Отвънка ухае на пролет, отвънка е синьо небе...

Свобода на словото
Заключено
emi-1

Re: Отвънка ухае на пролет, отвънка е синьо небе...

Мнение от emi-1 »

Сиренце написа:Емка, моментално я разделям поравно и я пращам, половината но изток, а другата на юг! :221 Дано всичко се нареди, стискам палци!
:923 Приемам я и удвоена с моята я изпращам към Нели...
emi-1

Мнение от emi-1 »

Невероятно е как можем да си помагаме с нещо много ценно-положителна енергия...
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Стискам палци и на Нели и на Еми1, нека ви се наредят нещата по-най добрия начин.
Момичета дали отвори Вербената,ако знаете нещо по въпроса се включете,моляяяяяя!
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Ver

Мнение от Ver »

Нели написа:Здравейте, момичета! Покрих се известно време и... имам нужда от... не точно помощ, защото не става въпрос за конкретно действие, от което да се нуждая, но от подкрепа. В момента ми е доста трудно и имам нужда от усамотение и приятели... едновременно. Не ми се разказват подробности точно сега, вероятно по-нататък ще разкажа. Не съм в "дупка" или "депресия", но ми се случват разни неща, които налагат вероятно много драстична промяна в живота ми, каквато не искам. Налага се да я осъзная, да се боря с нея или да я приема... Сложно е. Просто си помислете за мен, убедена съм, че това помага. :923 :923 :923
Нелка :923 , този пост е последното нещо, което очаквах.
Защо ли съм си мислела, че ти не можеш да си объркана, да имаш нужда от подкрепа. Налудничево, нали?
Вярвам, че ще намериш изход, че ще се адпатираш към новата ситуация, защото образът на Нели, който съм си изградила в съзнанието е такъв. ПобЕден, силен, уверен някак си :524
Ето така аз си мисля за теб :923
Ако имаш нужда от повече, знаеш как да ме намериш.
Ще се радвам час по-скоро да се справиш с предизвикателството на този етап от живота ти!
Изпращам ти топла и искрена положителна енергия!
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Ver написа: Изпращам ти топла и искрена положителна енергия!
Нели,аз ти изпращам същата положителна енергия,която Вер и останалите момичета ти изпращат!
Искам само да допълня,че изход винаги има,смисъл винаги има и нещата ще се оправят,просто времето трябва да реши кога и ти също!Успех! :923
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ето ме и мен малко преди да се предам в ръцете на Морфей..... мъж ли е, предавам се!!! :1062 :1062 Е, имам и аз някакви изисквания - минимални - към Морфей и представителите на неговия род, така че...... не се давам толкова лесно. Обаче сега ми се спи и не подбирам.

Тази вечер бях на родителска в градината на Бела........ чух какво ли не за детето си..... от това, че е много умна, до това, че е ...... да речем, че се прави на бебе, че е силно инатлива разбирай невъзпитана и т.н. ...... беше ми много терсене накрая на сбирката, но сега мога само да се смея...... особено представяйки си гледката на бягащата из цялата стая Бела и нейните преследвачи в лицето на госпожата и лелката. Какво се е случило?!?! Белата се изживява не знам как, но не обича да й казват какво да прави до степен, че не участва и в занятията понякога. Нещо, което не одобрявам. Но точно това й възприемане на ситуацията е причина след един час по плуване, тя да се прибере в стаята на групата, да отвори с трясък вратата й и след като е привлякла вниманието на всички, да съблече хавлията си, да я метне демонстративно на земята и виждайки госпожата и лелката, които идват да я вразумят, да хукне по бански да им бяга. При това оставяйки мокри следи след себе си. Трите са се гонили поне 5 минути, като моето козле си е позволило да се качи и по легълцата и да прескача оградите им - нещо напълно невъзможно за преследвачите й - и по този начин да не се остави да я хванат. В крайна сметка се е предала. Ноооооооо....... не е позволила да й съблекат банския. Никак даже. Тя сама си го е съблякла и е седнала чисто гола насред групата ....... и е седяла така около 10 минути... Егати, и аз съм волна душа, и аз мразя ограничения и правила, но това малкото не е мой ъпгрейд....... то е направо нова версия :221 :221 :221 :221
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Нели, Еми... с вас съм!!!! :828 :828 А що се отнася до положителната мисъл и енергия.... то сигурно вече сте усетили моята. Чакам с нетърпение да се похвалите с хубави неща!!!!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Нели, Еми, много :922 и много мъдрост за вземане на правилното решение :524
Днес бях на фитнес и така съм се вихрила из залата,че :1200 :1198 :1201 :1202 :1203 си им го върнах за предния път дето нямаха тоалетна хартия :1062
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

cchery написа:Ето ме и мен малко преди да се предам в ръцете на Морфей..... мъж ли е, предавам се!!! :1062 :1062 Е, имам и аз някакви изисквания - минимални - към Морфей и представителите на неговия род, така че...... не се давам толкова лесно. Обаче сега ми се спи и не подбирам.

Тази вечер бях на родителска в градината на Бела........ чух какво ли не за детето си..... от това, че е много умна, до това, че е ...... да речем, че се прави на бебе, че е силно инатлива разбирай невъзпитана и т.н. ...... беше ми много терсене накрая на сбирката, но сега мога само да се смея...... особено представяйки си гледката на бягащата из цялата стая Бела и нейните преследвачи в лицето на госпожата и лелката. Какво се е случило?!?! Белата се изживява не знам как, но не обича да й казват какво да прави до степен, че не участва и в занятията понякога. Нещо, което не одобрявам. Но точно това й възприемане на ситуацията е причина след един час по плуване, тя да се прибере в стаята на групата, да отвори с трясък вратата й и след като е привлякла вниманието на всички, да съблече хавлията си, да я метне демонстративно на земята и виждайки госпожата и лелката, които идват да я вразумят, да хукне по бански да им бяга. При това оставяйки мокри следи след себе си. Трите са се гонили поне 5 минути, като моето козле си е позволило да се качи и по легълцата и да прескача оградите им - нещо напълно невъзможно за преследвачите й - и по този начин да не се остави да я хванат. В крайна сметка се е предала. Ноооооооо....... не е позволила да й съблекат банския. Никак даже. Тя сама си го е съблякла и е седнала чисто гола насред групата ....... и е седяла така около 10 минути... Егати, и аз съм волна душа, и аз мразя ограничения и правила, но това малкото не е мой ъпгрейд....... то е направо нова версия :221 :221 :221 :221
:oops: :oops: :oops: Чери, какво ли ме чака и мене с мойте малките бандити като започнат градина :1044 Каката беше много послушно бебе и в градината почти не съм имала проблеми.Но сега в училище не е така :126 Не смея да си мисля за пуберитета :328 :328 :328
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

:221 :221 :221 Бела винаги ми е била слабост - луда глава с ангелска усмивка.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Момичета, благодаря! :923
Аз не съм отчаяна, нито съм се предала, но понякога се случват неща, които не можем да управляваме. Аз съм човек и както всички имам моменти, в които ми трябва подкрепа, а вие сте страхотни в това! Не зная още изходът от моята ситуация, но какъвто и да е той, ще трябва да науча някои уроци. Съдбата ни поставя в дадена ситуация отново и отново, докато извлечем знанието за живота, което се съдържа в нея. Помните това, нали?

Чери, твоята Бела (без да искам пъров написах "Беля") ме развесели, имах нужда от това! А ето това ми е идеалът за дете, което расте обичано, но не ограничавано:
bobichan написа:луда глава с ангелска усмивка.
:923
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Заключено