Хей привет и от мен,
от последния път какво ново - наложи се да прекъсна тренировките за кратко време, но сега вече съм на линия и имам големи планове за себе си
Мацката, която ви споделих с упражненията за дупе в момента съм я прекъснала, ноо правя едно упражнение за дупе с гирички сутрин и вечер и мисля, че има голям ефект. Е разбира се дупето ми не е станало супер мега яко, но мисля, че с повечко наблягане в тази зона ще се получат нещата до лятото такива, каквито ги искам.
Сега съм съсредоточила вниманието си отново върху една програма, която правих преди UFC FIT се казва. Тренировките й са свързани с бойни изкусва, ММА и има много упражнения, които са за цяло тяло, което мен лично много ме кефи. Този път ще сменя стратегията с тренорквите, ще правя което ме кефи на момента, без да следвам някакъв календар с тренировки и отделно ще правя допълнителни упражнения за дупе - нещо, което преди време споделих. На този етап не успявам да правя и двете, но и това ще стане лека по лека.
Чери, супех с новата програма и много бих искала да споделиш впечатления спрямо предходните тренировъчни програми. Аз лично съм хвърлила око на РумФита и ще ги направя, когато стигна до тях.
Цвети, предполагам, че няма кой да ви помага и с голяма част от работата покрай този ремонт и се налага ти да правиш вършиш доста от мъжката работа, но все пак бъди внимателна и мисли за себе си! Иначе се радвам, че се усещаш по-силна и издръжлива от преди и определено това си се дължи на тренировките и има за какво да се чувстваш горда!
Деси, как вървят твоите тренировки?
Бъни, не се притеснявай, че си спряла за известн овреме да тренираш и не ти се получава на 100% да се завърнеш в режим. това няма значение, защото не се състезаваш с никой и нищо. ако искаш правиш, ако искаш не правиш, ако имаш възможност правиш, ако нямаш не правиш. когато тогава