Вино, любов и детокс- неочаквано добра комбинация!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
DeerE
От писане глава не боли

Re: Вино, любов и детокс- неочаквано добра комбинация!

Мнение от DeerE »

Добро утро момичета, днес и ние с Роската се вслючваме към групичката премерихме се сутринта той е 113кг на миналия свали 6кг, 3 е качил, аз съм си отново 58 кг , върнала съм едното свалено килце! По леко меи е когато и двамата го правим заедно
Успех на всички :923
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Здравейте и от мен ., Вчера се чувствах великолепно . От два месеца не съм била така. Много лек и приятен ден беше . Днес продължавам и дано да е по същия начин . Успех с последния ден от детокса ! :329
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
MortishaAdams

Мнение от MortishaAdams »

sofri60 написа:Здравейте, момичета! Благодаря за топлото посрещане. Тъкмо бяхме решили с дъщеря ми да вземем някакви мерки за външния си вид, споделих това с най-скъпата си приятелка МАРИАНЧЕТО по скайпа. Тя както винаги , веднага реагира по въпроса и ми изпрати да прочета за "ДЕТОКС ПО ПЪЛНОЛУНИЕ- ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТ". Много ни хареса този материал и ето вече втори ден сме на цитросови сокчета и топли чайчета.Чувстваме се отлично и накрая ще ви съобщим резултата. Съответно,МАРИАНЧЕТО я чака голямо черпене, но като си дойде на Ловеч, другия месец.Радвам се , че се запознах с вас и ще продължавам да следя съветите ви и ценния ви опит, защото след това продължаваме с житния режим и т. н., докато килограмите ми станат двуцифрено число. :524 :221 Извинявам се , ако нещо не съм направила както трябва в техническо отношение, но обещавам да се ошлайфам. Леки сънища!
Sofri60,добре дошли с дъщеричката ти!
Да не би да сте от Ловеч?

Моят детокс върви добре за сега.Не съм се теглила,чак утре ще го направя.Честно казано,направо ме е страх да се кача на кантарчето.Заслужавам си го това :128 :128 При миналия детокс не се захраних правилно и резултата е налице.

Ver,cvety_rz,добре,че напомнихте за солта.Мисля,че е много важно това да се спазва и храната д а е по-безсолна.
Спокоен и успешен ден!
sofri60

Мнение от sofri60 »

Добро утро на всички! :954
При нас всичко върви добре. И тази сутрин отчетох прекрасни резултати.
Посетих от сутринта вече 3 пъти :1111 и съм много доволна.
Изцедих си 2 л- сок,направих си един чай и ето ме пред компа, във вашата прекрасна компания. Дано всичко да продължи с тези темпове и в най.скоро време да стана с две цифри на кантара.Започнах със 111 кг.Мои познати умират от смях като кажа: На диета съм, че трябва да стана поне 100 кг.
sofri60

Мнение от sofri60 »

Упех на всички и през днешния ден!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добрютрооооо, слабеещи бандитки!!! Как минаха предните 2 дни, не ми стана много ясно :D :D , което означава, че не съм имала проблеми. Прегрешения - НИКАКВИ!! Въобще от предния път ми е доста лесно да се справям със схемата на детокса. Резултатите ще си ги чакам утре на тепсия - да му мисли кантарето :1058 :1058 .

Тази сутрин явно пийнах повече сол отколкото трябва.... щото в сюблимния момент, т.е. момента на тръгване към градината на Бела на 2 пъти ходих за справка в овалния кабинет :D . Естествено закъсняхме малко с детето, но това ми беше последния проблем, който можеше да ме тормози. Щото...... сериозните неща почнаха по краткия път към метрото (около 15-ина минутки)...... Харе Вишна ми пусна 2 повиквателни да одрусам дръвчето. Аз естесвено не се отзовах..... то биваше и това да стане.... Не че не е ставало, ама оставим миналото в покой :D :D . Та когато третата позивна беше ултимативно сведена до моето съзнание, осъзнах, че 6-те минутки от станция "Младост 1" до станция "Жолио Кюри" в метрото, са огромно количество от време, през което....... можеш да се насереш така както и като бебе не си го правил :oops: :oops: :oops: :oops: .......... извинявам се за езика, обаче това е самата истина. Е, удържах........ ама сега в офиса къртя мивки направо........ :???: :???: :???: :???:

Та така. Верче, идеята за захранване с ангелка супа е монго добра според мене - можеш ли да пуснеш линк към рецептата?!?! Утре е събота и няма да имам никакви проблеми да си я направя. А визуализацията също е перфтектна..... само да дропне факслинията от оня горе... и да мога да се спра на едно място. :221 :221

