Ярко слънце жули по неувяхващи марули!

Свобода на словото
Заключено
futarela
Философска система

Re: Ярко слънце жули по неувяхващи марули!

Мнение от futarela »

Егати поста ! Деси, направо ме разби :1062 Чери , като ,че ли след поредица от такива изживявания човек се променя и тази тъга не си отива никога просто я подтискаме . Не сме същите то е ясно ,но трябва да се приближим до това което сме били когато не сме били обременени от този тип събития
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Просто много бързах, Фюти :lol: шефът ме викаше, а аз така исках да се изкажа! :1140
Добре че ми е общуването с вас, приятелки :940 Много се вдъхновявам, като ви чета.
Ето малко инфо къде бяхме в Гърция: http://metsababa.net/forum/viewtopic.php?p=45616#p45616
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Фют, Деска, :922 :922 .... Усмихнате ме!

Мацки, днес ми е ........ Лилево :1062 :1062 :

[youtube]ISUmyFzrByc[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

А аз с умиление си спомням първата къща, в която бяхме отседнали в Гърция, ето изглед към нея:

[img]http://halkidiki.com/maria/studios-maria-1.jpg[/img]
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Деси, извинявай за нетактиниия въпрос, но в крайна сметка колко ви излезе почивката? Питам, защото това лято поради ремонтите няма да имаме средства за почивка, но за другото сериозно се замислям за Гърция.Ако искаш ми отговори на лични.
Чери, за да не спамя в спам темата :lol: ще ти звънна другата седмица по телефона, за да се разберем за меда.Пък ако има и пътуващи колеги до София мои или на Симо може да прескочим куриерските услуги.
Фюти, много ми е интересно за смяната на менюто.Сменяте го при смяната на сезона или по други причини ?
Цони, Фюти бързо оздравяване :940
Мамчето, разкажи де или още ти е рано да пишеш....... друго си е в 2 през ноща :222
Бъни, завиждам ти за спането до по късно аз цяла седмица си ставам рано сам събота и неделя си почивам и това е целогодишно :328 А и по време на отпуска, но тази година отпуската ми замина по болници, но здраве да е.
Днес мама има рожден ден и съм много щастлива :954 А тя милата цял ден си плачи.Едва сега осъзнава всичко и е щастлива, че вече навърши 62.
Да почерпя за нейно здраве:
[img]http://smeshen.com/files/images/11_6.preview.jpg[/img]
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Цвети, да ти е жива и здрава майка ти още дълги , дълги години, да се радвате много една на друга и за напред само хубави преживявания да ви поднася живота и двете! :923

То моето спане до късно не знам дали е много за завиждане, защото рядко сколасвам да си легна вечер преди 12,30 ч. И в крайна сметка пак не съм се наспала като хората, ама... Да съм спала когато съм била сингъл, а не до сутринта по дискотетикете... :1140 :1140 :1140
Сиренце написа:
Бъни, много настроение и позитивизъм има напоследък в постовете ти :954 ! Радвам се за теб и да си изкарате страхотно на почивката! А колкото до риболова - аз не съм фен, но покрай него се запознах с една страхотна мадама, много запален рибар. Бяха дошли да ловят пъстърва в нашата река, запознахме се и изкарахме една чудесна вечер. Та тя от 6 месеца обикаля света сама - продала къщата си, вещите заключила в склад, взела раница и ...така вече половин година. Сега щеше да заминава за Югоизточна Азия. Та твоя мъж да внимава да не отпрашиш и ти нанякъде :222 :221
Благодаря ти, Цони! Може би звуча така просто, защото в последно време няма някакви крайности в емоциите и случките около нас - нито нещо много хубаво, нито пък лошо, ежедневието ни е спокойно. Това между другото са любимите ми дни! За някой хора това може да скучно, но аз честно казано го предпочитам пред другото... :)
А относно риболова - аз от малка съм закърмена с него! Баща ми е много запален. Като дете съм ставала в 5,00 ч сутринта, за да ходя с него. А сега и мъжа ми е запален! :D Ходех от време на време с него, но не винаги. Но сега вече и децата започнаха да искат, харесва им и така, ходим семейно. Като станат децата по-големи и могат да се оправят сами ще ги пращам да си ходят по мъжки и мен да не ме закачат, така ще имам малко лично време... :222
А за обикалянето на света - мисля, че мъжа ми може да е спокоен! Не е за мен това... :1062 Май, че не съм достатъчно смела, за да направя нещо подобно. Или вече не съм... А пък от друга страна, не бих могла да се отделя от моите мъже за повече от няколко часа... честно... :1062 Ако има възможност да сме всички заедно - с най-голямо удоволствие бих го направила!

