Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Свобода на словото
Заключено
Аватар
metsababa
Site Admin

Re: Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Мнение от metsababa »

ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ! Нека всичко в нас възкръсне със същата сила и мощ както се е случило преди много векове с Исус! И от това бъдем по-добри, по-човечни, по-честни, по-искрени, по-загрижени и по-задружни! :954

[youtube]qSgsW9GLerA[/youtube]
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Честито възкресение!
Бъдете благословени и много здрави!

Отдавна не съм писала, но нещо нямах сили.
Цвити много :923 от мен и позитивни мисли! Дано мама е добре!

Чери накара ме да харесам Франция! Никога не съм искала да стигна там, в Италия ми е мечта да отида и тази есен се каним, но ти с твоите постове ме пренесе в един вълшебен свят и искам да го видя.

Бъни и вие сте изкарали незабравимо. Човек определено има нужда да сменя обстановката. А за скъпото, ами Бг е много скъпа държава на фона на заплатите. В Чехия например храната е евтина и хората са спокойни, тук храната е просто нямам думи. А айсберга в Кауфланд вчера беше 1.99 а в друг пловдивски магазин е 4.90 на кг и главите там са по 1 кг. Не може в страната на киселото мляко, то да струва 1лв, а в Чехия на промоция видях обърнато - по 25стотинки и хлебчета по 5стотинки.

Ние вчера боядисахме яйцата.

[img]http://s3.postimg.org/bgjsk2f2n/20150411_233411.jpg[/img]

и умесих първия си козунак

[img]http://s13.postimg.org/715vz638z/20150412_100355.jpg[/img]

Стана много вкусен, доволна съм!
Липсват ми родителите по празниците. Но след 50 дни ще ги нагушкам. Нямам търпение, а и ще разхождам децата из любимите си паркове.

Елито не всички деца са лудетини. Аз имам три и бих се справила с още. Постоянно ми гостуват и приятелки на децата и яко се забавляват. Онзи ден ги оставих сами да направят сладки, станаха много вкусни.
А относно твоите постове - липсват ми, когато дълго не пишеш.

Клео ще стискам палци за момиченце и мъжо да не те ядосва. Аз вчера плаках заради един бъзик от мъж ми и му казах, че ще ме оцени след като умра.

Айде, май е време да се гътам вече.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Во истина возкресе! Присъединявам се към благопожеланията на Ани. Мони, мерси, и ти също се дръж позитивна :954
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мацки, имаше една песен на АЦДЦ - Bacl to black........ е те такова ми е днес :1062 :1062 :1062 . Отново в офиса - отново 6 часа минимум седнала...... и само цифри и документи. Ебасииииииии :1052 :1052 :1052 ..... Това, ако е живот..... не знам какво да кажа.

Исках да пиша дълго и напоително, ама няма да ми се получи. Трябва да си тръгвам. Че и нещо за ядене да измисля. Гадно ми е, че последните 3 дена бяха прекрасни. И като свободно време и като астрономическо. Ставаш, когато ти е кеф! Пиеш си кафето размотавайки се...... после слизах и тичах и трите дена. Без телефон, без някой да ми дава зор..... тичах за кеф! А след това - правехме каквото ни дойде на ум. Съботата изкарахме с Бели на една конна база - на РД парти на нейна съученичка. Неделята - с наши приятели в Южния парк..... а вчера :lol: :lol: ...... най-забавното е, че след тичането, слязох в градинката пред блока и развъртях голямата мотика. :1062 :1062 . Има още какво много да се направи, но когато мога. И в пълен контраст на това днес съм в офис....... баси - дали няма и друга възможност?!? :1044

Обобщила съм всички снимки от Париж..... и видеа. За настроение поствам това:

Изображение

Изображение

любимите им камелии.....

Изображение

И парада на всички анимационни герои в Дисниленд:

[youtube]XTLgjWR_JiE[/youtube]

Сега отивам да мисля вечерята!!! Целувки за всички!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Аз съм в леглото преди 23 часа :1099 !!! Това не може да е истина :lol: . Все още не ми се и спи даже... и за кой ли път си давам сметка колко важна, мисля дори жизненоважна, е почивката и дългия сън!!!

Добре! Обаче някой е измислил за мен да работя до над 60-годишна възраст!!! Че как ще издаяня догогава без достатъчно сън?!?! :1044 :1044
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

cchery написа:Аз съм в леглото преди 23 часа :1099 !!! Това не може да е истина :lol: . Все още не ми се и спи даже... и за кой ли път си давам сметка колко важна, мисля дори жизненоважна, е почивката и дългия сън!!!

