Да затегнем коланите през ЯНУАРИ - ДЕТОКС пореден!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
futarela
Философска система

Re: Да затегнем коланите през ЯНУАРИ - ДЕТОКС пореден!

Мнение от futarela »

Ето ме и мен . Изпих солта . Започвам днес . И дано да е хубав детокс. Емка браво ,че си навила мъжът ти. Успех и на двама ви )))
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Добро утро детокси мацки! Тази сутрин стана х в 5ч и чинно на ръка изцедих 2 л сок. Преди малко изпих солчицата,защото не ми се рискуваше да я изпия у дома и да ме хване неподготвена по пътя. Сега чакам да ми минат 30 мин и се мятам на сокчето. Ами засега нямам какво да споделям друго,освен че се радвам,че заедно ще друсаме крушите. :1069 :221 :1069
Успех на всички!
radost17

Мнение от radost17 »

Момичета и аз съм тук .Изпих си солта небеше много гадно :221 .На греифурти и яйца съм ще видя какво ще направя.Успех на всички нас....
MortishaAdams

Мнение от MortishaAdams »

Мацки,добро утро!И аз съм тук.Изпих маслото ,но забравих за клеевата тинктура и сега не ми е особено комфортно на стомаха.Утре обаче няма да забравя.
Лек и спокоен ден!
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Охоооо,виждам и един мъж в нашата компания! :221 Бай Момчил както винаги е с нас и е мощна подкрепа на своята половинка! Браво! Хайде,няма ли и други мъже да се престрашат?! Тука не е гнездо на пепелянки,каквото е всеобщото мнение за място,където има събрани много жени. НАли свате?
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мърмори написа:Охоооо,виждам и един мъж в нашата компания! :221 Бай Момчил както винаги е с нас и е мощна подкрепа на своята половинка! Браво! Хайде,няма ли и други мъже да се престрашат?! Тука не е гнездо на пепелянки,каквото е всеобщото мнение за място,където има събрани много жени. НАли свате?
Естествено че не е. То само с 2 пепелянки (аз и ти) става ли гнездо?!?! :1140 :1140 :1140

Дааааааа, Момчил си детоксва най-добре. Да видим довечера колко ще сме бодри :1062 :1062 . Аз дотук маааааааалко се излагам, защото с течностите съм назад, обаче като ми е студено и не ми се пие толкова много. Но пък опатках 2 бели чая и започвам соковете. Солта сутринта си подейства и слава богу не като предния път :1126 :oops:....... За пореден път се убедих, че солта почва да действа след като се изпие нещо след нея. Т.е. ако се спазва половинчасовия интервал между изпиването на солта и първия прием на течност, и след това се пие нещо в по-драстични количества, се оказваш натопорчен..... за анални изходни дейности :221 :221 :221 .

Да се похваля, че след този детокс, ще си направим още един с Момчил в спа хотел "Хисаря" :942 :950 тази събота и неделя. :1081 Вече имаме резервация.

За съжаление почнах детокса с нито едно задържано кило от предния месец, даже бях половин повече - 75,3 кг. Ха да видим до колко ще ги редуцирам.

Хайде, бандата, споделяйте как се топите, здравите и подобрявате. :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Много съм доволна до момента, с мъжо се справяме доста добре, сигурно сме ходили 7-8 пъти до ходилника :mrgreen:
baimomchil
Е, не се спря с тия постове!

Мнение от baimomchil »

Мърмори написа:Охоооо,виждам и един мъж в нашата компания! :221 Бай Момчил както винаги е с нас и е мощна подкрепа на своята половинка! Браво! Хайде,няма ли и други мъже да се престрашат?! Тука не е гнездо на пепелянки,каквото е всеобщото мнение за място,където има събрани много жени. НАли свате?
Чи къ! :221

Добре че ти мернах зелените букви, та да се сетя да си направя един зелен чай. :222

бтв. Харесва ли ви плодовалежа?
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Чери, благодаря че пак си се погрижала за нашето детоксово настроение с този плодов дъжд :329 , но съм малко разстроена, защото не вали и ориз ;)
Ми аз си мислех следващия път яйца да завалят :123 :123 :123 , а оризът...... много ситняж нещо, ще трябва цели оризови ниви да завалят :221 :221 . И, Цвете, да не забравиш да кажеш какво е станало с изследванията!
марчи написа:Защо на 19 и 20, нещо аз ли не съм разбрала. Аз почнах днес- 17, 18, 19, на 20-ти захранване.
Марчитка, така се получава този път, че същинското пълнолуДие :mrgreen: започва късно вечерта на 19-и и продължава почти през целия 20 януари, т.е. отливната вълна дефакто ще е на 20, когато се пада да се захранваме ако почнем от 17-и. И затова повечето решихме да го почнем от днес и третият ден да хванем същинското пълнолуДие на 20-и. :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Аз още не съм получила листопад. :955 Даже не съм друсала крушата :955
За пореден път се убедих, че солта почва да действа след като се изпие нещо след нея. Т.е. ако се спазва половинчасовия интервал между изпиването на солта и първия прием на течност, и след това се пие нещо в по-драстични количества, се оказваш натопорчен..... за анални изходни дейности :221 :221 :221 .

Абсолютно вярно! :524 Ето кой си е научил урока! :326
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

baimomchil написа:
Чи къ! :221

Добре че ти мернах зелените букви, та да се сетя да си направя един зелен чай. :222

бтв. Харесва ли ви плодовалежа?
Чи къ няма да ми хареса?! Тези мандарини направо ме разтреперват! Не мога да им устоя!
А зеления чай и аз много го уважавам!

Черитке,само 2 пепелянки ли сме бе душко? :1062 Малеее,засрамих се! :oops: Пепелянка,при това мърмореща ! :955 Ей т'ва чудо никъде го няма!
Заключено