Добро утро!
Четох ви малко, защото ме провокира една тема, която сте започнали да разисквате.
Първо да благодаря на Елис и Чери за съветите и инфото. Сега съм им дала малко почивкка на дечицата
Та за темата:
emi-1 написа:vihrogonche написа:VIKI1023 написа:
Много тъжно!
Статията НЕ отразява истината, проверете първо, после отсъдете!
Дано наистина да е така,Вихърче.Къде да проверя?Знам,че медиите не винаги са 100% обективни,но нали те ни информират...Ако знаеш повече,дай инфо.
Исках да пиша за майките, че някои се възползват от това че могат да дават децата си на ясла, но вече сте го разисквали.
Аз лично лятото научих, че ако си дам детето и няма да получавам майчинство, не че сега получавам, ама надеждата не се губи, поне до навършването на 2 годинки.
Исках малкия като навърши 2 да го пратя, за да работя, а мъжа ми ми каза да чакам, защото ще почне да се разболява, а финансово само с неговата заплата сме затруднени. Това, че някои родители си пращат децата на градина толкова малки, а не работят след това, вече си е до характер на човек.
И държавата не си е направила някои закони както трябва, но и някои хора прекаляват.
Но да напиша това, което ме изуми, по повод моя проблем.
Нои ще си търси парите от майките, някои са се нуждаели, други не, това няма значение, а как ще си ги вземат.
От фирмите и работодателите, които имат задължения към държавата и МАЙКИТЕ, никой няма как да ги накара, а майките ще ги накарат. Като питах за моя проблем, ми отговоори служителка, че като имм пратят писмо, няма да го вземат и ще го върнат (работодателя ми ) и няма как да го накарат да ми внесе раните неща и т.н. Щом един работодател не могат да накарат да си изплати задължения, как искат да накарат майките да връщат пари.
Не знам дали съм права, но това ме изуми и знам, че няма къде да го кажа, а ако има няма кой да ме чуе, поне не вярвам...