Здравейте, момичета!!!!
Искам да ви благодаря за пожеланията. И дори не толкова за пожеланията, а за това, че всяка дума в тях беше ЛИЧНО за мен, а не общо пожелание. Наистина точно рожденият ден може би е денят за това да на караш човек да се чувства специален и аз така и се почувствах!!! БЛАГОДАРЯ!
Днес целия ден телефонът ми звъни и това допълнително ме кара да се чувствам специална и щастлива!!! Сутринта избягах почти половин маратонска дистанция. Тичах 20,5 км, защото исках да изтичам разстояние, което е точно 2 пъти по-малко от годините ми, а полумаратонската дистанция е 21,1 км. Радвам се, че не се отказах.... И че го направих. Най-вече заради мен самата. Всъщност само заради мен самата. А другата причина е, че се глася да тичам на полумаратон на маратон Пловдив, който е след 2 седмици и така се тествах мога ли или не мога..... НО си е зор, де.
Успях и се справих и с подаръка на Момчил за утре. Той днес ми беше напрвил изненада. Ставал е посред нощите и на светлината на челник ми е надул 10 балона, вързал ги е и ги беше окачил да видят по лампи, дръжки, шкафове. И един транспарант Хепи бърдей е закачен. Въобще, събудих се като в един обикновен ден, а попаднах на рождения си такъв

.