Ver написа:Сиренце написа: Оххх, дощя ми се да ви видя пак всичките!!! Няма ли да си организираме нещо, а?
Искам

Ооооо, мен може да не ме питате даже

. Предлагам първо да се спрем на периода на виждане, след това датата и накрая местенцето?!

Нека всеки да каже с каква възможност разполага - даже в отделна тема.
Ха, добър ден! Днес спах до 10 часа - момичета, това е моят същински рекорд от 10 май досега.... Поради ред причини вечно бях будна или в 6,30 (работни дни) или в 7,30 (за почивните) като не броя буденията през нощта. Но днес... днес вятърът на промяната "духна" и в моята посока

........ Да ми е честит.
Монка, много увлекателен разказ си ни предложила.... морето, Прага... Разбира се, и аз се натъжих с теб за това, което си имала и е отминало - говоря за гостито в Прага, но знаеш ли... и аз от години търся начин да не ми е хубаво само 10 дена годишно - тези, през които съм на морето.. Почнах да успявам по някакъв начин и се придържам към този курс. Акъл не мога да дам, защото не знам как стана, но съм сигурна, че и при теб има нещо, което да ти дава увереност и сили и да е твоето "спасително местенце", в което се търсиш, намираш и осмисляш с радостни неща дните си - просто го потърси. Или пък..... ме вземи със себе си следващия път, в който забегнеш към Прага

...... Искам да го видя този град! Ама многоооооо.... Била съм в Братислава и имам страхотни впечатления оттам, но Прага... който е отишъл, все иска да се връща ...
И какво сте напрвили с опашката на кучо?!?! Не го ли боли, миличкия?! Неговата порода допуска ли такава намеса.....

... Не ви ли е сърдит сега?! При нас двойката глупаци са във вихъра си... имат се предвид Артьо и Пуха... тоя малкият идиот явно е разгонен по негов си начин и такива песнопения й пее на Пуха... особено нощем. Тя, разбира се, въобще не му обръща внимание и огромната котешка любов на Космо-груп я отнасяме ние с Момчил.. :lol: :lol: :lol: ....
Бъни, аз очаквах един горещ испански постинг, пък то какво стана?!? Заля ни с Пиринейски дъжд :lol: :lol: :lol: ..... Честно ти казвам - трудно ми е да повярвам, че в гореща Испания пускате парно през юни.... Вярно, че сте в планински район, обаче.... това все пак е Испания......

... И да, кацнахме и ние на "вашето" :lol: :lol: - четвърти ден вече сме с дъждове като определено са по-слаби и има и слънчеви часове - абе типично лятно време. Радвам се, че шефовете ви са излезли разбрани и не са ви развалили отпуската и почивката.. ще има разказчета и за и от Малага

.
Айде, честита ви официална лятна ваканция вече.... беше крайно време! А за банския... ами може ли такова да ти го честитим.... ъъъъ..... ама придружен със снимков материал

..... ей ме на аз как се изтипосах в моята тема... мисля, че ти можеш само да бъдеш доволна и горда от това, което постигна последната година

! Да, намаляването на размера в горната част на тялото понякога е гадно, но аз и на това съм доволна - винаги съм искала да имам малки, спортни цици.... а наместо това получих.... абе ще се разправяме с онзи горе - вече взе много да ме дразни

...
Цветка, вчера майка ти е имала повод да празнува рождения ден на живота!

Щастлива съм за нея и за теб!!! Желая й, каквито и сътресения да й предстоят оттук натам, все така да има опората на любимите хора до нея!!! А за здравето - тя вече си подпечата книжката с най-важния печат - "Вярно с оригинала"!
Деситка, май ти е носталгично-гръцко, а?!

... Прекрасни места има при нашите комшии.. там мога да изкарам и цяло лято!
Аз ви оставям, т.к. прахосмукачката ме чака и сама не се включва...

. После пък ще се поразходим напред-назад и ще отбележим почивния ден. Абе вчера да ви е боляла глава и да ви се е виел свят?!?

Ние с Момчил и двамата бяхме така, негови колеги на работата са били със същите симтпоми, снаха ми ми се оплака по телефона и вечерта в парка поне 2 мами казаха, че са се чувствали по същия начин....