добре, не знаех това. Ще го взема предвид. Благодаря ти :923
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Привет, дружина!
Тази седмица нямах възможност да пиша, но с тренировките си продължавам. Нямам пропуски. Само дето днес ми е ден за дълга разходка, а тук от вчера вали пороен дъжд и нещо не ми е много кеф да цапам в локвите 1 час, за да си направя разходката... Някой има ли идея с какво би било удачно да я заменя ?

Ели, като знам колко много тренираш чак ми е трудно да повярвам, че точно ти имаш мускулна ... :D Но пък е голям кеф, а? :222

Клео, не се отчайвай, опитай да се раздвижиж и днес малко и утре положението ще е много по-розово! :524 Мисли позитивно!

Чери, кое е това приложение (предполагам за мобилен телефон), което използваш, за да си измерваш разстоянията и скоростта?
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

cchery написа: Уауууууууу, Бъни, каква активност само! :eek: :eek: Браво, момиче!!!! Не знам какво да кажа - ти.. просто си друг човек! :) :)
:1209 :1209
Така се чувствам! Истината е, че яко съм се надъхала с тези тренировки... И ми се отразяват много добре. Сега виждам разликата от миналата година и произволно избраните упражнения, които правех и това, което правя сега следвайки програмата на Руми. Ами да не разтягам локуми, ще кажа само - друго си е! Друго е да се натоварваш постепенно и да тренираш по програма. За мен вече няма 2 мнения по въпроса! Добре, че започнах! По-добре късно, отколкото никога!
Сега вече обмислям как точно да се случат тренировките ми по време на престоя в Барселона, защото никак не ми се иска да прекъсвам! Но най-вероятно просто ще ставам сутрин преди всички, за да си направя всичко дето трябва, пък после през деня дългите разходки ще са ми бонус!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Привет!
Днес много пусто тук...
Аз и днес си направих тренировката, но нещо този път не я усетих на 100%... Някак си не успях да се съсредоточа напълно и след това не почуствах прилив на енергия, както обикновенно...
Едната причина за това е, че Марти от 4-5 дни проявява особено голям интерес към всичко което правя като упражнения, идва при мен, опитва се да ме имитира, бута ме в опит да пази равновесие :D , ляга ми на постелката и изобщо с две думи казано - прави всичко възможно, за да ме разконцентрира и да ми наруши ритъма...
Втората причина е, че по време на нападите, които са включени днес, изведнъж почувствах ужасно силна болка в предната част на дясното бедро, целия мускул от горе до долу изведнъж ме заболя толкова силно, че просто не можах да довърша всичките повторения... :cry: След това се намазах с крем с арника, до довечера ще се мажа пак, надявам се болката да намалее.
Как са нещата при вас?

Ели, до къде стигна с предизвикателството с клековете?

Клео, мина ли мускулната треска?
ellyto

Мнение от ellyto »

Привет,

Бъни, нормално е да проявяват интерес децата и да те разсейват :) Дано все пак не му се даваш много много и това не те отказва.

Аз съм добре, тренирам си, но нямам конкретна програма...според настроението съм и каквото реша това пускам. Клкеове правя, но май не съм много сериозна или поне вчера прпуснах, а онзи ден не ги правиш всички наведнъж а направих няколко серии по 25 с 9кг пудовка. Но не съм се отказала де, увеличавам всеки ден с по 10..днес направих 90, като можех и още, но реших да спра. Мисля, че добре се отразява на дупето :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, трениращи момичета. Това, че ви няма тук, може да означава само едно - че сте ........ другаде :221 :221 . И тренирате, разбира се! :1062 Но да не ви отнемам думата, все пак. Вие сами ще минете и ще ни разкажете какви ги вършите.

Що се отнася до мен, аз не съм спирала. :) Намалих йогата, не за друго, а защото си отнема време, което нямам. Дори мисля по ново разпределение на тренировките в 5-е работни дни. Нещо от сорта на 2 дни - само тичане (понеделник и сряда), 2 дни с двойни тренировки - вторник и четвъртък, в които да изпълнявам тренировките от понед. и вторник и съответно: сряда и четвърт. А петък - тичане и тренировка. Всъщност опитах това нещо миналата седмица. И ми допадна, и не...... и тази съм на стария режим, да видим докъде. Нещото, от което съм най-много доволна, е това, че тренировките на Руми от тази година са кратки. Рядко са дори цели 30 минути. Но за сметка на това са интензивни и натоварващи. Това означава, че дори и през малкото време на видеото, извършвам добра работа. Честно - не искам да се връщам към 90-дневното, защото там нещата бяха ...... абе по-дълги видеа. Нищо, че в момента упражненията са по-трудни дори.
Бъни написа:Чери, кое е това приложение (предполагам за мобилен телефон), което използваш, за да си измерваш разстоянията и скоростта?
Бъни, аз ползвам SportTracker. Ако се регистраш там, можем да станем приятели и да си виждаме тичанията. :954
Бъни написа:Сега вече обмислям как точно да се случат тренировките ми по време на престоя в Барселона, защото никак не ми се иска да прекъсвам! Но най-вероятно просто ще ставам сутрин преди всички, за да си направя всичко дето трябва, пък после през деня дългите разходки ще са ми бонус!
Але-леле! Бъни, ама верно добре ти се отразява тренирането, щом даваш тази заявка :1062 :1062 . Аз мисля само да тичам в Париж - и то 2-3 пъти. Тъкмо ще имам една дълга почивка от тренировки след цели 3 месеца на редовни такива. Мисля, че ще е за добре. Само дано да стигнем живи и здрави дотам, че ще летим с Луфтханза :???: :???: :???: .....

Ако все още чувстваш болка в бедрото, не тренирай повече тази седмица. Установих от опит, че най-доброто лечение е.... почивката. Тренировките си ги има в нета - няма да избягат. А ти ще се предпазиш от евентуални сериозни травми.

Питаш с какво да замениш 1 час дълга разходка?!? Съдейки по това, което съм отчела със Спорттракъра, то 1,3 км ги минавам с ходене за около 15 минути и горя 100 калории. Ако приемем, че ти и аз имаме да речем еднакво темпо на ходене, за 1 час ще си минала към 5 км и ще си изгорила 400 калории. Така - това е статистиката по мен де, за теб сигурно ще има някаква разлика. Но мисълта ми е следната - виж и намери инфо из нета с каква дейност, която е къщна, би изгорила 400 калории и така да замениш разходката.
ellyto написа:........серии по 25 с 9кг пудовка. )
Ели, как точно изпълняваш клековете!?? Къде държиш пудовката? При мен, по време на изпълнение на клекове, има много сериозно "пукане" на колената. Всъщност звукът наподобява разкъсване на плат ииииии след разговор с Руми и т.н., реших да правя клекове без тежести, изцяло на 2 крака, т.е. изключвам пистълите. Иначе май рискувам проблеми с коленете.

Публикувай отговор