Ярко слънце жули по неувяхващи марули!

Свобода на словото
Заключено
DeerE
От писане глава не боли

Re: Ярко слънце жули по неувяхващи марули!

Мнение от DeerE »

Благодаря ти мила Клео. :922
Добро утро на всички и прекрасен ден от мен.
danid
Философска система

Мнение от danid »

Здравейте Бандитки,

Как сте в тези странни септемврийски дни? Аз бях на родителска, на която почти нищо не научих. Всички неща ще се купуват след 15 явно, даже по английски не ни каза какво иска от тях. Само учебника купихме от библиотеката. Ще е в смяната на основното училище и то чак от 8, даже в 2 от дните започват от втори блок в 9,30. Малко съм на тръни да не се отпусне и да изпусне момента, в който започват непознатите неща, но нищо не мога да направя по въпроса. Родителите ми се сториха доста нормални, странно, но нямаше луди и напористи майки, поне не се показаха като такива вчера. 31

Цвети, не се мъча с диетата. Аз съм от хората дето не могат да се ограничават, или пълна диета или през просото. Засега върви добре. 5-ти ден и свалени 3 кг. Важното е след диетата да успея да изхвърля всички сладки и газирани неща окончателно. Мария вече 4 е свалила, но след Италия имаше бързо качени 2-3 и затова е така.

На 17-20 в Северния парк ще има интересни събития - София Мези. На 17 от 18,00 е откриването на новата ремонтирана част на парка, а през целия период ще има интересни за малки и големи събития. На който не му е адски далеч да заповяда. Ние ще участваме на 17 от танците, макар че лично още не знам дали ще се включа, че Мария ще си играе с ансамбъла, а тези хора са ми още от новите и само веднъж съм участвала с тях, но поне като зрител и подкрепа на колежките-танцьорки ще съм там. Иначе ще има интересни специалитети, представяни от съседните държави и групи от там.

Искаше ми се да отидем някъде през почивните дни, но така и нищо не планирахме.

Ели, благодаря за подкрепата. Започнала съм да се измъквам сама, но пътя ще е дълъг. Важно е, че съм осъзнала част от причините за състоянието си и искам да променя нещата. Няма да е лесно...

Болката в гърба още ме мъчи, особено като дойда в офиса. Явно от седенето в тази поза. Даже има проблем и в кръста при изправяне, но може и от танците да имам мускулна. Ще видим.

Вие подхотвихте ли учениците?
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Здравей, ДаниД :922 Мерси, че писа така подробно и информиращо! Аз живея точно срещу Северния парк и с нетърпение очаквам официалното му откриване след ремонтните дейности последните месеци.

Аз съм си на работа. Току-що излизам от консултация с клиентка. Много ми е уморено и дори леко сдухано заради мрачността навън. Такава съм винаги, когато от много светлина се премине в полумрак, мъгли, есенни дни...

Алекс ми липсва, още е в Гърция с нашите, чуваме се всяка вечер по вайбъра. Изкарват си просто супер там, топло и слънчево е на Халкидики, водата в морето била чай. Връщат се чак в неделя. Като цяло е подготвен за училище за някои неща /например дрехи, анцузи, маратонки, флумастри, моливи, острилка, гумичка, линийка, химикалки/, но не съм купувала нито тетрадки, нито подвързии, чакам след като учителите съобщят какво точно ще им трябва. С нетърпение очаквам първия му учебен ден като петокласник и първата родителска среща, на която да се запозная с хората, които ще му преподават. Ей такива неща... Иначе след работа ходя в Люлин, за да оправям котарака Мони на нашите. В момента той е сам там. 15 годишен сиамец, много е красив, но и малко самотен, свикнал е на шум и глъчка около него, а тези дни е много пусто, тихо и тъмно там. Няма никого. Само Мони и безбройните цветя на мама. Отивам за час-два и се прибирам в Надежда, защото съм алергична към котки. Вчера се прибрах скапана от умора в дъжда. Прочетох от една книжка и си легнах.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Дани, явно това е твоят начин да се справяш с килограмите.За мен това си е живо мъчение и за пореден път се уверявам колко сме различни хората.
Аз бях вече на 2 от 3 родителски срещи.За Симчо събирахме по 60 лв. за помагала а за Райчето по 80 лв.За Калинчето още не знам колко ще искат в градината.Направо сме ей така :plezya se За първокласника купихме всичко, но за каката не.Всеки учител ще си каже изискванията и ще купуваме.Важното е само да имаш пълна кесия с пари :1062
Деси, и на мен не ми е добре в тия мъгли и мрачнотии :940
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, бандитки. Ние сме си в Горна и си налагам да се отлепя от компа. Получава ми се, но пък има и служебни неща за вършене, та днес съм онлайн.

