Здравейте, трениращи момичета. Това, че ви няма тук, може да означава само едно - че сте ........ другаде

. И тренирате, разбира се!

Но да не ви отнемам думата, все пак. Вие сами ще минете и ще ни разкажете какви ги вършите.
Що се отнася до мен, аз не съм спирала.

Намалих йогата, не за друго, а защото си отнема време, което нямам. Дори мисля по ново разпределение на тренировките в 5-е работни дни. Нещо от сорта на 2 дни - само тичане (понеделник и сряда), 2 дни с двойни тренировки - вторник и четвъртък, в които да изпълнявам тренировките от понед. и вторник и съответно: сряда и четвърт. А петък - тичане и тренировка. Всъщност опитах това нещо миналата седмица. И ми допадна, и не...... и тази съм на стария режим, да видим докъде. Нещото, от което съм най-много доволна, е това, че тренировките на Руми от тази година са кратки. Рядко са дори цели 30 минути. Но за сметка на това са интензивни и натоварващи. Това означава, че дори и през малкото време на видеото, извършвам добра работа. Честно - не искам да се връщам към 90-дневното, защото там нещата бяха ...... абе по-дълги видеа. Нищо, че в момента упражненията са по-трудни дори.
Бъни написа:Чери, кое е това приложение (предполагам за мобилен телефон), което използваш, за да си измерваш разстоянията и скоростта?
Бъни, аз ползвам
SportTracker. Ако се регистраш там, можем да станем приятели и да си виждаме тичанията.
Бъни написа:Сега вече обмислям как точно да се случат тренировките ми по време на престоя в Барселона, защото никак не ми се иска да прекъсвам! Но най-вероятно просто ще ставам сутрин преди всички, за да си направя всичко дето трябва, пък после през деня дългите разходки ще са ми бонус!
Але-леле!
Бъни, ама верно добре ти се отразява тренирането, щом даваш тази заявка

. Аз мисля само да тичам в Париж - и то 2-3 пъти. Тъкмо ще имам една дълга почивка от тренировки след цели 3 месеца на редовни такива. Мисля, че ще е за добре. Само дано да стигнем живи и здрави дотам, че ще летим с Луфтханза

.....
Ако все още чувстваш болка в бедрото, не тренирай повече тази седмица. Установих от опит, че най-доброто лечение е.... почивката. Тренировките си ги има в нета - няма да избягат. А ти ще се предпазиш от евентуални сериозни травми.
Питаш с какво да замениш 1 час дълга разходка?!? Съдейки по това, което съм отчела със Спорттракъра, то 1,3 км ги минавам
с ходене за около 15 минути и горя 100 калории. Ако приемем, че ти и аз имаме да речем еднакво темпо на ходене, за 1 час ще си минала към 5 км и ще си изгорила 400 калории. Така - това е статистиката по мен де, за теб сигурно ще има някаква разлика. Но мисълта ми е следната - виж и намери инфо из нета с каква дейност, която е къщна, би изгорила 400 калории и така да замениш разходката.
ellyto написа:........серии по 25 с 9кг пудовка. )
Ели, как точно изпълняваш клековете!?? Къде държиш пудовката? При мен, по време на изпълнение на клекове, има много сериозно "пукане" на колената. Всъщност звукът наподобява разкъсване на плат ииииии след разговор с Руми и т.н., реших да правя клекове без тежести, изцяло на 2 крака, т.е. изключвам пистълите. Иначе май рискувам проблеми с коленете.