Привет, момичета!
За мен и моето малко семейство празниците продължиха по-дълго...
На 13-ти Марти имаше рожден ден, навърши 3 години! Вече официално е голямо момче

! Целия ден беше изпълнен с мого приятни емоции, вечерта празнувахме - торта, подаръци и всичко, както си му е реда. Много съм щастлива, че се решихме да си имаме второ детенце. Той много ме промени. Така както се промених след раждането на Гого, така след раждането на Марти отново се приземих на земята! Хубаво ми е, като ги виждам щастливи и доволни! Дано винаги са така!
А пък вчера същия този Марти

имаше имен ден, така че продължихме с празниците и вчера!
Иначе аз не влизам много често тук, защото времето ни до днес беше много хубаво и не се задържаме много вкъщи. А пък още в Барселона Мартин ми изхарчи целия лимит на мобилния интернет и сега, когато съм навън нямам. Преди честичко навестявах форума през телефона, но този месец съм наказана... Ще чакам да дойде следващия , няма начин.
Като изключим празниците, които минаха много добре, всичко друго покрай нас е наред. Няма сътресения, да чукам на дърво.
Фюти, пожелавам ви по-скоро да минават сополите и да се наслаждавате на хубавото време!
Цвети и Чери, много ви завиждам за часа на лягане... Аз никога не мога да си легна преди 23,30 ч и то това като най-ранен вариант... Въпреки, че се опитвам де, дано ми се получава по-често
Чери, както винаги страхотни снимки ни постваш! Благодаря ти!
Цвети, кога ще разберете резутатите?
Мони, ами вашия личен празник как мина? Бебка възстанови ли се напълно след падането? И браво за козунака, много добре изглежда!
Клео, 90 боядисани яйца...?

Браво на вас! Никак не е малка цифрата! Вярно, че за доста хора сте боядисвали, но все пак си е нужно търпение и желание, за да се боядисат толкова яйца! Аз сварих 25, 3 се бяха пукнали, махнах още едно, защото трябвало да бъдат нечетен брой и се задоволихме с останалите!
Елис, вие как сте? Не си писала отдавна...
Ами това е от мен!
Приятна ви вечер!
До скоро...