Здравейтеееееее.... Как сте, хора?!?! При мен - голяма дандания..... Бързам, тичам, летя, организирам..... Лудница..

РД-то на Бела в събота е готово - само дано НЕ вали някой порой..... Малко дъждец се позволява

.
Да ви кажа, че последните 3 почивни дни бяха истиннски
почивни дни за мен от няколко месеца насам - нито съм учила. Нито съм чела. Нито пък съм правила някакво домашно, курсова работа, проект, сайт или каквото и да било. И честно - искам пак да си върна онези времена, в които бях така спокойна...

. Аз обичам да съм заета, но това, което ми се случва последните месеци, е непоносимо. Предвид, че моят типаж е много далече от типа "кариерист(ка)", се чувствам много неудовлетворена от липсата на свободно време...... И си пожелавам това да се промени. Подхождам с вярата, че това е само временно, докато "изкова" основите на онова мое битие,което ще ми даде хем работа, с която да си изкарвам добри доходи, хем и време - за мен, за децата и за всичко, което обичам!!!!
Иначе тези 2 работни дни пак ударно почнах..... но и обърнах малко внимание на апартамента ни - не бях чистила сигурно отпреди пролетната ваканция

. Това беше факт вчера барабар с 3 перални - зимни якета и дрехи от гардеробите на децата..... Онзи ден подредихме гардеробите им - обърнахме от "зимни" на "летни" одежди и познайте колко носени блузи с дълъг ръкав изкочиха от гардероба на Коко

...... Не ми се говори!!!
Днес пък - разтребих, подредих и измих терасата и изнесох всички цветя навън.... толкова уютна ми стана тераската с цветята..... Сега само се надявам да почнат и да цъфтят и да се получи съвсем като градина. Пера вече наред и зимните одеала, с които спахме..... Мирише ми на лято отвсякъде!!!
Сега ви оставям и отивам да гледам финалите на отделните уреди при жените от международния турнир "София къп" - съпътстващ и предхождащ по-големия турнир от Световната купа, който почва в петък.
Чао. До после!