:1005 :1007 :824 :1007 :1005

Емка, честит рожден ден на Криско на патерица! Желая му да е щастлив, жизнерадостен, пакостлив по детски и все така да е голямата ти слабост и тръпка!! :954 :954

:1005 :1007 :824 :1007 :1005

Аз съм готова с всичко за учениците. Вкл. и тениски за физическо на Бели :222 . Кефя се, че тяхната учителка по спорт държи на екипите в час, защото за мен е важно те да приемат точно спорта насериозно. Т.е. от това се почва. Иначе тепърва ще предстои бягането за подвързии, когато получим учебниците, но то вече толкова години го играя това хора, че чак не ми се оплаква.

Намерих и се уговорих с учители по БЕЛ и математика на Коко. Така че за него въртележката започва в седмицата след 22-и. Макар че... ще направя всичко възможно да не е такава лудница, каквото беше с детето на нашите добри приятели, които живеят в Банишора. Уговорката е за занимания по час и половина (астрономически) седмично и по двата предмета като според зависи колко е готов дотук и дали ще възприема бързо нещата, тези занятия да са през седмица. Но това предстои да се уточни в процеса на работа. Надявам се да не се чувства много натоварен и самият той да предпочете да изнесе тези занятия през работните дни, така че събота и неделя да са му свободни!!! А как ще ги съчетава с английския и футбола, оставям сам да прецени..... наистина!!! Мисля, че вече е на години, в които трябва да формира отговорно отношение към самия себе си и това ще му е първата сериозна крачка :954 .

Деси, Гърция казваш...... и на мен ми се ходеше на второ море, но тази година ще пропуснем. Така се получи просто... Да сме живи и здрави, ще имаме и други възможности.

Дани, обещали сме си нещо и ако го изпълним, съм сигурна, че ще намерим индивидуално решение на общия проблем, с който живеем :222 . Чувствам се уверена в това. Ако всичко е наред, ми се струва, че ние ще дойдем на празненствата в Северния парк. :954

Цвети, ще се чуем да се доуговорим за неделя! Разбирам те добре за сумите, които сте похарчили по учениците...... след вчерашното пазаруване тук в Горна, и на мен ми се свива сърцето при всяко отваряне на портомонето.

Оставям ви сега и се отдавам на четене - любимото ми занимание в дъждовно и мрачно време!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
danid
Философска система

Мнение от danid »

Ееее Чери, радвам се, чакаме ви на надежденска територия. Да звъннеш да не се разминем.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Значи сте добре . Аз от сега си мисля за догодина когато Юлий ще е първи клас. По притеснена съм от него . Кое училище да избера не знам . Много зависи какъв ще е учителя и дали ще си допаднат а училището си е училище. Чери ,Арти много те обича сигурно как хубаво си е полегнал на рамото ти . Данид завиждам ти за танците . Аз нямам тази възможност да посещавам такива занимания . Защо така лятото не ви е ок ??? Аз имам малко отпуска работя все вечер и това ми тежи ,но вие си мислех ,че сте по свободни от мен ,имате всеки уикенд за пътуване и вечери за градинки :roll: Здрави сте !!! Радвайте се !!! Аз пък решиха да ходя на лекар ,че закъсах с лявото рамо . Много ме боли и нощем не се спи . Направиха ми рентгенова снимка и на ставата й няма нищо което е добре . Нещо мускулно ! Това диагноза ли е не знам :roll: Пратиха ме на физиотерапия . А аз ходя и на масажи , от тях се чувствам по - добре . В понеделник ще ида да видя какво ще каже физиотерапевта. Между другото дадох кръв и урина за една профилактика и там всичко е супер . Сега остава и един мамолог да направя и край за тази година . Направихме ремонта у нас. Вече имаме хол ! Доволна съм , изгърбих се от работа ,но истината е ,че нещо не ми достига за да се почувствам напълно доволна и да ми е уютно. Не знам дали не е от главата или е така . За почивните дни и ние не сме планували нищо. Изникват разни разходи и сме се закротили . Сега с моето забързано ежедневие ми се иска и един малинов сок да направя ама кога :1044 Хем искам да си почина, хем малините скоро съвсем ще изчезнат . А бе въртележка яка. Сега отивам да си допия кафето и да мисля какво още му трябва на хола ( или на мен ) :222 Хубав ден !
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Ver

Мнение от Ver »

Фюти - игли ако решиш :)

Ако ти трябва координат, пиши/звъни :)
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

:1122 :1122 :1122
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Пиша тук, защото ще се види от най-много хора, а мисля, че каузата си заслужава :)

Читалище моли да му дарят книги

http://rnews.bg/%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B ... %B3%D0%B8/

Аз съм от Карлово и приемам присърце инициативата. Приготвих едно кашонче с книги, утре ще го пускам по пощата. Не е кой знае какво, но още стотина човека с по 4-5-6 книги и вече няма да е толкова малко.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Декс, споделих информацията на ФейсБук-стената ми :954 Дано повече хора се отзоват и дарят книги, които повече няма да използват и четат!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Заключено