МЯСТО за сладки разговори през 2020

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: МЯСТО за сладки разговори през 2020

Мнение от cvety_rz »

Благодаря ви за милото посрещане :922
Деси, определено искам да те чуя. Имам куп въпроси и ще се радвам да го направим, когато ти е удобно.
Цони, какъв здравословен проблем имаш, че тръгна да си правиш пълни изследвания?
Елисче, как е котето?
Ние до края на месеца си чакаме бебенца козички. То май ще е едно де, че майката е първескиня. Ще имаме и бебета котки. Бащата е един породист сивушко, който пристигна при нас. Беше гърмян и на няколко места по тялото има зараснали съчми а майкатаа е чисто черна обикновена. Както обичам да се чегувам при нас все някой трябва да ражда и е желателно вече да не съм аз :1062
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Момичета, влизам набързо в междучасието, колкото да кажа, че ще ходя в София в командировка следващата седмица. Още си чакам командировъчното, но най-вероятно ще пристигна на 26.02. около 14 ч. и следобеда и вечерта ще съм свободна. На 27.02. съм на обучение и ще се прибирам към Варна, вероятно дори ще бързам. Та, ако измислим начин да се видим на 26-ти, ще се радвам.
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

cchery написа: 17 Фев 2020, 10:04
Нелка, ще се радвам, ако споделиш линкчета със снимки от италианското ви приключение с Вили - вероятно си пускала нещо във ФБ, но нямах възможност да съм активна там последните дни, а... Флоренция ми е много, ама много на сърце.
Ето: https://www.facebook.com/neli.alexandro ... 955&type=3
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Добро утро!!!!
Прекрасно е,че форума е толкова оживен.
Цони,дано всичко е наред,но и аз като Чери си мисля,че е добре да повториш изследванията.Надявам се всичко да е наред :923
Цвети,всеки минава през разни"дупки",понякога е трудно да изплуваш,но е важно,че се бориш и искаш промяна.Отстрани е лесно да даваш кураж и да сипеш готови фрази,само ти си знаеш какво ти е,но много се надявам да се измъкнеш и да си добре. :923
Черко,какво да ти кажа....прекрасна си.Толкова добре стоиш зад микрофона,излъчваш увереност и все едно го правиш от години.А усмивката ти казва всичко...възхищавам се на упоритостта ти и цялата енергия,която носиш :923
Писанка е добре,папка и спинка,а когато си игра иска цялото внимание на света,едно малко чудо е....
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утро, момичета :954 :954 :954 Ден петък и от тази седмица.... чакат ме чудеса през целия ден..... Нищо особено, но все пак съм радостна, когато знам, че имам какво да правя и че това имане е интересно. Пак ми предстоят 3 дена, изпълнени с художествена гимнастика - турнир в България, на който Бела ще ходи, международен турнир за българските националки в Румъния, очакван от феновете с много интерес. Да се надяваме, че и Коки ще играят контролна (последната преди подновяването на пролетния полусезон на шампионата им) и въобще.... абе интересно ще е - интересно с моите си любими неща. :954
ellis_stoyanova написа: 21 Фев 2020, 08:09 Черко,какво да ти кажа....прекрасна си.Толкова добре стоиш зад микрофона,излъчваш увереност и все едно го правиш от години.А усмивката ти казва всичко...възхищавам се на упоритостта ти и цялата енергия,която носи.
Ели, благодаря.... беше едно наистина шеметно преживяване.... още си го преживявам като легна и като се събудя от сън :954 . Да сме живи и здрави, нашият клуб провежда турнир и лятото в Бургас :razz: :razz: .

Тиана е бебенце - от най-сладките.... котетата са удивително сладки като бебета... едни такива несъвършенни, които се опитват да правят нещата като големи котки, ама не им се получават и са много, много смешни и разтапящи сърцата.... :) :)
Нели написа: 20 Фев 2020, 15:19 Момичета, влизам набързо в междучасието, колкото да кажа, че ще ходя в София в командировка следващата седмица. Още си чакам командировъчното, но най-вероятно ще пристигна на 26.02. около 14 ч. и следобеда и вечерта ще съм свободна. На 27.02. съм на обучение и ще се прибирам към Варна, вероятно дори ще бързам. Та, ако измислим начин да се видим на 26-ти, ще се радвам.
Другата седмица, сряда - 26 февруари имаме срещаааааа :1216 :1216 :1216 . Имам идея за мястото на срещата - ще ви дръпна в Младост... може да звучи квартално и далече, но ще излезем примерно към 7 часа на едно страхотно ресторантче, за да може после всеки да си хване транспорта и да се прибере навреме.

