Вино, любов и детокс- неочаквано добра комбинация!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Вино, любов и детокс- неочаквано добра комбинация!

Мнение от Kleo »

Аз реших да карам 3 дни на плодове и сурови ядки, сутринта - ансол, зная, че НЕ е детокс, но съм пред цикъл и глад ужасен ме мори. Пак ще разтоварвам де :940 Иначе и аз съм качила няколко килца напоследък, жалка картинка с две думи, а скоро и съпругът ми се връща от чужбинско...
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Ver

Мнение от Ver »

Дзак! :421
И за мен е изненадващо да цопна тук, но човек никога не знае :1062
Ей, така спонтанно вчера си взех английска сол, и още по-спонтанно днес я поливам с 3-та чаша топла вода.
Че ми е необходим детокс спор няма, като гледам не съм единстваената :1062 , което не е точно успокоение, но все пак ...
Надявам се да го направя, както трябва :524
Това пожелавам и на всички вас!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Успех на всички и от утре и аз в листата :mrgreen: Този месец няма дъжд от плодове :328
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Dari09

Мнение от Dari09 »

Нещо този месец изобщо не съм настроена за детокс, ама все пак днес си пийнах ансолчето, преди да съм размислила. Само че този път реших да хапвам цитрусите, а не на сокче, че нещо не ми се цедят плодове. Хайде успех на всички!
Момичета, Зори ни пусна стахотно стимулираща темичка, но самата тя май е изпаднала в момента в някаква голяма пропаст (визирам поста и в темата за Помощ за всякакви болежки). Някой знае ли какво става?!
А и дъжда от портокали ни го няма? :1044 :1044 :1044
helpmИ

Мнение от helpmИ »

Зсраст банда!
Страхотно заглавие :326
Запис за дтетокса с ансол и цитруси - класически.Отивам да почета че бая сте писали и ще се включа по късно :222 Хубав ден на всички и мноооого свалени килограми :954
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

И аз съм в клуба :221 Като пийнах солта тази сутрин реших да се премеря та да знам какво се случва . ЛЕЛЕ 66.8 ................а бях 64кг.Усещам главата ми натежава още в началото. А дано да мине леко
. И с хубав резултат ,че и без това напоследък се чувствам подута и напълняла. Успех на всички!
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

Добро утро, Детоксита! Днес рано-рано си глътнах ансолчето, че чаках с нетърпение детокса(по обясними причини) но го изпих с повечко вода и дано да имам мноооого срещи с белия жребец :221 , че съм се задръстила яко. Пожелавам успех на всички и да се похвалим с много свалени килца.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ехооооооо, охооооооо, ихуууууу........ здравейте незадържали резултатите си мацки..... много се радвам, че съм една от многото :1062 :1062 . А е кривина, че сме МНОГО :328 :328 . Фактите от разговора ми с кантара и метъра тази сутрин - почвам от 76 (за сравнение януари почнах от 75,3 :oops: :oops: ), всички обиколки ги почвам с по 1 сантиметър повече, отколкото са били в началото на детокса миналия месец :128 :128 :128 :128 . Въобще, както виждате статистиката е безмилостна и безжалостна към мене и затова й връщам като я излагам на показ пред всички ви :221 :221 . Няма да се задълбавам да търся причините за това..... явно си хапвам както трябва през дните между детоксите.....

Ансолът е изпит и сътвори невероятни неща във ВеЦе-то :1142 :1142 , сокчето до мене седи и се усмихва, водата ме гледа очаквателно, демек очаква ме да я изпия..... чайове колкото искате - бял, черен и зелен....... сега остава и да издържа 3 дена :955 :955 . Това с чайовете още малко и ще го докарам на цветове до националното знаме :1130 :1140 :1140

Верче, Танче, радвам се да ви видя в тази темичка, особено първата скица :1062 :1062 . Оттам насетне Марчита, ....... любов моя, ни първа ни последна, и даже не и средна :D :D ..... щастие е да ковладим килограмите заедно!!! Цвете, май само ти си ни гордостта този месец...... щом си задържала, че и свалила. Емката, и утре е ден, при това детоксов, тъй че давай смело за утре със сокчетата. Вихърче, разтоварването си е разтоварване. Организмът има нужда и от него - много важно е да не се насилваме и да правим нещата според възможностите си!! Марико....... тиииии нещо мене май...... ме бъзикаш за двата десни крака, а?!?! :1055 :mad: ........... ама то си е за бъзик, егати........ :1069 :1069 :1069 ......... обаче друго си мисля, трябвало е да пусна песничка не за 2 десни крака, а за 2 десни ръце........ щом Иван трудно ти ги хваща в обектива :D :D :D ....... :923

Хайде, бягам да работя........ че утре ........... тайна за утре :423 :423 :423 ...... не, няма да има дъжд от портокали, щото се изчерпа тази идея. Но ще има друго :1028 :1028 ......
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
mamadida

Мнение от mamadida »

Ето ме и мен :954
Да Ви кажа само че и аз не се цепя от колектива. нито един запазен кг от предния детокс и като гледам май ще трябва да си местя линийката ама нагоре.
Срам и позор :128
Нооооо твърдо съм решена, че детокса ще го карам както трябва.
Хайде успех на всички
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

cchery написа: чайове колкото искате - бял, черен и зелен....... сега остава и да издържа 3 дена :955 :955 . Това с чайовете още малко и ще го докарам на цветове до националното знаме :1130 :1140 :1140
Е колко му е Чери едно каркаде ти липсва :1069 :1069 :1069
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Ето ма отново. Изчетох ви по стара традиция и сега да се отчета.
Нямах сили дори да сменя батериите на кантара. Утре ще се тегля, точно да мога да понеса новината. Обаче не помня писах ли ви купих си ултра тесните дънки и ще се почва няма как.
Вер, Марико радвам се да ви видя.
На всички желая много успех и страхотно пречистване :954
А и ще ме извините за :1024 Обаче немога да се въздържа да не ви пусна две интересни клипчета.
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;

Чери това е отговора на въпроса ти от къде се заразява Митето като не ходи на детска градина :1044
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Заключено