Краси, браво, смело момиче - само така те искаме!! Пишеща, ангажирана и .... нахъсана. Ама то като знам коя ти е най-добрата приятелка, имаш ли избор?!?!? :955 :955 Тук сме всички в отбора и ще си помагаме докато видим не двуцифрени резултати в кантара, ами ако е нужно е едноцифрени :1097 .......
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Ver

Мнение от Ver »

cchery написа:Краси, браво, смело момиче - само така те искаме!! .... Ама то като знам коя ти е най-добрата приятелка, имаш ли избор?!?!? :955 :955
Тук сме всички в отбора и ще си помагаме докато видим не двуцифрени резултати в кантара, ами ако е нужно е едноцифрени :1097 .......
Чери с първото съм съгласна определено :524 , но за едноцифрените :plezya se лелеееее, к'во ни направи? Имаме още много време до там :1062
Чери супата е така както написах: вариш морков, картоФ без сол и мазнина. Добавяш после магданоз или копър стискаш лимоче и папакш :)
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Чери, спука ме от смях :221 Знам, че никак не ти е било смешно по пътя, но се хиля като зелка и може и комшиите да дойдат да видят, дали не съм откачила.

Това ми е 4 детокс. Аз съм трети ден на Ги. Нещата вървят по план. Не ми стига водата. През 20-30мин пия по 400мл и пак ми пресъхва устата. Нямам повиквателни за 00. Вчера вечерта водих щерката на балет, оставих мъж ми да ми свари ориза. Той хич не може да готви, щото беше пържил яйца в емайлиран тиган без олио. След пълен инструктаж го сварил. После като го ядох ме пита вкусен ли е. Викам супер е. Той ме гледа като извънземно :lol:

А за ангелската супа имам въпросче- нали не е добре да се комбинират ориз и картофи с киселини (лимон)? Ако е обсъждано някъде, моля за извинение, не съм прегледала на всякъде :940
Ver

Мнение от Ver »

Смехурко написа:А за ангелската супа имам въпросче- нали не е добре да се комбинират ориз и картофи с киселини (лимон)?
Принципно си права. Лимончето овкусява, и вкуса му заблуждава рецепторите и не е необходимо да се соли ;) Това е идеята, но на който му е вкусно може да си я пие и натюр :)
katya_den

Мнение от katya_den »

Привет и от мен! Вчера всичко мина по план, но вечерта направих издънка - пих около 50 мл. ракия. :620 :1071 Мале, че като ми се завъртя тавана, че като ме заболя косата...
Иначе цял ден тоалетната беше моя - накрая ходех само вода, но днес, въпреки че пих ансол още в 6,30 часа сутринта, все още няма ефект. И то точно третия, най-важен ден. :126 :328 Ще пийна още една чаша гореща вода, та дано да се получи.
Благодаря за информацията за солта. Така като гледам, май единствено и само заради нея си качих килцата от миналия детокс, че и +1. По принцип готвя безсолно, ама като почна с любимите ми туршийки и особено стерилизираните краставички... Цял буркан съвсем сама си изяждам, че накрая и водата изпивам... :oops: :oops: :oops: Но вече ще знам.
Аз също съм заинтригувана от ангелската супа и утре ще си я приготвя. Цял ден само тя ли се консумира? И задължително ли трябва захранването да трае два дни? Или може първия ден на супа, а втория - както го препоръчва д-р Михайлов - с овесени ядки, картофена салата на обяд и протеини на вечеря (без месо)?
Отново добре дошла на Краси и дъщеря й! :1146 :1117 Радвам се, че най-после (в късна доба) си се престрашила да пишеш.
Желая успех на всички!!! :329
Ver

Мнение от Ver »

katya_den написа:Аз също съм заинтригувана от ангелската супа и утре ще си я приготвя. Цял ден само тя ли се консумира? И задължително ли трябва захранването да трае два дни? Или може първия ден на супа, а втория - както го препоръчва д-р Михайлов - с овесени ядки, картофена салата на обяд и протеини на вечеря (без месо)?
Захранването е въпрос на личен избор и усещане (както и всичко останало ;))
След 2 години детокси, стигнах до извода, че за МЕН е по-добре да захранвам по-дълго. Най-добре 3 дни. Принципа е : колкото дни си гладувал, толкова захранваш. За мен супата е най-добрия вариант, като белтъци предпочитам да включа на 3-ти ден. Те са големи молекули, трудно смилаеми и аз лично от тях се подувам. Сега ще направя изключение, защото в понеделник започваме един друг режим :)
Супата се явява допълнение към плодобете в случая. Продължаваш да ядеш пплодове (отделен плод, отделно хранене) + салатка.
Опитай, виж кой варинат е най-добър за теб, Катя :)
Според мен рецепти няма, всеки организъм е различен. Може пък да измислиш и свой начин за захранване ;)
Заключено