Здравейте, бандитки. Ние сме си в Горна и си налагам да се отлепя от компа. Получава ми се, но пък има и служебни неща за вършене, та днес съм онлайн.
Емка, честит рожден ден на Криско на патерица! Желая му да е щастлив, жизнерадостен, пакостлив по детски и все така да е голямата ти слабост и тръпка!!
Аз съм готова с всичко за учениците. Вкл. и тениски за физическо на Бели

. Кефя се, че тяхната учителка по спорт държи на екипите в час, защото за мен е важно те да приемат точно спорта насериозно. Т.е. от това се почва. Иначе тепърва ще предстои бягането за подвързии, когато получим учебниците, но то вече толкова години го играя това хора, че чак не ми се оплаква.
Намерих и се уговорих с учители по БЕЛ и математика на Коко. Така че за него въртележката започва в седмицата след 22-и. Макар че... ще направя всичко възможно да не е такава лудница, каквото беше с детето на нашите добри приятели, които живеят в Банишора. Уговорката е за занимания по час и половина (астрономически) седмично и по двата предмета като според зависи колко е готов дотук и дали ще възприема бързо нещата, тези занятия да са през седмица. Но това предстои да се уточни в процеса на работа. Надявам се да не се чувства много натоварен и самият той да предпочете да изнесе тези занятия през работните дни, така че събота и неделя да са му свободни!!! А как ще ги съчетава с английския и футбола, оставям сам да прецени..... наистина!!! Мисля, че вече е на години, в които трябва да формира отговорно отношение към самия себе си и това ще му е първата сериозна крачка

.
Деси, Гърция казваш...... и на мен ми се ходеше на второ море, но тази година ще пропуснем. Така се получи просто... Да сме живи и здрави, ще имаме и други възможности.
Дани, обещали сме си нещо и ако го изпълним, съм сигурна, че ще намерим индивидуално решение на общия проблем, с който живеем

. Чувствам се уверена в това. Ако всичко е наред, ми се струва, че ние ще дойдем на празненствата в Северния парк.
Цвети, ще се чуем да се доуговорим за неделя! Разбирам те добре за сумите, които сте похарчили по учениците...... след вчерашното пазаруване тук в Горна, и на мен ми се свива сърцето при всяко отваряне на портомонето.
Оставям ви сега и се отдавам на четене - любимото ми занимание в дъждовно и мрачно време!