Привет и от мен, момичета! Детокса го започнах днес и ще го карам до неделя. И аз се надявам, че Супер Луната този месец особено ще ни помогне. Карам на цели плодове - портокали и грейпфрути, като само лимона го изцеждам и разреждам с вода - него не мога да го ям цял. Преди години, като дете, ядях лимони без захар заедно с корите, но сега...

вкисват ми червата. За съжаление не мога да пия чай, защото машината за вода в офиса още е повредена. Пия само в къщи - сутрин и вечер.
Този път няма да правя фалове със захранването като миналия месец, ще го направя два или три дни (не съм сигурна)

. Но ще гледам да издържа три дни.
И после - никакви печени кашу-та и фъстъци и най-вече никакъв чипс. Последната седмица почти всеки ден си хапвах по нещо от тези храни, с пълното съзнание, че са много вредни, особено чипса. И защо го правех, идея си нямам. От две години почти не ги ям, ако ми се приядат ядки, си купувах сурови бадеми или лешници, но сега...

Май някой трябваше да ме :128 . То ми идва сама да се напердаша, особено като видях кантара (възстанових си килата от предишния детокс). Но какво да направя, като съм зодия Везни - обикновено съм уравновесена, но от време на време губя равновесие... И много скоро си го възвръщам. Така че - никакви издънки повече, иначе...