Добре! Обаче някой е измислил за мен да работя до над 60-годишна възраст!!! Че как ще издаяня догогава без достатъчно сън?!?! :1044 :1044
Аз пък в 23 часа вече сънувах :1137 :lol:
Повтарям се знам, но Бели наистина е много хубава а пък Коко вече си е нараво юноша и то какъв :1028
Деси, чета добре си започнала предпразнично.Как изкарахте празниците?
Ние бяхме на църква после в мама.На другия ден бяхме в гората.Много зареждащо.Имам нужда от релакс :954
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Здравейте! Всички са добре гледам което ме радва . Христос Воскресе! Моя син е със сополи ,но затихващи :1216 Днес го пратих на градина .Ние си бяхме тук за празника защото аз бях на работа. В събота вечер се събрахме с едни приятели,в 23.30ч. отидохме на църква при нас на ул. Раковски- "Св. Параскева". Беше изклюичтелно приятно защото е някак уютно има много познати от квартала ,чуваш службата и после обиколката не е примесена с огромна тълпа и разни неориентирани пияни младежи. Продължихме гостито тъкй като домакинята имаше рожден ден . В неделя бяхме на гости при родителите на КИКИ а в понеделник аз се разчистих :222 ЧЕРи , Париж е магия ! Така казва моя приятел Мароан който живее там. Жалко ,че не сте хванали изложбата на Тракийското съкровище в Лувъра защото щяхте да сте много горди :) Виждам ,че сте имали прекрасна ваканция и ти пожелавам още много такива . :329 Сега изчезвам за работа , на всички желая прекрасен ден!!!
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Привет, момичета! :923

За мен и моето малко семейство празниците продължиха по-дълго... :1216
На 13-ти Марти имаше рожден ден, навърши 3 години! Вече официално е голямо момче :D ! Целия ден беше изпълнен с мого приятни емоции, вечерта празнувахме - торта, подаръци и всичко, както си му е реда. Много съм щастлива, че се решихме да си имаме второ детенце. Той много ме промени. Така както се промених след раждането на Гого, така след раждането на Марти отново се приземих на земята! Хубаво ми е, като ги виждам щастливи и доволни! Дано винаги са така!
А пък вчера същия този Марти :D имаше имен ден, така че продължихме с празниците и вчера!
Иначе аз не влизам много често тук, защото времето ни до днес беше много хубаво и не се задържаме много вкъщи. А пък още в Барселона Мартин ми изхарчи целия лимит на мобилния интернет и сега, когато съм навън нямам. Преди честичко навестявах форума през телефона, но този месец съм наказана... Ще чакам да дойде следващия , няма начин.
Като изключим празниците, които минаха много добре, всичко друго покрай нас е наред. Няма сътресения, да чукам на дърво.

Фюти, пожелавам ви по-скоро да минават сополите и да се наслаждавате на хубавото време!

Цвети и Чери, много ви завиждам за часа на лягане... Аз никога не мога да си легна преди 23,30 ч и то това като най-ранен вариант... Въпреки, че се опитвам де, дано ми се получава по-често

Чери, както винаги страхотни снимки ни постваш! Благодаря ти!

Цвети, кога ще разберете резутатите?

Мони, ами вашия личен празник как мина? Бебка възстанови ли се напълно след падането? И браво за козунака, много добре изглежда!

Клео, 90 боядисани яйца...? :plezya se Браво на вас! Никак не е малка цифрата! Вярно, че за доста хора сте боядисвали, но все пак си е нужно търпение и желание, за да се боядисат толкова яйца! Аз сварих 25, 3 се бяха пукнали, махнах още едно, защото трябвало да бъдат нечетен брой и се задоволихме с останалите!

Елис, вие как сте? Не си писала отдавна...

Ами това е от мен!
Приятна ви вечер!
До скоро...
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЧЕРИ!
Най- сърдечни пожелания за здраве, много радости и незабравими мигове! Нека в живота ти има много светлина , топлина, доверие и взаимност! Бъди винаги щастлива!

:922 :922 :922
FB_20150414_19_58_00_Saved_Picture.jpg
(236.6 KiB) Свалено 348 пъти
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Честит Рожден Ден,Чери! Желая ти здраве,бъди все така борбена търсеща,откриваща,усмихната и зареждаща!Пожелавам ти да бъдеш обградена с много любов и приятни емоции! :329 :329 :329
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЧЕРИТА. ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ СЪРЦЕ ДА БЪДЕШ ЗДРАВА ОБИЧАНА ОБИЧАЩА. ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ПЪТЕШЕСТВИЯ ИЗПЪЛНЕНИ С ПРИКЛЮЧЕНИЯ.
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК :922 :1125 :1009 :1005 :1103
Заключено