Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Моята тренировка

Мнение от cvety_rz »

Линдиииии, :922 :922 :922 Я по- добре си ме чакай на 6цата, но б :922 ди търпелива, че аз съм бавна :1062
Оооо, Чери, дори с мъка те чета :plezya se :plezya se :plezya se Леле, какво ме чака..... :221
Ели, браво за кантара.На мен това си ми беше болна тема.Теглех се по много пъти на ден.Радвам се, че вече помъдрях и не го правя.
Днес бях на онази тренировчица с качването на стола(напади).Ей 2 упражнения, но те разкатават.Тази сутрин се качвам горе на етажа, но след упражненията не мога да си вдигна краката.Зор голям и Симо ми помогна с подпиране отзад.Хем той доволен хем аз :955
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
ellyto

Мнение от ellyto »

Юху,

Ей тази програма ми разказва игричката :221 :221 и не защото съм с мускулна треска, а защото докато направя упранжнеията и направо каталясвам...днес например тренировката беше 40 мин, а аз я направих за час...клекове, повдигане на крака в страни - ей това урпажнение е доста тегаво, особено като са 40 бройки например..хип тръст и други неща, които ме поизцедиха..от цялата тренировка най ми е готино, когато дойде врмее за разтягане :lol: хем, че съм успяла и този път да направя тренировката, хем много харесвам разтягащите упражния и чувствам едно удовлетворение от свършеното по време на тренировката.

Цвевти, кои упражнения за теб бяха препани камък от черашната ти трнеировка?
cchery написа:една доволна почивка - петък, събота и неделя - както се казва на чист български "ниенте" ... Имах нужда!!
много се радвам, защото човек има нужда от време на време и да почива, особено като се насъбере и безсъние, тогава допълнителното натоварване от тренировка, може да донесе негативи, отколкото позитиви.
Нова седмица, нов късмет дет се вика :)
cchery написа:Да клекна - мога! Да се изправя.... едвам. Като се изправя - не мога да клекна ...
ах познато, особено като има дет викаш 1 милион клекове, последните, да не кажа половината от клековете в упражнението са трудно изпълними.

как беше днес?
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Здравствуйте девочки :1062 Как е спортният дух ?
Ели, вчерашната тренировка ми беше трудна, но и много приятна, защото упражненията бяха нормални а не засукани."Гъзен мост" и напади на стол.Трудни и натоварващи, но някак елементарни.Най ме зтрудняват упражненията от поза дъска.Много ме заболяват ръцете :oops: Предпочитам си нормална лицева опора пред тях.А упражнения от рода на:
2х50 кълбета назад-напред, съчетани с изправяне до клек, скок до дъска, лицева и отлепяне.....
дето са ми трудни, но и ми се завива много свят.А бе то нищо май не ми е лесно, но си ги правя най- смирено :lol:Доволна съм и то много.Просто наистина искам да успея този път :!:
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

cvety_rz написа: Хард са ми тренировките и сякаш умората взе да надделява вече.Аз и в събота си правя силова тренировка и на практика се получава 6 дни трениране.Не е фатално, че тази седмица са били 5.То освен мерак си трябва и акъл :mrgreen: (който на моменти ми липсва :lol: )
Цвети, според мен внимавай да не претренираш, за да не ти се налага след това да почиваш принудително. На мен принудителните почивки ми действаха много демотивиращо. Но ти си знаеш най-добре де, ако така ти е ок, значи всичко е наред!

Аз минавам набързо, за да кажа, че все още не тренирам. Имам здравословен проблем от няколко дни, който все още не е изяснен и хем не мога, хем малко ме е страх, да не стане по-голяма беля. А и ходенето по доктори ми е трудно, болницата е доста далече, а децата няма на кой да ги оставим и изобщо ...... реве ми се на моменти... Ако някой ви каже , че живота в чужбина е лесен, повярвайте , не е точно така...
Сори за спама :cry:
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Бъни написа:Имам здравословен проблем от няколко дни, който все още не е изяснен и хем не мога, хем малко ме е страх, да не стане по-голяма беля. А и ходенето по доктори ми е трудно, болницата е доста далече, а децата няма на кой да ги оставим и изобщо ...... реве ми се на моменти... Ако някой ви каже , че живота в чужбина е лесен, повярвайте , не е точно така...
Бъни, с теб съм. Прегръщам те. Проблемът ти ще се изясни по-скоро отколкото си мислиш. Сигурна съм. :954 А дотогава си спами колкото и където искаш! Не задържай в теб!!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

