Успех на всички

Sofri60,добре дошли с дъщеричката ти!sofri60 написа:Здравейте, момичета! Благодаря за топлото посрещане. Тъкмо бяхме решили с дъщеря ми да вземем някакви мерки за външния си вид, споделих това с най-скъпата си приятелка МАРИАНЧЕТО по скайпа. Тя както винаги , веднага реагира по въпроса и ми изпрати да прочета за "ДЕТОКС ПО ПЪЛНОЛУНИЕ- ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТ". Много ни хареса този материал и ето вече втори ден сме на цитросови сокчета и топли чайчета.Чувстваме се отлично и накрая ще ви съобщим резултата. Съответно,МАРИАНЧЕТО я чака голямо черпене, но като си дойде на Ловеч, другия месец.Радвам се , че се запознах с вас и ще продължавам да следя съветите ви и ценния ви опит, защото след това продължаваме с житния режим и т. н., докато килограмите ми станат двуцифрено число.![]()
Извинявам се , ако нещо не съм направила както трябва в техническо отношение, но обещавам да се ошлайфам. Леки сънища!
Чери с първото съм съгласна определеноcchery написа:Краси, браво, смело момиче - само така те искаме!! .... Ама то като знам коя ти е най-добрата приятелка, имаш ли избор?!?!?![]()
![]()
Тук сме всички в отбора и ще си помагаме докато видим не двуцифрени резултати в кантара, ами ако е нужно е едноцифрени.......
Принципно си права. Лимончето овкусява, и вкуса му заблуждава рецепторите и не е необходимо да се солиСмехурко написа:А за ангелската супа имам въпросче- нали не е добре да се комбинират ориз и картофи с киселини (лимон)?
Захранването е въпрос на личен избор и усещане (както и всичко останалоkatya_den написа:Аз също съм заинтригувана от ангелската супа и утре ще си я приготвя. Цял ден само тя ли се консумира? И задължително ли трябва захранването да трае два дни? Или може първия ден на супа, а втория - както го препоръчва д-р Михайлов - с овесени ядки, картофена салата на обяд и протеини на вечеря (без месо)?