Ехооооооо, охооооооо, ихуууууу........ здравейте незадържали резултатите си мацки..... много се радвам, че съм една от многото

. А е кривина, че сме МНОГО

. Фактите от разговора ми с кантара и метъра тази сутрин - почвам от 76 (за сравнение януари почнах от 75,3

), всички обиколки ги почвам с по 1 сантиметър повече, отколкото са били в началото на детокса миналия месец :128 :128 :128 :128 . Въобще, както виждате статистиката е безмилостна и безжалостна към мене и затова й връщам като я излагам на показ пред всички ви

. Няма да се задълбавам да търся причините за това..... явно си хапвам както трябва през дните между детоксите.....
Ансолът е изпит и сътвори невероятни неща във ВеЦе-то

, сокчето до мене седи и се усмихва, водата ме гледа очаквателно, демек очаква ме да я изпия..... чайове колкото искате - бял, черен и зелен....... сега остава и да издържа 3 дена

. Това с чайовете още малко и ще го докарам на цветове до националното знаме

:1140 :1140
Верче, Танче, радвам се да ви видя в тази темичка, особено първата скица

. Оттам насетне
Марчита, ....... любов моя, ни първа ни последна, и даже не и средна

..... щастие е да ковладим килограмите заедно!!!
Цвете, май само ти си ни гордостта този месец...... щом си задържала, че и свалила.
Емката, и утре е ден, при това детоксов, тъй че давай смело за утре със сокчетата.
Вихърче, разтоварването си е разтоварване. Организмът има нужда и от него - много важно е да не се насилваме и да правим нещата според възможностите си!!
Марико....... тиииии нещо мене май...... ме бъзикаш за двата десни крака, а?!?!

:mad: ........... ама то си е за бъзик, егати........

......... обаче друго си мисля, трябвало е да пусна песничка не за 2 десни крака, а за 2 десни ръце........ щом Иван трудно ти ги хваща в обектива

.......
Хайде, бягам да работя........ че утре ........... тайна за утре

...... не, няма да има дъжд от портокали, щото се изчерпа тази идея. Но ще има друго

......