Добро утро, момичета

Ден петък и от тази седмица.... чакат ме чудеса през целия ден..... Нищо особено, но все пак съм радостна, когато знам, че имам какво да правя и че това имане е интересно. Пак ми предстоят 3 дена, изпълнени с художествена гимнастика - турнир в България, на който Бела ще ходи, международен турнир за българските националки в Румъния, очакван от феновете с много интерес. Да се надяваме, че и Коки ще играят контролна (последната преди подновяването на пролетния полусезон на шампионата им) и въобще.... абе интересно ще е - интересно с моите си любими неща.
ellis_stoyanova написа: ↑21 Фев 2020, 08:09
Черко,какво да ти кажа....прекрасна си.Толкова добре стоиш зад микрофона,излъчваш увереност и все едно го правиш от години.А усмивката ти казва всичко...възхищавам се на упоритостта ти и цялата енергия,която носи.
Ели, благодаря.... беше едно наистина шеметно преживяване.... още си го преживявам като легна и като се събудя от сън

. Да сме живи и здрави, нашият клуб провежда турнир и лятото в Бургас

.
Тиана е бебенце - от най-сладките.... котетата са удивително сладки като бебета... едни такива несъвършенни, които се опитват да правят нещата като големи котки, ама не им се получават и са много, много смешни и разтапящи сърцата....
Нели написа: ↑20 Фев 2020, 15:19
Момичета, влизам набързо в междучасието, колкото да кажа, че ще ходя в София в командировка следващата седмица. Още си чакам командировъчното, но най-вероятно ще пристигна на 26.02. около 14 ч. и следобеда и вечерта ще съм свободна. На 27.02. съм на обучение и ще се прибирам към Варна, вероятно дори ще бързам. Та, ако измислим начин да се видим на 26-ти, ще се радвам.
Другата седмица, сряда - 26 февруари имаме срещаааааа

. Имам идея за мястото на срещата - ще ви дръпна в Младост... може да звучи квартално и далече, но ще излезем примерно към 7 часа на едно страхотно ресторантче, за да може после всеки да си хване транспорта и да се прибере навреме.
Аз отивам да потичам

.