Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Моята тренировка

Мнение от cchery »

Браво, Цвети!! Наистина се вижда, че влизаш в ритъм :222 . И сега яко ли ти е дупето?! :1062 :1062 :1062

Аз си взех екип за тичане в багажа за Горна, но си забравих обувките.. моите специални петопръстки. Ама то като гледам и как вали навън, явно е имало защо да ги забравя. Отчитам 2 дена - четвъртък и петък - мързел :1062 . Имам нужда от него - ще възобновя тренировки и тичане от понеделник - 14-и или направо от 16-и.... ще видим кое как ще е покрай новата учебна година.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

cchery написа:Браво, Цвети!! Наистина се вижда, че влизаш в ритъм :222 . И сега яко ли ти е дупето?! :1062 :1062 :1062
.
Направо бетон :221
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Аз последните дни не тренирам.
Нещо хич, ама хич не ми се получава организацията с времето... :cry:
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Вчера не тренирах. Днес си направих Степ Аеробиката на Руми Илиева. Още отсега чувствам МТ :plezya se Бъни, има и такива дни, знаеш го. Ще се върнеш към тренировките, когато му дойде времето, пожелавам ти да е скоро. Но най-важното: чувствай се добре!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Днес направих някакъв опит да се завърна...
Не ми се получи на 100%, но да речем, че е по-добре от нищо :cry:
Утре пак.

Деси, щом от първия път си успяла със степ аеробиката - браво на теб! Наистина! Аз първия път когато я правих едва се добрах до 15-тата минута и издишах яко... :1062
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

За днес отчитам цял ден ходене. Заедно с колеги и клиенти на Центъра ни обходихме еко-пътеката в Банкя, тя е 6 км Алея на здравето. Починахме си на голямото хубаво езеро с патиците. Беше чудесен ден! Накрая се разходихме и в центъра им, парка им и посетихме голямата църква в гората срещу Медицинския център. Скитането продължи от 9 до 17 часа плътно, заедно с пътуването до Банкя и обратно. Колкото до тренирането с Руми, направих си го вчера и днес, но в обратен ред. Вместо вчера да е дългата разходка, а днес - степ аеробиката, направих обратното: днес дъъълга разходка, а вчера аеробиката. От утре продължавам по график с тренировките за начинаещи. Чао засега :329. Благодаря ти, Бъни! Трудна ми беше, да, но издържах. С МТ съм обаче, в това не се съмнявай. А след днес колената ми треперят вече.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Минавам да кажа, че тренирам, но не с Руми.Тия дни карам колело.Искам да се насладя на хубавото време и да съм на открито.Другото ми занимание е покрай ремонта.Нали събаряме стени та голямо мъкнене на кофите с бетон и гипс падна по стъпалата.Румфит и Фитрум ряпа да ядат :1062 Шегата на страна.Реално осъзнах колко много силна съм станала покрай тренировките с Руми.Преди не бих издържала на това темпо.Дори Симо се изненада като ме видя каква съм пъргавелка по стъпалата с тежките кофи :mrgreen:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

БРАВО, Цвети!!! Ти си просто СУПЕР!!! :326
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Минавам да кажа, че тренирам, но не с Руми.
Цвет, не знам какво да кажа за твоя вид тренировка :1044 :1044 :1062 ........ Страхотно е, че отбелязваш напредък в общата си форма, ама това мъкнене на тежко не е за опериран човек..... Дано вече всичко да е свършило и да си стартираш нормалните тренировки! :329 :329

Аз за тази седмица отчитам..... 1 бягане и 2 РумФит-а :oops: :oops: ..... Ами така се получи! Поне бягането ми беше на 9 километра и с най-добре време от всички тичания на тази дистанция досега..... Но пък е само 1. Ама има и такива седмици! :)

От утре стартира новата програма на Руми!!! :954 :954 Моят план за седемдневката, която стартира от утре, беше да направя 3 последователни тичания - понеделник, вторник и сряда, и до неделя, когато е маратона, да почивам.. т.е. без да тренирам нещо друго. Сега си давам сметка, че..... ами поне утре ще видя какво ни е приготвила Руми :1062 - няма да устоя на изкушението......
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Мнение от ellyto »

Хей привет и от мен,

от последния път какво ново - наложи се да прекъсна тренировките за кратко време, но сега вече съм на линия и имам големи планове за себе си :221
Мацката, която ви споделих с упражненията за дупе в момента съм я прекъснала, ноо правя едно упражнение за дупе с гирички сутрин и вечер и мисля, че има голям ефект. Е разбира се дупето ми не е станало супер мега яко, но мисля, че с повечко наблягане в тази зона ще се получат нещата до лятото такива, каквито ги искам.
Сега съм съсредоточила вниманието си отново върху една програма, която правих преди UFC FIT се казва. Тренировките й са свързани с бойни изкусва, ММА и има много упражнения, които са за цяло тяло, което мен лично много ме кефи. Този път ще сменя стратегията с тренорквите, ще правя което ме кефи на момента, без да следвам някакъв календар с тренировки и отделно ще правя допълнителни упражнения за дупе - нещо, което преди време споделих. На този етап не успявам да правя и двете, но и това ще стане лека по лека.

Чери, супех с новата програма и много бих искала да споделиш впечатления спрямо предходните тренировъчни програми. Аз лично съм хвърлила око на РумФита и ще ги направя, когато стигна до тях.

Цвети, предполагам, че няма кой да ви помага и с голяма част от работата покрай този ремонт и се налага ти да правиш вършиш доста от мъжката работа, но все пак бъди внимателна и мисли за себе си! Иначе се радвам, че се усещаш по-силна и издръжлива от преди и определено това си се дължи на тренировките и има за какво да се чувстваш горда!

Деси, как вървят твоите тренировки?

Бъни, не се притеснявай, че си спряла за известн овреме да тренираш и не ти се получава на 100% да се завърнеш в режим. това няма значение, защото не се състезаваш с никой и нищо. ако искаш правиш, ако искаш не правиш, ако имаш възможност правиш, ако нямаш не правиш. когато тогава :922
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Ели, :923 !
Така е права си - с никой не се състезавам. Но се ядосвам на себе си, защото се чувствам много добре когато тренирам, но напоследък позволявам на други неща да изместят тренировките. Не пиша тук, защото не тренирам редовно, но все пак гледам да имам поне 3 тренировки в седмицата.
Сподели за това упражнение за дупе с гиричка, че ми стана интересно, от тази същата програма ли е?

Чери, а ти какво направи, "изкуши" ли се с новата програма на Руми...? :1028
И не се претоварвай точно преди маратона... :524 А вълнение има ли?
Публикувай отговор