Дотук добре..... но вие не знаете с какво точно се занимавахме ние жените, докато мъжете и децата приготвяха сместа за колачите...... Разбира се.... сладки приказки, пийване на бира ииииии заслужена фотосесия

- в случай, че не ни познавате от кориците на всички големи списания в страната:1140 :1140, сме наредени така (от ляво надясно) - Деси, Цвети, Чери, Кюлче; на втората и третата снимка между мен и Силвето е Цони, а Бела и Райчето дооформят картината :
Кой липсва?!?!?! А?!?

Една от нас липсва, т.к. беше отишла да приспива децата...... Дали да ви кажа сега.... дали после?!?! Дали ще се сетите....... Е добре де, все тая - липсва Орхи... И за да не ви липсва съвсем, ето една снимка с нея, Силвето и Цецо:
Междудругото споменах "фермерски пазар" в предишния постинг. Е, това не е най-точното определение на.... изложението на стоки на членове на Слоу Фууд, което ЦЦ бяха организирали в хотела и откъдето всеки можеше да си закупи:
Саламурено сирене:

Чай:

Лимец:

Мед:

Домашно правени бонбони от варени картофи, кокосови стърготини и потопени в шоколад - страшна вкусотия!

Две момиченца:
Опс, извинете...... ъъъъъъ момиченцата не бяха за продан - те просто красяха витрината!!!

Едната ви е позната - Кеми (вляво).
И като споменах мед..... нашата групичка тук отново отбеляза точка (аз защо ли се хваля като нямам нищо общо

, ама айде.......)... Цветката бяха донесли от домашния си мед - букет. Тя се беше постарала и го беше пакетирала много красиво със саморъчно направени от нея етикети, които ми иде да кажа, че е изрязвала цяла нощ прецизно с ножичка за нокти

, но... това не е самата истина!!! Акцентирам на етикетите, защото ги намирам за изключително добро попадение... красиви, стилни, интересни като форма... браво,
Цвети!
Още инфо - в следващия постинг. Ако ме питате защо ги цъкам на няколко постинга, ще ви отговоря - не помня какво бях задала като максимален брой на снимките в 1 постинг - 15 или 20, или нещо друго?!?!?!?

И т.к. въобще не ми се влиза в админ-панела да проверя, разделям разказа на няколко постинга.