Нелка, силно и неприятно се изненадах, че си в болница. Не съм го очаквала. По-скоро чаках да ти мине прегледа при ендокринолога на 20-и, за да се разбере има ли проблем с щитовидната.
От друга страна симптомите, които беше описала в преден постинг:
Нели написа: ↑10 Авг 2020, 16:57
Да, Чери, имам и други симптоми и те са много неприятни - замайване, липса на сила, шум в ушите, сърцебиене, треперене, ту неистово потене, ту температура около 37-37,4, запек, качих 3-4 кг. Последните два не ме притесняват кой-знае колко, но останалите... Голям ужас е!
и по-специално първите три ми напомниха моето заболяване от 2007 година, което ме вкарва 2 пъти в болница тогава. Един изкаран почти безсимптомно грип възпали средното ми ухо, след него вестибуларния апарат и ми докара Мениероподобен синдром: замайване, световъртеж, двойно виждане, нистагъм, силна умора и отпадналост, неспособност за концентрация, отсъствие на фина моторика, загуба на тонус, настроение, депресия, тревожност....
Наистина Цони е права, че сега знаеш, че не е ковид, не е щитовидната и отсъстват обективни критерии за поставяне на диагноза миастения. И това наистина е добра новина, макар да знам, че в момента едва ли го приемаш с облекчение, т.к. не се чувстваш добре. Все си мисля, че при теб има силно психическо пренапрежение. Може би дори бърнаут.
Чакам да пишеш отново. С теб съм, каквото и да става. А аз мисля, че не става нещо сериозно.
Спокойна нощ на всички. Пътувахме тия дни с Бела. И сега пак сме на път, та не мога да се събера да пиша. Но всичко предстои.