Добра вечер, мецанки!
Ver написа:Ава я диагностицираха - детска астма.
:(
Вер, не искам да давам акъл, но аз в подобна ситуация бих потърсила второ мнение...
А за тестовете за алергии съм чувала не особено добри отзиви. На една приятелка детето отключи дерматит след такъв тест, но в крайна сметка ти ще си прецениш. Стискам палци всичко да е временно и да премине бързо!
cvety_rz написа:Ванче, как се справяш с учениците? Остава ли ти време?
Цвети, старая се да ми остава време. Гледам така да си разпределям задачите, че следобедите да са ми възможно най-свободни, за да мога да отделя максимално време на децата, не само за учене разбира се. Гого се справя доста добре сам, напоследък рядко ми иска помощ, но все пак се случва. Марти и той носи някакви "домашни", които е трудно да бъдат възприемани точно за такива, но като за 4 годишно дете мисля, че е добре, важното е да се занимава. Като знам какво чворче :lol: беше преди Мартин чак не мога да повярвам как сяда с желание да си напише и нарисува зададените задачки

.
Освен това признавам си и мъжът ми много ми помага с децата. Хич не мога да се оплача в това отношение. Ама няма начин, нали все сме си самички и ако не си помагаме взаимно няма кой друг да ни бутне едно рамо...
Чери, наистина сме в сходни ситуации. С тази разлика, че при нас всичко се променя много динамично. Ако бях влязла да пиша преди 16.00 ч щях да ви кажа, че вече със сигурност сме уволнени, но сега ще кажа, че се случиха разни неща и отново сме в очакване на решения и евентуално предложения от страна на шефа. Не знам колко ще се проточи тази ситуация. Ние с мъжа ми от супер напрегнати преминахме в спокойни, сега пак леко под напрежение... Да взимат вече окончателно решение и да се свършва! Аз вече съм се настроила да си ходя! Гледам обяви за апартаменти под наем, разучавам училищата в кои райони са и т.н. Децата още не знаят. Добре, че не избързахме да им кажем. Достатъчно е, че ние постоянно мислим и сме напрегнати, не е нужно и те да са така. Никой от роднините не знае, нарочно не им казваме. На 3000 км няма нужда да ни мислят. Когато се реши ситуацията ще разберат при свършен факт. Шефа междувременно се опитва да ни прецака - все една от страните ще бъде - дано не сме ние! Стискайте палци!
А пък днес наистина валя сняг!

Голям студ е при нас, не е за вярване, че е едва ноември!
Чери, Вер, Деси, благодаря ви за пожеланията и стиснатите палци!