И светкавично оздравяване пожелавам на всички хремави и вирусни.... :922
Никога не е късно за ново начало!
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Ами Цвети ето ме :lol: 1.32 седнах на дивана и викам ще пиша :222
Жива и здрава да е майка ти на малки патерички! :923

Чери за Гърция. Миналата година бяхме на Ситония, втория ръкав 9-те музи. Бяхме от 6.09 до 14.09 Бяхме5 семейства с 11 деца, без храна т.е. трябваше да си готвим. Тръгнах с идеята, че ще се изнервя, уж на почивка пък с бебе, да готвя, много народ, капризи, но в крайна сметка не исках да си тръгвам. Така на море не бях почивала, а най-важното, децата не се разболяха. По-миналата година бяхме на Царево, аз бременна, малката такава салмонела лепна, че 20 дена не можем да я оправим. Та тогава казах край с нашето море. Всяка година се връщаме супер болни, а в Гърция от 11 деца нито едно не се разболя. Дворът беше сигурно 5 дкр децата се побъркаха от игри и тичане, а беше и близо до плажа.
Тази година се спряхме на Тасос на Голдън бийч, хотелът се казва Наташа, но е на 1.500 от плажа. Нас не ни бърка, защото сме с коли и обичаме да обикаляме. Със закуска и вечеря. Отиваме от 1.09 до 11.09. Цвети май питаше за цена 500 евро за 10 нощувки 2възрастни с 3 деца.
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Нещо ми блокира клавиатурата на телефона, затова постнах, но продължавам :1062

За Прага - 2 седмици не ми стигнаха, искам още и още. Този град води до пристрастяване, а ходя там от дете всяко лято. Другото, няма по-хубаво от това да си заобиколен от любящи хора, мама, тати, брат, свекър. И 2 седмици да не мислиш, какво да сготвиш за обяд и вечеря, да чистиш, гладиш и ..... точно тези неща, заради които се чувствам толкова изтощена напоследък. Брат ми ме попита защо съм така депресирана, викам му: искам поне за 1 ден да се почуствам жена! Та много бързо ми отлетяха преброените дни.
Най-гадното е като се върна, обичам си къщата, приятелите, липсваха ми, но тук е сиво, просто е сиво. Там хората са спокойни и това се усеща навсякъде. С кеф да си гледаш детето, паркове през 10-15 минути, с прекрасни поляни изпълнени с хора, които я пикник са си спретнали или просто са се опънали да си почиват, тук-там плажуващи, уникални детски площадки и навсякъде безплатни тоалетни. Храната по кръчмите е колкото тук, а по-магазините е по-евтино. Дрехите са по-евтини, да не говорим за качеството. Но най-хубавото е че бяхме всички заедно. Мъж ми стана кръстник на бебето на брат ми, та имаше и празненства. Вече ужасно ми липсват.

Днес отрязахме опашката на кучо, стана като камшик и няколко пъти зашлеви бебка, бута с нея разни неща от масата, та док каза, че няма проблем и днес го заведох.
Отделно вечерта отидохме на концерт на ПИФ, които свиреха песни на Депеш, изкарахме си супер. Аз съм яко заредена, та поне още час ще ме държи :222 Аз май съм единствената кукувица тук!

До скоро ...
Ver

Мнение от Ver »

Сиренце написа: Оххх, дощя ми се да ви видя пак всичките!!! Няма ли да си организираме нещо, а?
Искам :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ver написа:
Сиренце написа: Оххх, дощя ми се да ви видя пак всичките!!! Няма ли да си организираме нещо, а?
Искам :)
Ооооо, мен може да не ме питате даже :1062 :1062 . Предлагам първо да се спрем на периода на виждане, след това датата и накрая местенцето?! :1044 :) Нека всеки да каже с каква възможност разполага - даже в отделна тема. :954

Ха, добър ден! Днес спах до 10 часа - момичета, това е моят същински рекорд от 10 май досега.... Поради ред причини вечно бях будна или в 6,30 (работни дни) или в 7,30 (за почивните) като не броя буденията през нощта. Но днес... днес вятърът на промяната "духна" и в моята посока :mrgreen: :mrgreen: ........ Да ми е честит.