cchery написа:
Бъни написа:Имам здравословен проблем от няколко дни, който все още не е изяснен и хем не мога, хем малко ме е страх, да не стане по-голяма беля. А и ходенето по доктори ми е трудно, болницата е доста далече, а децата няма на кой да ги оставим и изобщо ...... реве ми се на моменти... Ако някой ви каже , че живота в чужбина е лесен, повярвайте , не е точно така...
Бъни, с теб съм. Прегръщам те. Проблемът ти ще се изясни по-скоро отколкото си мислиш. Сигурна съм. :954 А дотогава си спами колкото и където искаш! Не задържай в теб!!
Присъединявам се към казаното от Чери.С теб съм, Бъни :922
И благодаря за предупреждението за претрениране, защото имам такава склонност да се оливам.Следя се и внимавам.Следете ме и вие :mrgreen:
ellyto

Мнение от ellyto »

Бъни, дано скоро този проблем, който имаш се изясни. Ако ти се споделя, сподели с нас, ние сме тук и ще те изслушаме. Не се притеснявай за каквото и да било :922 :922

Аз днес имам лека МТ на краката от вчерашните клекове, но май днес ще се позасили от другите клекове бърпита, подскоци напред назад, нагоре :roll: :roll: :roll: лудница...и тази днес тренировка е поредната, която от продължителност 42 мин, аз я направих за час...абе трудно е да му се незнае...как го прави Руми без да прекъсва наистина не знам, направо си е загадка за мен.

Цвети, на мен например са ми трудни всички упражнения, които включват лицеви опори, от колене, пак са ми трудни и си ги изпълнявам колкото мога, защото иначе ще се сгъна и всичко ще приключи. Така, че колкото можеш за дадено упражнение толкова. Щом те болят ръцете, значи още не са заякнали достатъчно. Но и това ще стане все в някакъв момент, просто ей така от самосебе си.
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Много ви благодаря за подкрепата, момичета, тя е наистина много важна за мен в този момент!
:922 :922 :922

Нека стане ясно точно за какво става въпрос и ще споделя
Никога не е късно за ново начало!
ellyto

Мнение от ellyto »

аз днес съм почивка от трениране...нещо много ми се спеше и хич не ми се тренираше и за това си полежах и си четох книжка, много ми беше хубаво :lol: :lol: ако имам сила и желание довечера може да направя нещо, но ще видим като дойде довечера :221

Бъни, чакаме да споделиш, когато си готова :922 :922 дано всичко по-скоро да се разреши
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Следя се и внимавам.Следете ме и вие :mrgreen:
Следя те! Следя..... ! Следя, следяяя...... ама къде си, Цвети?!? :1062 :1062

Аз може и да се майтапя на Цветин гръб :lol: , но съвсем сериозно след края на фит 30 ще си дам седмица почивка без тренировки. Може даже и 10 дена. И от нова година ще тренирам по-малко. Много са причините за това ми решение. Ала една от тях е именно претренирането!!!!

Иначе аз днес си направих тренировката за горна част. Много добре ми дойде. Но имам мускулна в тазобедрените стави от вчерашните скокове-звезди и какво ли още не.... Направо ми е звездно отвсякъде! :1062
ellyto написа:....... и за това си полежах и си четох книжка, много ми беше хубаво :lol: :lol:
Ауууууууууу, Р А З К О Ш!!! Браво, Ели!!! Сигурна съм, че този ден не е "изгубен" за теб. Напротив ... :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Мнение от ellyto »

Ооо определено не е изобщо изобщо игубен ден :1209 даже обмислям дали да не направя промяна в тренирането вместо от понеделник до петък, да тренирам с ден почивка някой ден през седмицата, пък вместо това да тренирам когато искам и имам възможност в събота..
Публикувай отговор