Мърмори написа:Охоооо,виждам и един мъж в нашата компания!

Бай Момчил както винаги е с нас и е мощна подкрепа на своята половинка! Браво! Хайде,няма ли и други мъже да се престрашат?! Тука не е гнездо на пепелянки,каквото е всеобщото мнение за място,където има събрани много жени. НАли свате?
Естествено че не е. То само с 2 пепелянки (аз и ти) става ли гнездо?!?! :1140 :1140 :1140
Дааааааа, Момчил си детоксва най-добре. Да видим довечера колко ще сме бодри

. Аз дотук маааааааалко се излагам, защото с течностите съм назад, обаче като ми е студено и не ми се пие толкова много. Но пък опатках 2 бели чая и започвам соковете. Солта сутринта си подейства и слава богу не като предния път

....... За пореден път се убедих, че солта почва да действа след като се изпие нещо след нея. Т.е. ако се спазва половинчасовия интервал между изпиването на солта и първия прием на течност, и след това се пие нещо в по-драстични количества, се оказваш натопорчен..... за анални изходни дейности

.
Да се похваля, че след този детокс, ще си направим още един с Момчил в спа хотел "Хисаря"

тази събота и неделя.

Вече имаме резервация.
За съжаление почнах детокса с нито едно задържано кило от предния месец, даже бях половин повече - 75,3 кг. Ха да видим до колко ще ги редуцирам.
Хайде, бандата, споделяйте как се топите, здравите и подобрявате.