Ето ме и мен малко преди да се предам в ръцете на Морфей..... мъж ли е, предавам се!!!

Е, имам и аз някакви изисквания - минимални - към Морфей и представителите на неговия род, така че...... не се давам толкова лесно. Обаче сега ми се спи и не подбирам.
Тази вечер бях на родителска в градината на Бела........ чух какво ли не за детето си..... от това, че е много умна, до това, че е ...... да речем, че се прави на бебе, че е силно инатлива разбирай невъзпитана и т.н. ...... беше ми много терсене накрая на сбирката, но сега мога само да се смея...... особено представяйки си гледката на бягащата из цялата стая Бела и нейните преследвачи в лицето на госпожата и лелката. Какво се е случило?!?! Белата се изживява не знам как, но не обича да й казват какво да прави до степен, че не участва и в занятията понякога. Нещо, което не одобрявам. Но точно това й възприемане на ситуацията е причина след един час по плуване, тя да се прибере в стаята на групата, да отвори с трясък вратата й и след като е привлякла вниманието на всички, да съблече хавлията си, да я метне демонстративно на земята и виждайки госпожата и лелката, които идват да я вразумят, да хукне по бански да им бяга. При това оставяйки мокри следи след себе си. Трите са се гонили поне 5 минути, като моето козле си е позволило да се качи и по легълцата и да прескача оградите им - нещо напълно невъзможно за преследвачите й - и по този начин да не се остави да я хванат. В крайна сметка се е предала. Ноооооооо....... не е позволила да й съблекат банския. Никак даже. Тя сама си го е съблякла и е седнала чисто гола насред групата ....... и е седяла така около 10 минути... Егати, и аз съм волна душа, и аз мразя ограничения и правила, но това малкото не е мой ъпгрейд....... то е направо нова версия