Деси, съжалявам за проваленото пътуване до Велинград!!!! Сигурна съм, че ще имате и друг шанс за това.

Оправяй се с възможно най-малко неразположения.... Не пренебрегвай природните методи за сметка на нурофените и ксилометазолина. Ако нещо те интересува, питай спокойно!!!
Ние вече сме си в Софето..... Мога смело да кажа, че за 3-е дни в къщата в Тетевен, си подадох носа за разходка само веднъж.... заминах за там с главоболие и схващане във врата и раменете, счупих и зъб по време на вечеря и бях в толкова нетипично за мен антинастроение на Нова година, че.... не е за разправяне.

Отделно от това, на тръгване към Тетевен двигателят на реното прегря и слава Богу, че стана на околовръстното на София, та се върнахме до Младост и взехме служебното Пежо и с него се закарахме на Балкана...... И т.к. всичко това - счупения ми зъб и счупената кола, се случи на 30-и декември, то силно вярвам, че каръкът остана в старата година :lol: :lol: :lol: :lol: ..... Както сигурно се досещате, след 1 счупено ходило и 1 счупена китка, вече не вярвам във философията на поговорката "Счупеното носи щастие"

, затова.... ъъъъ.... можете да си я спестите в пожеланията си към мен :1140 :1140 :1140 ...... Ех, колко съм самоуверена, че ще имам пожелания

.....
Тук вали разкошен сняг..... навън е бяло и приказно...... въобще истинска зимна ваканция!!! Ако можеше........ само ако можеше да сме още 1 цяла седмица във ваканция!!!!
[youtube]0VoGMuIJGB8[/youtube]