Монка, много увлекателен разказ си ни предложила.... морето, Прага... Разбира се, и аз се натъжих с теб за това, което си имала и е отминало - говоря за гостито в Прага, но знаеш ли... и аз от години търся начин да не ми е хубаво само 10 дена годишно - тези, през които съм на морето.. Почнах да успявам по някакъв начин и се придържам към този курс. Акъл не мога да дам, защото не знам как стана, но съм сигурна, че и при теб има нещо, което да ти дава увереност и сили и да е твоето "спасително местенце", в което се търсиш, намираш и осмисляш с радостни неща дните си - просто го потърси. Или пък..... ме вземи със себе си следващия път, в който забегнеш към Прага :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...... Искам да го видя този град! Ама многоооооо.... Била съм в Братислава и имам страхотни впечатления оттам, но Прага... който е отишъл, все иска да се връща ... :954

И какво сте напрвили с опашката на кучо?!?! Не го ли боли, миличкия?! Неговата порода допуска ли такава намеса..... :???: :???: ... Не ви ли е сърдит сега?! При нас двойката глупаци са във вихъра си... имат се предвид Артьо и Пуха... тоя малкият идиот явно е разгонен по негов си начин и такива песнопения й пее на Пуха... особено нощем. Тя, разбира се, въобще не му обръща внимание и огромната котешка любов на Космо-груп я отнасяме ние с Момчил.. :lol: :lol: :lol: ....

Бъни, аз очаквах един горещ испански постинг, пък то какво стана?!? Заля ни с Пиринейски дъжд :lol: :lol: :lol: ..... Честно ти казвам - трудно ми е да повярвам, че в гореща Испания пускате парно през юни.... Вярно, че сте в планински район, обаче.... това все пак е Испания...... :1062 :1062 ... И да, кацнахме и ние на "вашето" :lol: :lol: - четвърти ден вече сме с дъждове като определено са по-слаби и има и слънчеви часове - абе типично лятно време. Радвам се, че шефовете ви са излезли разбрани и не са ви развалили отпуската и почивката.. ще има разказчета и за и от Малага :954 .

Айде, честита ви официална лятна ваканция вече.... беше крайно време! А за банския... ами може ли такова да ти го честитим.... ъъъъ..... ама придружен със снимков материал :1062 :1062 ..... ей ме на аз как се изтипосах в моята тема... мисля, че ти можеш само да бъдеш доволна и горда от това, което постигна последната година :922 ! Да, намаляването на размера в горната част на тялото понякога е гадно, но аз и на това съм доволна - винаги съм искала да имам малки, спортни цици.... а наместо това получих.... абе ще се разправяме с онзи горе - вече взе много да ме дразни :955 :955 :955 ...

Цветка, вчера майка ти е имала повод да празнува рождения ден на живота! :954 :954 Щастлива съм за нея и за теб!!! Желая й, каквито и сътресения да й предстоят оттук натам, все така да има опората на любимите хора до нея!!! А за здравето - тя вече си подпечата книжката с най-важния печат - "Вярно с оригинала"! :329

Деситка, май ти е носталгично-гръцко, а?! :) ... Прекрасни места има при нашите комшии.. там мога да изкарам и цяло лято!

Аз ви оставям, т.к. прахосмукачката ме чака и сама не се включва... :221 . После пък ще се поразходим напред-назад и ще отбележим почивния ден. Абе вчера да ви е боляла глава и да ви се е виел свят?!? :1044 Ние с Момчил и двамата бяхме така, негови колеги на работата са били със същите симтпоми, снаха ми ми се оплака по телефона и вечерта в парка поне 2 мами казаха, че са се чувствали по същия начин.... :1044 :1044
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Вчера главата ме болеше до повъщане :1052 , но аз си мислех, че са последиците от грипа.
Днес пак вали :126 - писна ми вече! Искам да грее слънце, да е топло и усмихнато!

А пък за срещата - на 24, 25 и 26 юли е Екофеста на Узана http://ecofest.bg/" onclick="window.open(this.href);return false; . Ние ще ходим и тази година (както и предишните 2). Нямаме щанд, просто отиваме да се насладим на атмосферата. Ако по това време не сте на почивки някъде, може и там да се съберем.
Хайде, чакаме още предложения!
Заключено