Аз отивам да потичам :fan :fan :fan .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Чери,много добре си го описала....малко,сладко миши е...толкова е неориентирана,като бяга се засилва и като не може да спре чак дупето и подскача...като ни гризне по силно и после започва да ни целува,мъничко слънце...
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

cchery написа: 21 Фев 2020, 08:32
Нели написа: 20 Фев 2020, 15:19
Момичета, влизам набързо в междучасието, колкото да кажа, че ще ходя в София в командировка следващата седмица. Още си чакам командировъчното, но най-вероятно ще пристигна на 26.02. около 14 ч. и следобеда и вечерта ще съм свободна. На 27.02. съм на обучение и ще се прибирам към Варна, вероятно дори ще бързам. Та, ако измислим начин да се видим на 26-ти, ще се радвам.
Другата седмица, сряда - 26 февруари имаме срещаааааа :1216 :1216 :1216 . Имам идея за мястото на срещата - ще ви дръпна в Младост... може да звучи квартално и далече, но ще излезем примерно към 7 часа на едно страхотно ресторантче, за да може после всеки да си хване транспорта и да се прибере навреме.

Аз отивам да потичам :fan :fan :fan .
Ще дойда и аз, с голямо удоволствие :fan :923 :922
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Ех, че е хубаво! Да е както преди и да нямам търпение да вляза и да видя дали някой е писал.

Питате защо съм се изследвала. Ами отидох заради едно направление за гинеколог, защото от няколко месеца вече нямам цикъл. Нищо притеснително, просто си навлизам в менопауза, но реших да мина на един профилактичен преглед. Личния реши да ми пусне ПКК и ей така да мина през ендокринолога и той да ме прати при АГ. Кръвните ми изследвания бяха идеални и единственото отклонение бяха антителата - 3 пъти над нормата. Прегледаха ми и на ехограф - нямам нито възли, нито уголемяване на жлезата. Оттогава досега изчетох какво ли не и си дадох сметка, че нещата не са толкова драматични. Действам по моя си план и ще видим.

На тези, които ще се срещат, пожелавам весело да си изкарате и пийте едно вино и за мен! И да знаете, че завиждам -НЕБЛАГОРОДНО :) :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Днес в 14 часа заминавам за Пловдив. Много се радвам, защото много обичам да пътувам и да уча нови неща! Отивам на обучение заедно с колеги-учители от гимназията, нещо за дигиталните системи и електронните устройства в образованието. Чак в неделя вечерта се прибирам. И така - пожелайте ми лек път и ползотворна командировка :954 :954 :954 П.П. Ще има време и за разходка из Пловдив. Обожавам Пловдив! А съботната вечер всички ще идем и на заведение след вечерята ни в хотела /общо ще сме около 20 души, от 67 човека колектив в училището/.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Сиренце написа: 21 Фев 2020, 12:10 Ех, че е хубаво! Да е както преди и да нямам търпение да вляза и да видя дали някой е писал.

Питате защо съм се изследвала. Ами отидох заради едно направление за гинеколог, защото от няколко месеца вече нямам цикъл. Нищо притеснително, просто си навлизам в менопауза, но реших да мина на един профилактичен преглед. Личния реши да ми пусне ПКК и ей така да мина през ендокринолога и той да ме прати при АГ. Кръвните ми изследвания бяха идеални и единственото отклонение бяха антителата - 3 пъти над нормата. Прегледаха ми и на ехограф - нямам нито възли, нито уголемяване на жлезата. Оттогава досега изчетох какво ли не и си дадох сметка, че нещата не са толкова драматични. Действам по моя си план и ще видим.

На тези, които ще се срещат, пожелавам весело да си изкарате и пийте едно вино и за мен! И да знаете, че завиждам -НЕБЛАГОРОДНО :) :)
Ех! И това се случи - форумът не ме пусна да публикувам от раз, защото преди моето е публикувано друго мнение! :222 :1216 :fan

На мен през 2019 година ми е идвало общо 7 пъти, вместо 12-13 пъти. Общо взето напоследък ми идва през месец. Предменопауза.

Вместо да завиждаш благородно или не - просто ела в София и ти! Знаеш, че не сме далеч! Както ние идваме към вас понякога, така и вие можете да пътувате към нас, нали? :922

Бъди здрава! Радвам се на бодрия ти дух и ведрата ти нагласа! Те са от ключово значение за състоянието ти, така че съм повече от сигурна, че всичко съвсем скоро ще се нареди при теб, идеално при това! :524
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Деси, лек път и приятно изкарване в Пловдив. Аз също много го харесвам този град.
Цони, щом жлезата няма възли и е еднородна значи си съвсем в начлото на хашимото. При мен жлезата е уголемена и нееднородна, което е типично за хашимото. Кои тела ти бяха завишени ТАТ или МАТ? Вероятно имаш възпаление някъде и дефицити. Убедена съм, че можеш да обърнеш ситуацията в твоя полза и то бех хормони.
Елисче, прави ли ви бели с пишкането и акането или кактов началото си ходи до тоалетната?
Чери, много готини почивни дни ти се очертават с любими дейности. Да им се насладиш с кеф.
И среща ще си имате, което е суперско. И аз като Цони завиждам.... :oops:
Съботно неделно планирам да си почина. В неделя в църквата е мой ред да бъда с децата. Имаме неделно училище. Имат мини уроци по библията и после някакъв ръчен труд или игри. Тази неделя ще рисуваме на стъкло. Вълнувам се, защото и на мен ще ми е за първи път.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Заключено