Пролет, Лято, ЕСЕН, Зима - радваме се, че ни ИМА /спам-тема/

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
dexter
Философска система

Re: Пролет, Лято, ЕСЕН, Зима - радваме се, че ни ИМА /спам-т

Мнение от dexter »

Вер :922 ! Не мога да ти помогна със съвет, а и ти сигурно имаш план. Дано да се преборите, чета, че детската астма се лекува и отшумява.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ver написа:Ава я диагностицираха - детска астма.
:(
:922 :922 :922
Какво лечение предлагат докторите?
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Добра вечер, мецанки!
Ver написа:Ава я диагностицираха - детска астма.
:(
Вер, не искам да давам акъл, но аз в подобна ситуация бих потърсила второ мнение...
А за тестовете за алергии съм чувала не особено добри отзиви. На една приятелка детето отключи дерматит след такъв тест, но в крайна сметка ти ще си прецениш. Стискам палци всичко да е временно и да премине бързо! :923
cvety_rz написа:Ванче, как се справяш с учениците? Остава ли ти време?
Цвети, старая се да ми остава време. Гледам така да си разпределям задачите, че следобедите да са ми възможно най-свободни, за да мога да отделя максимално време на децата, не само за учене разбира се. Гого се справя доста добре сам, напоследък рядко ми иска помощ, но все пак се случва. Марти и той носи някакви "домашни", които е трудно да бъдат възприемани точно за такива, но като за 4 годишно дете мисля, че е добре, важното е да се занимава. Като знам какво чворче :lol: беше преди Мартин чак не мога да повярвам как сяда с желание да си напише и нарисува зададените задачки :D .
Освен това признавам си и мъжът ми много ми помага с децата. Хич не мога да се оплача в това отношение. Ама няма начин, нали все сме си самички и ако не си помагаме взаимно няма кой друг да ни бутне едно рамо... :954

Чери, наистина сме в сходни ситуации. С тази разлика, че при нас всичко се променя много динамично. Ако бях влязла да пиша преди 16.00 ч щях да ви кажа, че вече със сигурност сме уволнени, но сега ще кажа, че се случиха разни неща и отново сме в очакване на решения и евентуално предложения от страна на шефа. Не знам колко ще се проточи тази ситуация. Ние с мъжа ми от супер напрегнати преминахме в спокойни, сега пак леко под напрежение... Да взимат вече окончателно решение и да се свършва! Аз вече съм се настроила да си ходя! Гледам обяви за апартаменти под наем, разучавам училищата в кои райони са и т.н. Децата още не знаят. Добре, че не избързахме да им кажем. Достатъчно е, че ние постоянно мислим и сме напрегнати, не е нужно и те да са така. Никой от роднините не знае, нарочно не им казваме. На 3000 км няма нужда да ни мислят. Когато се реши ситуацията ще разберат при свършен факт. Шефа междувременно се опитва да ни прецака - все една от страните ще бъде - дано не сме ние! Стискайте палци! :1062
А пък днес наистина валя сняг! :1215 Голям студ е при нас, не е за вярване, че е едва ноември!

Чери, Вер, Деси, благодаря ви за пожеланията и стиснатите палци! :922
Никога не е късно за ново начало!
Ver

Мнение от Ver »

Да ти кажа Декс,
имам още няколко аса в ръкава си,
но усещам, че губя почва под краката си.
Ще продължим и с хомеопатията, за сега,
наред с корикостероидите :cry: и противо асматичните.
Просто всяка банална инфекция я докарва
до тежко състояние.
Вчера дори не успяхме да обиколим Зоологическата
:-| Едвам се довлякохме ...
По думите на пулмоложката, ако я чуят
веднага я приемат в болница ...а сега е по-добре :(

Ванче, от 2-ро мнение в случая едва ли има
има нужда. Теста (спирометрия) беше показателен, пък и аз
я виждам. Тя просто не може да диша.
Аз ще я лекувам по всеки познат начин - остава да се чуем
с иглотерапевтката.

Почти всичко върви наопаки ...
Сигурно някъде много бъркам.
Имам чувството, че в мен има океан и от
няколко дни не спира да излиза от очите ми :328

Кофти сутрешен пост :521
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Ver написа: Почти всичко върви наопаки ...
Сигурно някъде много бъркам.
Имам чувството, че в мен има океан и от
няколко дни не спира да излиза от очите ми :328

Кофти сутрешен пост :521
Вер, не можеш винаги да контролираш всичко. Често нещата не зависят от действията ни. Не се обвинявай, правиш каквото ти е по силите, сигурна съм :923 . Лош период, това е. Понякога като тръгне и не се спира....
Ver

Мнение от Ver »

dexter написа: Не се обвинявай
Знам, че е излишно, но пустата
автоагресия ..., много ме бива.

От друга страна има причина за нещата.
И в желанието си да разбера къде се корени
причината за астмата, започвам да оценявам средата.
И ... виждам как сме допринесли (може би).

Върешния ми глас казва, че кучето отприщи проблема.
Тестове, като оправи дишането.
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Вер,звучиш ми толкова познато.Ивето беше така в Перник...въздъха буквално я еазболяваше и получаваше пристъпи почти всеки месец.Личната ни каза че ако не предприемем нещо астмата е неизбежна...тога макр и по други причини си дойдохме в Горна...оттогава веднъж сме били на пулмикорд...опитва се да се задъхва но с физ р-р се спасяваме и дано е така.Тукашната лична категорично забрани куче или коте както и всякакви препарати с хлор.Сега ми дава само отклонения когато ще завали няколко дни и започва да тече нослето и от време на време се изкашля.Гадна е работтата но не е необратима.Аз бих те посъветвала да си вземете инхалатор домашен.Дори няколко инхалации с физиологичен вършат чудеса.Аз винаги гледам да имам банки с такъв.
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Ver

Мнение от Ver »

Елис, ние инхалатор имаме откакто Ава се роди.
За това казвам, че не е от вчера историята.
Мисля, че може да се наложи да се разделим с кученцето,
което беше желано точно от Ава.
Но да не изпреварвам събитията.
Ще видим.

Мръсния въздух в Сф също допринася.
Аз това викам на Явор, че сега като работата
не го държи точно в този град, да се махаме.
Бих го направила с най-голямо удоволствие всъщност!
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

И при нас животинка е огромното желание на Ивайла за сега се задоволява с рибки...преценете ако има как го дайте на някого за седмица да видиш как ще и повлияе.за няколко дни трябва да се успокоят нещата ако кутрето допринася за усложненията с дишането.Виж въздуха.....просто вече съм убедена че е така...
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Ver

Мнение от Ver »

Ние минахме през рибките и
зайчето. Второто дори още е на балкона :)
Публикувай отговор